30

Баба.

преди 9 месеца

А в частния сектор *** са символични ( без някои!) Африка и Индия на Европа!

29

Христо Христов

преди 9 месеца

До 33 "Нашите родители,обаче,си броят стотинките,защото имат по 45-50 години трудов стаж" - гласували ли са за сДС... това заслужават!

28

Анонимен

преди 9 месеца

Варна.Лято е.От всякъде са изпълзели ***,които крадат и смучат от кръвта ни с благословията на безхаберието.Ползвателите на социални помощи с нито един ден трудов стаж,с нито един платен данък или сметка.Движат се на големи групи:мъжете(сводници и събирачи)напред, джебчийки,*** и д-р отзад.Сто про вземат помощи за каквото ви дойде наум.Нашите родители,обаче,си броят стотинките,защото имат по 45-50 години трудов стаж.И нас това ни чака.С по-висока пенс.възраст от тази на живота.

27

до 31 истинският няк

преди 9 месеца

Това във фейсбук ли го прочете или в поглед.инфо?Раята всичко знае, от всичко разбира вече. Нищо, че нямате 2 лева да си обършете вмирисаните г**ве

26

Истинският Някой

преди 9 месеца

И каква новина е това? За информация на г-н Стойчев мога да напиша тук, че в Япония например изобщо няма пенсии. Всеки сам се грижи да си спести нещо за стари години. Което пък, според "123" по- долу означава, че Япония направо в момента се разпада.

25

Анонимен

преди 9 месеца

За 40 години бач са спестили 100 000 евро :)))

24

Itso

преди 9 месеца

Четете внимателно, защото това ще се случи един ден в българия когато българските индийци станат мнозинство държавата ще се разпадне.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Ти не гледай общо каква икономика са. Раздели го на 1.5 милиарда и ще видиш колко произвежда и консумира всеки индиец... Няма да ти хареса

22

123

преди 9 месеца

Някоя копейка може ли да ми разкаже как БРИКС ще съсипе запада. Индия без пенсии или пенсия от 30 долара, Русия с мин пенсия от 160 лева и минимална заплата от 320 лева. Бразили и РЮА страни в които те предупреждават да не носиш телефон или повече от 20 долара за да не те гръмнат на улицата. Според копейките - това са лидерите на новия световен ред, чудя се да плача или да се смея.

21

Каракочев

преди 9 месеца

Това не беше ли прехвалената най-голяма демокрация в света?

20

Тенгри кан

преди 9 месеца

Уверено вървим към Индия!;))) Мака да звучи като шега, не е шега! Етноса се плоди неконтролируемо, а ние му плащаме от данъците си, за да се плоди! Така е поискал Сорос, така прайм! Значи при нас, индийците са налице;))) По принцип, индийците не работат;))), берат си тва-онва, квото има и където има и са къпат в Ганг, т.е. ВИК да го хууууууу... Ток не им е нужен, защото така или иначе, му берат жицата;))) Пенсия? Ама, моля ви се;)))

19

Анонимен

преди 9 месеца

Точно така ще стане в България скоро, просто няма пари и няма работещи

18

Анонимен

преди 9 месеца

Мухата, в САЩ също няма пенсии. Освен ако не се застраховаш сам. И здравеопазване няма. Чалнал си се нещо.

17

Анонимен

преди 9 месеца

То като тук. 400 лв.пенсии ли са?

16

Мухаха

преди 9 месеца

Та, тази и коя друга напреднала и просперираща вече държава от брикс ще са новите господари на света? Тези са в 18.век, да нв каже, че има касти и пр. н.е.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Че то и сега са мафиоти на власт...

14

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро и в БГ, след няколко години като дойдат пак някакви мафиоти на власт и ще ви окрадат пенсиите. После ще го духатеее яко. Това се случва само в робовладелчески страни като Булг аристан, където офцете спят.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Да бегат в Русия

12

Измекяр

преди 9 месеца

Мечтая за индийска пенсия

11

Анонимен

преди 9 месеца

Като се осигуряваш, получаваш на Марко чадъра......