39

Същият

преди 9 месеца

Уважаеми г-н Ганев,омаскаряването в тази държава е на ужасно високо ниво.Моля Ви не се включвайте и Вие.Не сте на нивото на президента .Не мога да си отговоря уж мастити финансисти пък се захващат с политика,която май в България на цървулите всеки смята поединично да се спасява.Президента трябва да е обединител,казват противниците му.Да съгласен съм ,само че с кого да се обединява погледнете ги:Бойко от сутринта до вечерта си сменя няколко пъти мнението;Кирето май е объркал фурната с политиката;

38

Анонимен

преди 9 месеца

До Ника ....защо смяташ, че това доплащане на ръка вреди някому- не то увеличава покупателната способност, помниш ли платените протести- до петък на платен протест събота в Гърция на море, какво лошо има. Основното което трябва на Василев е заплатите по банков път- може да се проследи дали плаща социални, здравни осигуровки и данъците към държавата- другото е по волята на тоя който плаща на ръка.

37

Ника

преди 9 месеца

Г-н Ганев ,като е такъв голям специалист,защо не "светне" другото светило Василев,че едновременно с плащането на заплати по банков път фирмите ДОПЛАЩАТ на работниците си НА РЪКА?

36

Георги Илиев Митев

преди 9 месеца

След 9-ти Септември 1944 година цялата ни правосъдна система е в служба на лъжата и защитава криминалните .

35

Анонимен

преди 9 месеца

Остана гол и бос!

34

Анонимен

преди 9 месеца

Че те какво си мислят от ротационната тройка бригада от трима работеща за двама,че ножа и хляба са при тях ли.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Нейков се пенсионира от телевизиите.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Ганев плаче за Нейков, защото са от една порода.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Президентът остана последната опозиция на османо-фашисткият режим на "Подмяната". Османо-фашистите искат да се бетонират за хиляда години на власт. За техните промени е нужно Велико народно събрание.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Този изглежда болен. Либертарианството нанася тежки психически и физически травми на страдащия и изповядващия. В Африка всички са либертарианци и за ниски данъци, частни училища, болници, свободна пазарна икономика.

29

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен По-малко от година след като размаха юмрук с фразата "мутри вън", Радев награди шефа на Мултигруп с държавен орден. Факт.

28

Анонимен

преди 9 месеца

"Не смятам, че тезите на президента са истински сериозни, като изключим някои неща ......", каза депутатът". Най-истинска, сериозна и правилна е тезата на президента относно ШАРЛАТАНИЯТА. Г. Ганев и негови колеги-лъжци НЯМАТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА. Пратихме ги там уж да се борят с корупцията, а те по безпрецедентен и отвратителен начин перат Борисов и Пеевски, своеволно и нагло раздават индулгенции на мафиотите. ПРЕД ОЧИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. Очакват Д. Радев, Гюров и Чобанов да прикрият банковите афери.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Дупетат Герги, "пилците съ броят на есен, бе, аптал"!

26

Анонимен

преди 9 месеца

До опит за членст. СССР България никога не е била по фалирала от сега . На практика фалира 90 % от индустрията + дербния и средния бизнес . За броя на селата училищата болниците добитъка лозята да не говорим пък за армията която няма авиация ,ракетни войски , флот дори надводен . Дълга на България е 5 -6 пъти по голям от соца а населението с 30 % по малко . В исторически план България никога не е била по фалирала от днес в ЕС и нато . Тава са фактите . А иначе притенциите на евроатлантиците са

25

Август

преди 9 месеца

почивайте в Крим, че септември Медведев го удря с атом....

24

Костадинов

преди 9 месеца

в Крим ли е на почивка? Радев, втора смяна!

23

Ганев

преди 9 месеца

е най- добрият финансист, много умерен и тактичен политик. С две думи културен човек и истински българин! Дай Боже повече като него!

22

Българин

преди 9 месеца

Радев е лицето на путинизма (т.е. съвременния руски фашизъм) в България.

21

РУСИЯ Е ИЗЛИШНА...

преди 9 месеца

НИКОЙ БГ РУСОФИЛ НЕ ИСКА ДА СТЪПИ В РУСИЯ.... ТЕ И ДЕЦАТА ИМ СА В ЕВРОПА И САЩ.....

20

Анонимен

преди 9 месеца

Да и това какво общо има с Радев не разбрах???Има пбщо с онез които получават заплати и дремят в парламента защото те създават законите не Радев