447

Анонимен

преди 9 месеца

Браво, БХК! Най-после. Фашистите нямат място сред нас. Това не е патриотизъм Любовта към родината е идентична с любовта към хората в нея. Възрожденците са хейтъри. Да не им се дава трибуна. Това не би било цензура, а спиране на фашизма в зародиш. Още не е късно.

446

Анонимен

преди 9 месеца

За възрожденците скоро няма да остане българин, когото не мразят. Те са обидени, че мнозинството българи не мисли като тях, те са против: другите партийни членове без БСП, омбудсмана, правозащитните организации, ромите, евреите, мюсюлманите, чужденците, ако не са руснаци, слабите немускулести хора, бежанците, гейовете, инакомислещите, буквално всеки втори. Агресивен фашизъм - за "чиста" раса ли се борят? Арийци?

445

Дидо

преди 9 месеца

БХК не са българи !!!!само платени медий като днес.бг могат настоятелно да насаждат БХК в простронството ....повечето медий водеща новина е многобройната подкрепа на митинга по градовете против съдебната система а тук БХК

444

Кокарджа Радев

преди 9 месеца

Оофффф начиииии.....Равнииис, мирнооо.... Равнение надясно , хооодом марш... Джоарт...опс пръйднакис малко халката не държи

443

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Костякис първа сила??? Ха ха хаСкоро Радев ще потъне с неговите мадуровски машини и косдзякис няма да влезе в парламента.Убеден съм!!!Нали вече Кокарджа Радев ефенди

442

Анонимен

преди 9 месеца

Az искам забрана на БХК и на всичко НПО-та, които се хранят с мръсните пари на унгарския евреин Сорос-един доказан мошеник и спекулант!!

441

Некъв кестен

преди 9 месеца

Давайте, накрая зорлем Костя става първа сила, стига сте му правили реклама и то с такива клоуни. Просто го игнорирайте, не му се връзвайте и почнете да го забивате с конкретика по политическата му програма, така го правите жертва, а народът обича да гласува за жертви или месии, а тоя така става и двете.Аман от ПП/ДБ активисти като тези, които са се разписали. Аматьори.

440

Тон

преди 9 месеца

Dw,бХК,не ви ли омръзна да обиждате българският народ,погледнете себе си какво правите ,а после забранявайте,кой ви излъга че вие трябва да бъдете съдници ,*** фашистки,кои ви каза че всички трябва да сме като вас,или вие както Хитлер вашият патрон забранявате всеки които не мисли като вас ,без опозиция,нещастници лицемерни!

439

Анонимен

преди 9 месеца

Аз искам забрана на БХК.

438

Анонимен

преди 9 месеца

Лицето Борислав Боби Сарафов само да посмее да забрани "Възраждане"........и той ще яде яко шамарите!!Прав беше Иван Гешев.................хич не е стока заместника му Борислав Боби Сарафов!!!

437

Анонимен

преди 9 месеца

аха

436

Слави

преди 9 месеца

Бхк да се изтрие от лицето на България

435

Анонимен

преди 9 месеца

Забрана за БХК...........антибългарската НПО, финансирано от унгарския евреин Сорос..............с едни мръсни пари!!!

434

Анонимен

преди 9 месеца

До Абе БХК А , такааа! Сега споменатият ще те съди за клевета. Това е наказуемо. Лъжа и клевета. Пък локацията ти не е тайна. Много се запетла. Обратно към ареста ли те тегли? Стокхолмски синдром?!

433

Анонимен

преди 9 месеца

До Иван Иване, на колко ракии си, брато! Няма да затриват българи, ще закриват нацисти. Ти защо ревеш, нали ужким не си от тях.

432

БХК

преди 9 месеца

и шефа им Красимир Кънев трябва да бъдат съдени за антидържавна дейност.................и да се разследва кой им плаща.................дали това не е рептила Сорос..............унгарския евреин, който беше изгонен от Унгария от Виктор Орбан!!!

431

Анонимен

преди 9 месеца

Шефовете на партията да бъдат съдене за насаждане на омраза,пък може и троловете им по същата причина да бъдат съдени.

430

Анонимен

преди 9 месеца

Като им опря яйцето до дир.ника, копейките забравиха директивите на Митрофанова и се скупчиха да дискредитират БХК. Оставиха Украйна на произвола. Ми нея кой ще я оп.люва? Марш в другата тема! Днес не сте си заслужили надника. Мръкна бре.

429

Анонимен

преди 9 месеца

А от бхк дали са поискали разпускане на дпс? Тези от бхк и останалите като тях са вредни за България!

428

Абе БХК

преди 9 месеца

Оти не видехте нацисткия пост на малкия trash Паси, дето искал за рождения му ден да дойдели нацистите от Азов, че да избивали българи, дето не споделят болните му *** възгледи.