102

Км

преди 10 месеца

Няма да намерите кандидати за пушечно месо,но и тези,които са сега в т н.,,армия,,ще избягат,ако се усложнят нещата.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Искам да стана войник, но съм на 59. Какво да правя?

100

Тоя Магарев

преди 10 месеца

Пак лъже, продажник и родоотстъпник. Няма зърнена сделка, никой никога не е пращал жито в Африка. Всичко беше параван за да се вкарва оръжие от Турция в Украйна през ЧМ. И за какви съюзници говори тоя фашистокомунист. Има господари които заповядват и тоя слуга нищожен изпълнява. Магарев се гласи да праща български войници да *** за интересите на неговите господари.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Кви са тия слепци?

98

Урсулета

преди 10 месеца

западот си умирга от яд.. не се справя вече, голям сеир пенделвайските им номера свършиха май. Жално ми е за подръжниците им по цял свят, като се развали магията и хипнозата падне, как ли ще се чувстват, хем зъмбовани хем с оцапани кълки, хем обезчестени .. трагедия!?

97

Анонимен

преди 10 месеца

БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ НЯМА МЯСТО В УКРАИНА

96

Анонимен

преди 10 месеца

То техника няма те войници търсят. Нали има генерали и секретарки, с хиляди. До нас има едно елитно поделение, всяка сутрин един джип Уазка на 60 години излиза да събира секретарките и ги кара до поделението. Всичката техника им е от 70-те, и като им гледам наднорменото тегло на всички и се чудя какви войници какво чудо

95

Моля за уточнение!

преди 10 месеца

Този некомплект за войниците ли се отнася или за генералите и чиновниците като Тагаренко? Разликата е огромна. Войниците трябва да се бият там, където им заповядат. Генералите и чиновниците просто си вземат огромните заплати и привилегии, седят си на бюрата и вършат нещо си, ама то е тайна.

94

Путин не ги търси

преди 10 месеца

Направо за ушите ги хваща и в Бахмут ги праща

93

Анонимен

преди 10 месеца

Продавач в хранителен магазин получава доста повече от един военен, дори с предстоящото увеличаване на заплатите

92

Анонимен

преди 10 месеца

Тагарчо ***. Аз съм на 40 и не съм служил но ми дадоха бележка че по време на война ще ме извикват само с присъствието на полковник от най близкото поделение. Не ме щяха и някакъв генерал се опита да ме навика ама нъцки. Бегат. Да взема да се запиша да ви попълня бройката и ще трябва да ми давате хапчета че ще ви изчегъркам очичките. Ха ха ха

91

И ти си прав

преди 10 месеца

Преди време до нас под наем беше един лейтенант от парашутистите. Симпатяга, здравеняк, възпитано момче. Обаче убий ме, не мога да ти кажа за каква служба му оставаха сили и време въобще. Все някакви купони у тях, ама купони да видиш! Песни, ръченици, ***, фоерверки . Няма делник,празник, няма ден и нощ. През ковид карантината пък се разпраха....Иначе хазайката му доволен щото беше точен с парите

90

Анонимен

преди 10 месеца

ТЪРСЕТЕ, ТЪРСЕТЕ, ТЪРСЕТЕ !!...

89

Анонимен

преди 10 месеца

Колко взима един лейтенант?

88

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Най-добре е да бъдеш военен по време на мир - ядене, пиене, е**не, живот, имитация на учения, пиянстване до сутринта, а след това ходене по казармите да се наспиш до 17ч. когато започва следващия купон... Обаче, времето на световен мир официално завърши и идва дълъг период на войни. Трябва да си луд за да станеш военен по това време. Проблеми за набиране има навсякъде по света - даже в САЩ, Великобритания, Германия, а Украйна видяхте как ги влачат по улицата до джипките.

87

Аз

преди 10 месеца

В армия чиито главнокомандващ е Румата не служа!

86

Анонимен

преди 10 месеца

В петък завършиха 103 курсанти от НВУни станаха лейтенанти. От 155 постъпили през 2018. Те пък са били приети за 224 места..... И така е от поне десет години:-) И мозъците от човешки ресурси на МО, "решават въпроса" като увеличават приема:-)))) Какви гении на човеко управлението! Все едно ако банкомат ти каже "недостатъчна наличност", да решиш въпроса като искаш по- голяма сума. И кой нормален човек ще довери здравето, кариерата и живота си дори на таквиз пълководци?!?!!?

85

Анонимен

преди 10 месеца

Селсли пръчове да те командват, не е работа, тук таме некой по ибразован :)))

84

Магаренко :

преди 10 месеца

Търсим доброволци за пушечно месо на фронта! Слава Кокаине!

83

VladTepes

преди 10 месеца

Доц. Маринов ръководи разработката на стратегия за отбрана на въздушното пространство без самолети.