119

И.Б.

преди 9 месеца

Нужни са промени в наказателното правосъдие. Формулировката, че не са засегнати вътрешни органи, е остаряла и непълноценна. Най-големият телесен орган, макар и външен, е кожата, която пази всички вътрешни органи. Нарушената телесна обвивка - кожата - е била повредена по най-садистичен начин от психопат. Крайно време е за осъвременяване на НАКАЗАТЕЛНО-ПРОЦЕСУАЛНИЯ КОДЕКС !

118

Анонимен

преди 9 месеца

Мутреията си е жива и здрава ...

117

Анонимен

преди 9 месеца

400 шева , значи едва ли има място по нея да не е шито . А , докторите колко време са я шили ...Ужас , не трябва да е на авобода

116

Анонимен

преди 9 месеца

съдийката и експерта някой ще им потърси ли вина в случая очевидно не е по невнимание, а нарочно. колко са взели, кой им е дал, какво още са отсъдили по други дела?!? това е безочливо беззаконие!!!

115

Съдия Гьонева

преди 9 месеца

Телесната повреда зависи от мотивацията на престъпниците и дебелината на рушвета! С правилната дебелина плик, всяка телесна повреда става лека! Аз съм родена и отгледана от *** и знам!

114

Радослав

преди 9 месеца

Бил добро момче, баща му с прякор Пържолата. Абе как все едни с такива прякори пържолата, крика, буцата, тиквата са в новините? Какво ги бавите? Те за да имат такива прякори значи има нещо! Къде спят полиция, прокуратура? Какво търсят сред обществото?

113

Анонимен

преди 9 месеца

Бай Гочо,народът ни има много достойнства,но те трябва да се умножават и обогатяват,а не постоянно да се подценяваме и корим,да нямаме самочувствие ,а го заслужаваме!Много ми харесва казаното от Гогол,,Не се сърди на огледалото ,ако муцуната ти е крива,,Мисля,че тези,които се оглеждат в него трябва да знаят как да го правят,за да не останат разочаровани от себе си.

112

ля ля

преди 9 месеца

поредното недоразумение и абсурд!

111

Анонимен

преди 9 месеца

Проста промяна в наказателният кодекс: както за ТЕЛК има %, по същия начин да се заложи и в съдебната експертиза.Голяма грешка,която не бива да се допуска.Зависимостта от парите за издаване ТЕЛК решения на здрави хора е нелечима !

110

Анонимен

преди 9 месеца

Ако бях собственик на магазин или ресторант, щях да инструктирам служителите си да не обслужват съдийката, експерта и садиста. Щом съдът не иска да ги накаже, тогава да сеят картофи в гората и да се оправят сами с мечките.

109

Анонимен

преди 9 месеца

Кирчо и Асенчо ако искат да повярваме, че ще има съдебна реформа, ще трябва да започнат с тази съдийка и експерта. Да им се отнемат правата, заради очевадна некомпетентност и корупция. Второто още не е доказано, но първото е повече от сигурно. Ако се докаже и второто, съдът да прецени колко време да ги лиши от свобода.

108

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Съдията, прокурора, съдебният лекар и изверга отдавна трябваше да се въргалят разленени в някоя канафка !

107

Радослав

преди 9 месеца

Проста промяна в наказателният кодекс: както за ТЕЛК има %, по същия начин да се заложи и в съдебната експертиза. Кожата е най големият орган, ако е засегната над определен процент да е средно, над друг процент тежко. Освен това самият факт, че има толкова много прорези говори за умишлено действие! Ако беше хулиганско щеше да има 1-2 порязвания. Това е целенасочено действие с цел обезобразяване, да се разглежда като заливане с киселина!

106

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя е системен изверг, с потенциал на сериен убиец. Какви същества, се разхождат сред нас...

105

Анонимен

преди 9 месеца

Нека съдебната реформа започне с уволнение на съдийката и експерта, и с дело срещу тях за корупция.

104

Ром"с

преди 9 месеца

Съдията да се уволни ...а то ще продължават да се про...т тези съдии за страх на другите,а то леко порицание на колегията на съдиите и хайде да почерпиш по едно кафе..made in Bulgaria

103

Анонимен

преди 9 месеца

Аз не знам колко разбира тоя от порезни наранявания, та прегледал всяко нараняване лично. Абсурдите в държавата продължават. Само едно ще кажа-било е много мъчително и мъчителят заслужава доживотен затвор, че поправия няма да има. Тя е ня 18 и може да е имала и друго гадже. Нормално. Да не иска да му е вярна до живот?

102

Анонимен

преди 9 месеца

Най-малкото наказание, което заслужават съдийката и експерта е публично да бъдат изгорени дипломите им. За останалото съдът да прецени.

101

Анонимен

преди 9 месеца

Съдийката и експерта на съд! Вече съдът да прецени какво заслужават. Трябва да си сляп, глух и без мозъчна дейност, за да не видиш очевадната корупция в случая. Колко парички прибраха за да го направят това? Доказателства нямам, но прокуратурата Е ДЛЪЖНА да провери!

100

Анонимен

преди 9 месеца

Съдия Гьонева е един гьон.сурат,проявил съчувствие към престъпника.