9

VladTepes

преди 1 година

В Тайланд има изразен сух сезон между ноември и април освен крайния юг близо до границата с Малайзия, където валежите са значителни през цялата година. Особено сухи са месеците от декември до февруари. В Тайван подветрените западни райони имат изразен сух сезон през зимата.

8

7

преди 1 година

Поправка . в Тайланд. Извинявам се. Регионът е същият.

7

до 6

преди 1 година

Вие имате ли основно образование? Знаете ли къде е Тайван и какъв е климатът там? Какво е количеството валежи?

6

Анонимен

преди 1 година

Водата за напояване в Тайланд е безплатна. А язовирите и каналите изградени там са многократно по-големи от БГ.Защо при тях нещата стават, а у нас не ?

5

Анонимен

преди 1 година

Тази година българските домати и праскови от пазара са поливани само от отпадни води. Имат вкус на екскременти. Да си ги ядат тарикатите, големи земеделци

4

Анонимен

преди 1 година

Не може да искате вода "в неограничено количество" безплатно или на много ниска цена. Водата трябва да се цени. В поне половин България има проблем с водоснабдяването. Нужни са инвестиции и за бита, и за напочване.Но не може "в неограничени количества", и не бива. Друго. Както ловците имат задължение да подхранват дивеча, така и едрите земевладелци трябва да имат задължение да садят гори, ивици дървета и др., спомагащо за задържане на водата.Нужна е всеобхватна грижа. При нас 3 г. почти не валя.

3

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте че цената на слънцето също скача всяка година

2

Анонимен

преди 1 година

До 1 - МАй контра-контранастъплението го контрира контранастъплението ...

1

Анонимен

преди 1 година

контранастъплението как деля :)))))