327

Анонимен

преди 9 месеца

Какво толкоз ви е старх от истанбулската конвенция, ако не бийте жените си, няма място за притеснение

326

нарежете

преди 9 месеца

го с макетно ножче,хвърлете му един оздравяващ бой и го пуснете-момчето ще е доволно

325

до 337

преди 10 месеца

Има нещо такова, НПО-тата на Сорос и "елитите" веднага се възползваха за да вряскат пак за Истанбулската НО КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД СЕ ПРОИЗНЕСЕ. ТОЧКА. ПРОТИВОРЕЧИ НА КОНСТИТУЦИЯТА/КРБ/. Сега трябва много да се внимава какво ще пипат мръсните им ръчички по Конституцията. Сутринта журналистките все натам завъртаха работите и НИТО ДУМА ЗА ОПАСНОТО ГРЕВИО И ОТНЕМАНЕТО НА ДЕЦА. БОГ ДА ПАЗИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

324

до 308

преди 10 месеца

Какво ви учудва?Този протест е точно за прокарване на Истанбулската конвенция!Само наивници дошли от състрадание към жертвата мислят,че протеста ще реши нещо в тази посока.

323

Случаен минувач

преди 10 месеца

327, по-кротко с квалификациите. Не съм пcиxoпат-рашист. Висок съм 1 и 94 и тежа почти 110 кг. Учил съм бойни техники. С удоволствие ще се запозная с теб.

322

Случаен минувач

преди 10 месеца

До 327Факт ли е, че индийците бият лекари? Факт е.Факт ли е, че индийците бият горските? Факт е.Факт ли е, че индийците нападат отделения на Бърза Помощ и трошат всичко? Факт е.Факт ли е, че индийците секат горите безразборно? Факт е.Факт ли е, че индийците бият горските? Факт е.Факт ли е, че индийците бият старци по селата и ги грабят? Факт е.Факт ли е, че властта се прави, че нищо не вижда? Факт е.Така че моля те, по-кротко с квалификациите. Ти си debил, не аз.

321

Анонимен

преди 10 месеца

Абе...гад......сега ли се сети че имаш дете....Прокурора редом до това жалко подобие на човек...

320

Абе

преди 10 месеца

За тия пишман-съдии и прокурори има ли значение наличието на рецидив, защо нищо не казват по тая тема !!?

319

Анонимен

преди 10 месеца

Този индивид как ще се чувства ако утре един такъв като него му нанесе "лека" телесна повреда с 400 шева и куп други наранявания.

318

КПСС БКП

преди 10 месеца

Зъб за зъб око за око ! Така е в България ! Тук правосъдие няма, няма и да има ! Дрън, дрън...малко шум до края на седмицата и от понеделник всичко си е по старо му ! Саморазправа му е майката ! Иначе насилниците няма да се кротнат !!!

317

Сту

преди 10 месеца

Да си беше мислил за дедето, като си купуваше ножчето. Всичко различно от ефективна присъда за този ****** би било провал. Също така искам да вметна, че днешните момичета също са страшни *******. Ако излизат с нормални момчета, които не са комплексирани полу мутри-файтърчета, то надали ще им се случват такива неща. Навън е пълно е с джуки, балони с хелий, филтъри, стойки, снимки, файтърчета, с патриотични татуси, мутра wannabe. И резултатите са такива.

316

Пацата

преди 10 месеца

Човек не може да си купи макетно ножче вече. Вчера отивам да си взема , че си загубих старото за белене на кабел и в магазина само като казах макетно ножче всички се извърнаха да гледат лошо.

315

анони

преди 10 месеца

Сега се сетил,че има дете! А когато си размята егото,наляво и надясно-не иска и да знае!!!!

314

?

преди 10 месеца

До Случаен минувач И как разбра,че е индиец,а не е ГаньЮБалкански? Или само индийците (не ги оправдам)правят престъплегия,а нашите не правят,щото са си наши,така ли бре,психопат-раZист.Докато се прехавъля вината все на индийците,а не на престъпниците ,независимо от етноса ще има таквиз случаи.Случен минувач,да не би индийците са те пряскали някъде?(И от тех има много деbили,но и Ти си от тях)

313

Анонимен

преди 10 месеца

Сега нарязал любовницата , после и жена си. Затваряй до като е време.-------------------------------------------------------------------------Абсолютно, време е дори когато се започне с агресивни заплахи, службите да действат по-активно, не знам законът какви права им дава, ако трябва и законодателни промени да се правят - какво стана със случая от април, убитата жена напъхана в багажник от бившия си, тормозена преди това от него. Осъдиха ли го?

312

lewskar

преди 10 месеца

Никъде на на МАКЕТНИТЕ НОЖОВЕ непише НОЖЧЕ !Как рецедивист извършил 3 еднакви по смисъла на закона престъпления на трето да е на свобода? Мисля , че тука магистратите се уляха.За съдийката no comment ,жена да види това и да пусне насилника...Да видим сега Сарафов да ли ще отсрани подчиненият си все пак и.д. е с нова визия за Прокуратурата.

311

HeinrichHimmler

преди 10 месеца

Каква жена, нали е с барманката от три години? Или той си ги върти и в момента, в който едната разбрала за другата решил да действа с макетно ножче? Ще лежиш ***

310

Така е ..

преди 10 месеца

Сега нарязал любовницата , после и жена си. Затваряй до като е време.

309

Куку

преди 10 месеца

Типичен патриот,когато сметката пристигна-искам при мама

308

Анонимен

преди 10 месеца

Току що изгледах интервюто със съдийката. Като дипломиран психолог мога само да кажа, че неадекватните усмивки и флиртът с камерите в момент, който обсъжда особено жестоко и нечовешко деяние, говори за доста високо ниво на психотизъм и у нея. Завършен бюрократ на работното си място, изгубила всякаква нормална човешка реакция на съпричасност и емпатия.