21

Анонимен

преди 10 месеца

Когато шведите трепат, защо умнокрасивите болшевики не излизат на площадите? Или тая не е средна телесна, а само е убийство

20

Анонимен

преди 10 месеца

Почти нищо за това момче в медиите. Що ли?

19

Зоя

преди 10 месеца

Само в укриването ли са учавствали близнаците? Единия има татуировки достойни за най-дивите латиноамерикански картели.

18

toti

преди 10 месеца

Това не може да е нормално в свободна държава!!! Как и защо растнат такива изверги ,все си мислщ ,че е липса на домашен ***,лбов и внимание!!1 Тоя *** си е бил оставен без да го е грижа я баща ,я майка за бъдещето му и след като го е напуснала и любимата,маминото детенце няма кой да го чишка и така оставен психара без лекарства става опасен,но кой го грижа в тая държава за тези хиляди болни,където някой се лекуват с кой какво намери ...това е сигнал към СИСТЕМАТА,КОЯТО ТРЯБВА СПЕШНО МЕРКИ !

17

Анонимен

преди 10 месеца

Много ясно че е имало помагачи. Римляните са така. Ако не са поне 3 срещу 1, изобщо не се хващат. Как мислите нашите полицаи веднага, още на другия ден откриха заровено тяло в покрайнините на селото? Тези двамата са си признали къде е заровен трупа и явно са обещали да ги пуснат за това, но после много се разчу случая и няма кам да скрият двама съучастници.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Още две свидни чеда на демокрацията, възпитани в европейски и американски ценности!

15

Венци Цалапица

преди 10 месеца

А защо криете на Рангел циг.анина етническата му принадлежност, нищо не се прави няма активни действия стига сте лъгали, двбамата братя ги знаем прстъпници в селото няма полицай, ако имаше щеше да им вземе страха нямаше да посмеят да убият, те знаяр че са от етноса за който закони не ги ловят и безнаказано си вършат престъпленията.

14

Това дали ще мине

преди 10 месеца

За средна телесна повреда пред съда

13

ЗА всички

преди 10 месеца

Анонимни, които пишат откровени глупости под статията - Не - момчето не е от ромски произход / какво значение има, след като е отнет живот/, дали има коса или не - все тая, важно е в черепната кутия да има нещо / косата е за украса/. Не пожелавам на никой съдбата на това младо момче. Молете се да не ви сполети същата съдба, тогава ,,песента" ще е друга.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Тябва да се върне смъртното наказание за 20 години . Дано при смяната на едно поколение нешата да се нормализират. Народа издивя и оскотя и ако не се вземат мерки ще става страшно. След тези масови ненаказани престъпления, поради некомпетенция и/или корупция не се сложи край, следващата стъпка е саморазправта, а тогава вече има анархия, а не гражданско общество.

11

Анонимен

преди 10 месеца

буцата се върна във властта и народа взе да откача

10

Tенгри кан

преди 10 месеца

В НРБ убийствата много бързо бяха разкривани, а убиецът, немаше къде да избега, границите беха плътно затворени. Повече от ясно беше, кой е и защо и директно на гарнизонното стрелбище;)))

9

666

преди 10 месеца

Алооо законотворците, какво чакате още.....Върнете смъртното наказание!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Ся виждал съм с сребристи коси 30 годишни и плешиви, ама лапета плешовци...хахахахахаха :)) Та аз дори на 40 и отгоре имам черна коса, тез явно са некакъв примес :)))

7

Анонимен

преди 10 месеца

Ромляне.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Младо *** а вече плешиво и уродливо...хахахаха :)))

5

Толупландия

преди 10 месеца

Изрудясала нация!! Заслужавате си мъките!

4

До Анонимен 1

преди 10 месеца

Не средна телесна повреда, тъй като увреждането няма траен характер - след време раните ще изчезнат по естествен начин.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Каква ли е била причината за тази дивотия? Жалко за младия човек. Чудя се обаче защо доброволно се е качил в нечия кола? Дали е бил подмамен? Ако някой умишлено го е подлъгал, а после го е закарал при убиеца, този някой е толкова виновен, колкото и uзpoдът, извършил убийството.

2

Батко ви

преди 10 месеца

Не е сигурно. Съдията по делото получил в петък вечер 30 хиляди нови доказателства от адвоката на Рангелчо.