9

Анонимен

преди 9 месеца

брей, тази Инджова направо е гений! Какви неща провидя, които на много хора у нас са съвършено ясни! Нещо да каже за да прибере едно хонорарче! Какво може да се очаква от бюджет, приет след като е мимала 7/12, те даже и 2/3 от годината! Просто запълва една празнота и разбира се, ше се търси удържане на дефицита. Нова година - нов късмет!

8

сами си го наврях

преди 9 месеца

Бюджета е на Радев и служебното правителство какво очаквате за 30 дни.

7

Анонимен

преди 9 месеца

то и при султана е имало осемдесет и няколко данъка, горе долу като сега, всичко се изсмуква по някакъв начин-10%ДОД, 20%ДДС, 30-40% Осигур., Акциз, безброй такси, имотни данъци, данък наследство....такса Европейски съюз, 2% от бюджета за НАТО има сайт, който всичко смята, последно до кой юли работехме за държавата?

6

Христо Христов

преди 9 месеца

До 4 "... може би няма друг бюджет по света, в който приходите от физически лица са по-големи отколкото приходите от корпорации. ..." - бившият премиер се е изказъл доста неподготвен. В демократична холандия, от 128.9 милиарда данъци, 80 милиарда са от ДОД и 38 милиарда са от данъци на фирми. Отделно от непреки дънъци 113 милиарда, 78 са от ДДС, а 11+ от акцизи....

5

Hmm

преди 9 месеца

"служебен министър-председател в 84-то правителство."Хмм...

4

Анонимен

преди 9 месеца

"сега примерно са в Дубай, тези, които трябва да плащат данъци. Но спрямо раята, бедния човек, Секс Спецов ли е Спецов ли е, какъв е, той много добре им събира на тях, до степен, в която може би няма друг бюджет по света, в който приходите от физически лица са по-големи отколкото приходите от корпорации. ............бирническото отношение към физическите лица, които без да искат са с най-ниски доходи, н ос най-ниски доходи, но са основен източник за попълване на бюджета." посочи бившият премиер

3

Анонимен

преди 9 месеца

Тези са като мързелив девелопер, бара се по топкята цяла година, 3 дена преди края на проекта претупа всичко и после познайте какво се случва!

2

Конникът без глава

преди 9 месеца

Кокора ще ни закопае.ПП,ДБ и Гроб ще му помогнат това да стане по бързо.

1

Христо Христов

преди 9 месеца

Че то и електоратът са 90% единствено кръчмарски посетители.....