175

Анонимен

преди 10 месеца

Всъщност ако беше психопат щеше да е нападне още десет пъти за един месец. Явно не е. Дали не е професионалист?

174

Да ама не

преди 10 месеца

Психопата не се отглежда. Това е човек, който не може да възприеме болката като отрицателен стимул нито може да възприеме болката на друг и да е емпатичен към другия. Отглежда се социопата, което е нещо различно. И както казва една мис Стара Загора - това там си е нормално. Завършени социопати с демократични европейски цнно$ти. Да не говорим че в случая мирише на бяло.

173

Анонимен

преди 10 месеца

А родителите на дебора, която от три години, от 15 годишна движи със семеен психопат, с малко ***, и те знаят, те какви са?

172

До александър

преди 10 месеца

Много си заоблен брат мокетен нож хахахах. На такива като теб не трябва да се дава поле за изява скакуауец

171

Александър

преди 10 месеца

И още нещо за неграмотните ни ***! Това е МОКЕТЕН нож, а не макетен! Макетен просто няма

170

Александър

преди 10 месеца

И оже нещо за неграмотните ни ***! Това е МОКЕТЕН нож, а не макетен! Макетен просто няма

169

Александър

преди 10 месеца

Никой прокурор или съдия няма да калкулира леката телесна в средна телесна! Говорих в къщи с някой от семейството ми, който упражнява тая дейност!

168

Александър

преди 10 месеца

Извинете! Детето ми няма да се прибере в къщи!

167

Александър

преди 10 месеца

Освен простотий нещо друго коментирате ли? Детето ми няма /масова практика в БГ/и аз няма да го питам къде е било! И това няколко пъти седмично!? Прокур атурата няма вина в случая! Омръзна ми да слушам институц ийте и проституцийте! 34 години парламентът работи срещу вас, и от самолет е видно! Непрекъсна то искате и чакате някой друг да го свърши вместо вас!

166

Московски

преди 10 месеца

Имаме нагла съдийка. Какво ли я мотивира да омаловажава така вината на психопата. Ха познайте. Не е виновен който изяжда зелника а който му позволява.

165

Анонимен

преди 10 месеца

Да изследват в психиатрия всички от Възраждане. Между тях може да има и нормални, да ги отделят от групата.

164

Анонимен

преди 10 месеца

Колумбияна.

163

Анонимен

преди 10 месеца

Щом квалифициран психиатър казва психопат, значи е такъв, иначе то и социопата може да се прикрива и дори да извърши по-големи зверства и от психопата. Разликата е трудна понякога дори и за опитните специалисти. Но ттакива хора са непоправими и емоционално студени, те нямат чувства и емпатия като нормалните хора, само ги имитират и се прикриват. От 2 до 10г. е присъдата в НК за средна телесна повреда. Едни 10г. в случая трябва да изисква обществото и да следи случая, да не се замете и забрави

162

xoxo

преди 10 месеца

#158Не сте психиатър,за да може да го определите този от статиите-психопат,при това садист...1-6 г. е нищо,токи наказателен кодекс трябва най-накрая да се осъвремени!!!

161

Стара Загора !

преди 10 месеца

България всички сме с вас, да се обединим всички в този протест СТОП НА НАСИЛИЕТО задържаният най малко 20 години затвор да гние там!

160

Калий

преди 10 месеца

Защо тогава тая дъртата кукумявка *** съдийката от Стара Загора го е пуснала, добре че беше гласността на всички българи народа че да си го приберат каде му е място!

159

Анонимен

преди 10 месеца

Дори веществата не оправдават садистите,ако не са имали психопатични наклонности изначално,трябва да се изчисли към брой на население и да се публикуват данни къде се случва по- често,в кои държави?Ако само по балканите е това,очаквайте в.сблъсък и тук.Подобни агресивни нерези им се воюва,но покрай сухото и мокрото.Агитки и охрана са на вещества,и на фона на това ще прекарат Истамбулската,което пък ще опраедава същите ,че по-гадни извратеняци.

158

Чудя се, дали и аз

преди 10 месеца

да не стана психиатър. Ако чак сега достига до този извод...

157

Георги

преди 10 месеца

Нали знаете за страшните Крумови закони - режат пръсти, ръце, вадят очи. Обаче докато е имало такива закони почти не е имало престъпници и престъпност. Точно защото законите са били ужасно сурови. Като отсекат публично ръцете на 1-2ма от селото и вече никой не смее да пипне. Имам един познат - беше наркодилър. Той режеше уши.. другите дилърчета като видят някой с отрязано ухо и се замислят какво ще правят...

156

Анонимен

преди 10 месеца

Мълчат ,щото го чакат да се побърка още повече , психопатът и за да му дадат максимална присъда .Да си ги хранят по затворите цял живот психопатите безплатно ,а десетки хиляди грамотни хора във чужбина ,избягали заради точно тези деца на магистрати събират от кофите . Държавата Бъ-лия е само полу цивилизован балкански свят.Тия 400 шева от макетно ножче сигурно още ги шият .