548

Анонимен

преди 9 месеца

До джок Така лииии? Интересно, а не бяха ли възрожденците тези, които попълваха в социологическите анкети на изборите, че всичките са с "виШУ образование и "Е-нтелектуалец със свободна професия" вместо "необразован маргинал", м?

547

Анонимен

преди 9 месеца

Къде е Костадинов, когато българи се събират да чистят градинки, да раздават храна на бедни, да садят дървета, да ремонтират чешми? Само плюнки и заплахи, само негативизъм към околните.

546

Анонимен

преди 9 месеца

Еи.... Един Български Хелсински Комитет да имаме оригинал 101% Българи са зад тях въобще не стой Жорж Сорос много защитават Българите браво, България уцели коравото със този комитет.

545

Анонимен

преди 9 месеца

Еи.... Един Български Хелсински Комитет да имаме оригинал 101% *** са зад тях въобще не стой Жорж Сорос много защитават Българите браво, България уцели коравото със този комитет.

544

Иванова

преди 9 месеца

Колко обвиняваха ГЕРБ, че ще играят с кворума в залата, а именно те го правят. Това си е чисто и просто политическо лицемерие и такива хора са вредни за страната ни. Те за по-малко от година ни докараха до жестока криза. Сега са като обсебени от властта и са готови на всичко, за да бъдат отново на власт и да крадат.

543

джок

преди 9 месеца

Всичките тези"интелектуалци" са гадна ,подмолна,гнусна,паразитна ***!

542

Тон

преди 9 месеца

Наистина сте овце, ще заслужите съдбата си, но лошото е че децата ви ще държат попарата зареди вас!Те първа ще изпитате любовта на запада !

541

Десета Божа

преди 9 месеца

заповед да се прочете от "Възраждане": "10. Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си [...], нито някакъв негов *** нищо, което е на ближния ти" 100 % нарушена от всички членове заповед. Това нарушение е есенцията на копейкиновата програма мечтание да направят преврат, да вземат "вся власть Копейкину" и да заграбят на кой каквото му трябва. Това е пътеводната звезда на тази много, ама много "българска" партия с криворазбрано понятие за експроприация. Ротфронт!

540

Девета Божа

преди 9 месеца

заповед (малко объркахме предната номерация, ама нейсе, от копи-пейста:) е) да се прочетат от "Възраждане": "9. Не лъжесвиделствай против ближния си" - Ако копейките спазят тази заповед цялата им кауза отива на кино. Костя е лъжец номер 1 за 2023 г., иначе не биха влезли в парламента, не, ами и никой не би ги запомнил. Това е една задължителна заповед за нарушаване.

539

Пета, шеста и седма

преди 9 месеца

Божи заповеди да се прочетат от "Възраждане": "5. Не убивай" - Няма как да стане. ова е едно от нещата, които хранят егото на копейките. Щом идолът им Путин убива, те с какво да са по-долу. Първо могат да порепетират като убият жените си или някой антипутинисти; "6. Не прелюбодействай!" - Шегувате ли се, половината кеф на митингите е да се поотъркаш в тоя-оня, а после да идете у тях да "обсъдите" партийната кауза; "7. Не кради!" Глупости! За какво са станали партийци, ако няма да крадат после.

538

Четвърта и пета Божи

преди 9 месеца

заповеди да се прочетат от "Възраждане": "4. Помни съботния ден [...], а седмият ден е събота на Господа, твоя Бог" - за насилника и фашиста няма събота, няма неделя, агресията му няма почивен ден; "5. Почитай майка си и баща си, за да ти бъде добре и да живееш дълго на земята." Няма такова нещо за копейките, те с лека ръка биха направили роднините си руски граждани, а може да им хвърлят и по някой тупаник, ако они откажат да са путинисти.

537

Втора и трета Божи

преди 9 месеца

заповеди да се прочетат от "Възраждане": "2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи; 3. Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог." Третата заповед копейките я спазват. Въобще не се и сещат за Бога. Но втората - не, големи идолопоклонници са - тва Путин, тва Хитлер, тва анархизма, тва фашизма, ехее!

536

Първата божа заповед

преди 9 месеца

да се прочете от "Възраждане": "1. Аз съм Господ, Бог твой; да нямаш други богове освен Мене." Копейките са политеични. Техните богове са Путин, Костадинов, Пол Пот, Хитлер, Пиночет, Кимм Ир Сен, футболните клубове и т.н. Първа заповед - неспазена.

535

Истината

преди 9 месеца

Тази рашистка партия е вредна за България.

534

9999

преди 9 месеца

Волен от алиекспрес

533

Анонимен

преди 9 месеца

какво може да каже друго този прета тел

532

Анонимен

преди 9 месеца

"ПП-ДБ стоели отзад"... Копейката, все иска някой да му е отзад. Ееей Цомчо не ти ли стига, мръсникоо?!

531

До 554

преди 9 месеца

Още едно доказателство към това, за което ви съдят. Достатъчно е в съда да приложат само твоите коментари. Локацията ти - лесна работа.

530

Анонимен

преди 9 месеца

До 550 Копейко, тва е глупост. Няма кой да ти повярва

529

Анонимен

преди 9 месеца

Откъдето мине, трева не никне.