188

Иванова

преди 1 година

Този човек е най-голямата издънка в българската политика. Готов е на всичко, за да се набута във властта. Няма да подкрепят политическата платформа, а не представят никаква такава. Толкова е нагло и лицемерно, че няма и на къде повече. ДБ едвам прескочиха бариерата на последните избори и се надявам, че на следващите вече няма да са в парламента.

187

Соня

преди 1 година

Това беше мисята на ПП и ДБ, да изперат Боко

186

гост

преди 1 година

До Анонименщото па дб и пп не са?

185

Анонимен

преди 1 година

ГНУСНО, ЗЛОБНО СЪСКАЛО, ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ОТ ЗЛОБА ОМРАЗА....

184

Аня от Горна Баня

преди 1 година

14-годишната вече полировачка на мозъци и напъните на гербавото ЦК да доведе IQ-то на обикновения българин до нивото на банкянския бабуин , явно са успели ! Съдейки по коментарите ...

183

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Радев какво работи?

182

Българин

преди 1 година

Единственият ,който е построил нещо за последните 30 години, и всички се нахвърлиха да му търсят сметка! Помним, как на тъй наречените протести, младите били иэкочили, и били искали България да е като в Европа? И какво получиха? Появи се руската метреса Радев, която реши че може да лъже до безкрай, за да си пробута Кремълският сценарий! Всеки с глава на раменете си може са прецени , в кой нормален свят иска да живее!

181

най-добрият

преди 1 година

президент на България-Румен Радев.................за разлика от мекотелото Росен Плевнелиев- приятеля на олигарсите и мафиотите!!!!

180

Анонимен

преди 1 година

Радев, да не си влюбен в Боко, лягаш-ставаш все с неговото име на уста. Радевица ще залинее в спалнята, дръж се бе! Не е честно, тя ти събираше инициативния комитет ... Ти - Боко, та Боко. То не бяха голи снимки от спалнята му, то не беше следене с дрон в двора му. Ни ако се обичате, вземете се, че да кандисаш. Ти други теми нямаш ли?

179

КНСБ

преди 1 година

Това не е президент, а абсолютен разединител на народа ни ! Много други политици не са си на местото ,но тоя господин знае само да ... бълва измислици ?! Интересно дали сам си вярва на това, което приказва , защото ние ,хората от народа , не му вярваме ?!

178

100 % е прав

преди 1 година

Румен Радев......................да се махат тия предатели от новата тройна коалиция..........ГЕРБ-ПП-ДПС!!!Тия са много вредни за България.................подкрепа за президента!!!

177

НОВА ПАРТЕНКА..

преди 1 година

ПРЕДИ БЯХА ФАЛШИВИ КЮЛЧЕТА И ПАЧКИ... СЕГА ПЪК ФАЛШИВИ ЧУВАЛИ С ПАРИ..... ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ СА ЦЕЛИ ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ С ПАРИ...... САМО ПАРИ СЪНУВА

176

Електра

преди 1 година

Нова мракобесен "октопод" изсмуква жизнените сили на българския бизнес с помощта на висши държавни служители, научи БЛИЦ.Чрез криминална постановка по стар ченгеджийски стил няколко фирми в задруга с висш представител на президентската администрация, висш магистрат и администрация на държавно предприятие се опитват да ликвидират водеща компания в общественото хранене.

175

СПРИ ВОЙНАТА..!!

преди 1 година

НАПУСНИ ЧУЖДАТА ТЕРИТОРИЯ...!!

174

Куку

преди 1 година

Радеф не ПП-та дават индулгенция а изборите!Станаха 6 години без никакъв принос към тази държава,само заплата взимаш.

173

Икономист

преди 1 година

Няма ли да кой да се намери за да им обясни на бюджетниците като този и Борисов, че пари няма. Трябва да си дават и дупетата. Българите ги очакват с нетърпение да им ги видят голи и надупени. Честита 2023 г. Така е според депутатите и техните бюджети. За мен е края на юли и началото на горещия август.

172

Финансист

преди 1 година

Не само този е изперкал. В подобни състояния на лудост са и останалите български генерали, военни и полицаи. Страната ни е във война, а те подлежат на мобилизиация. Не им стиска да го кажат, но обиксновинети българи във влаковете го знаят. Честит бюджет на депутатите през лятото на 2023 г. Итаче написано, Ч Н 2023 г. Но пък си е лято.

171

Ддд

преди 1 година

Аз магистрала на Бойко не съм видял да се руши, но Рундьо спокойно може да каже, неговите служебни правителства, колко метра асфалт положиха, след като спряха всички фирми и правителството му открадна готови пари за пътища от АПИ?Накрая неговия Шишо Бакшишо, направи търгове за 4 МИЛИАРДА, преди да си тръгне!

170

Алекс

преди 1 година

Удри тази Крадливо-Шарлатанска сбирщина.

169

Анонимен

преди 1 година

Все по-добре от теб на когото Русия подари индулгенция и легитимация