54

Двойни норми

преди 9 месеца

Много приказки за домашното насилие. А каква е разликата между домашното и обикновеното насилие? Ако някоя отк***чалка нареже с макетен нож човек когото не познава по-малко ли трябва да бъде наказанието? По-малко ли ще я боли жертвата? Нито законите са адекватни ( 1-2 годинки долна граница на присъдата ) нито поведението на прокурори и съдии, които сякаш защитават престъпниците. Насилието се е превърнало в стандарт в обществото ни и са необходими нови, жестоки мерки срещу него.

53

анонимен

преди 9 месеца

Не момиче това се нарича Корупция и лицето е заплащало на Някой от Корумпираната система за да е на свобода,другото е четиво за Наивници

52

До Балкански примати

преди 9 месеца

Елит се изгражда трудно, нужни са векове и да не се пречи на естествения подбор. Тези, които са ни лишили И от банани за период от 45 г., са започнали с избиването на елита на нацията, а след това са измайсторили куп закони и подзаконови инструменти, с помощта на които всячески да се пречи на оцелялата част от интелигенцията и на всеки доказал, че може да мисли и че го прави без да се влияе от предварително зададени директиви. И избуяха ***. Нали това е била целта на "победителите"?

51

Жена

преди 9 месеца

Значи, ако ме тормози някой, с когото не живеем в едно домакинство и нямаме интимни отношения, съответните институции ще бъдат затруднени да решат как да ме защитят.

50

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен "Търси се кореспонденцията на установената жертва по телефона назад.И с кого е кореспондирала." И ако се проследи кореспонденцията,то тогава нарезите и шевовете по-малко ли ще станат??? Болката ще намалее ли??? На нея и на близките по-добре ли ще им стане??? Какви разследвания,какви доказателства търсите? Шевовете по тялото на момичето отговарят на всички *** въпроси!!! Експертизи,които ще се правят бавно(умишлено) Нима е нужно това размотаване??? Да позараснат раните ли чакат!??

49

един

преди 9 месеца

Че повечето жени са с празни глави поради положението в което ги е поставила самата природа, нямат много голям избор или пък ако имат сили се борят цял живот с какво ли не, най-вече с предразсъдъци. Но по-интересно ми е как мъжете, с природните си привилегии немалко са с празни глави също, я попрочетете форумите и ще видите как защитават насилника. Моето мнение, че са взети пари, за да освободят този.

48

анонимен

преди 9 месеца

Вярно е, че някои смятат, че е виновна жената, и то не само мъже. На елементарния ми въпрос да я затворим ли и да я обвиним тогава, ме гледаха изумено и ми казаха най-убедено, че трябвало да се възпита тя, нарязаната. Разбирам някои мъже за които жената е пррросто едно нищо, но жени с подобно мислене, очевидно са с празни глави.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Защото прокурорката била много състрадателна към него.Медицинските лица също.Сами си направете изводите.

46

Съдия Татяна Коева

преди 9 месеца

Извергът е да свобода, защото го освободи съдия ТАТЯНА ГЬОНОВА КОЕВА от Старозагорския окръжен съд.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Някой е казал на Георги , че Путин е на границата с танковете.И трябва да се почва ,,възраждането".

44

Анонимен

преди 9 месеца

Ето сега разбирам защо Путин не трябва да побеждава.Чака ни същото в повече ако ,,Възраждане" получат от Путин владтта

43

Анонимен

преди 9 месеца

защото бил водач на листа на Възраждане

42

Анонимен

преди 9 месеца

Елементарно Уотсън....Търси се кореспонденцията на установената жертва по телефона назад.И с кого е кореспондирала....Елементарно Уотсън...

41

Анонимен

преди 9 месеца

До 40...покажи къде закона позволява пущането на свобода лице в пробация .Един месец назад лицето е направил заплахи по телефона.Няко от ,,компетентните " съдии попитал ли е за такива обстоятелства Бойко Борисоф ли е единствения защитаван и закрилян в случай на заплахи.Иван Гешеф ли има право само на закрила и право на охрана от държавата.Акмет Доган ли е най пазеният с охрана от НСО.Тези ли са най пазените .Незабавно.И с цялата мощ на държавата.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Само съдийката си знае защо.А пък ние се досещаме.

39

ХоХо

преди 9 месеца

Оставете законите ! В случая действа законът на "цакането" ( с пари ) !

38

Анонимен

преди 9 месеца

Как защо?! - Защото законът го позволява!!!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Съдията е нарушил закона след като е пуснал на свобода в пробация лицето извършило съдистичните прояви.Как този съдия още не е отстранен.Има ли над съдията отговорни.Например ,,висшия " съвет.Какви по ,,висши "казуси решават този ,,висш_ съвет.Къде следващата си отпуска глава.Прокурора да си направи почивката ли.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Защо бил пуснат? Питайте корумпираните и некомпетентни съдии, които ще си останат и след всякакви съдебни реформи,

35

Анонимен

преди 9 месеца

Дето казваме, ние пропущаме видимото , а търсихме субекти Видимото е , че закона е нарушен И то от съдии Това е най скандалното.Това момче е бил в пробация И закона е не двусмислен Трябвало е да бъде задържан под стража И после ако искате обсъждайте ако исксате моралния казус..Обаче както всяко друго нещо в държавата ни , едни ,,хора " не трябва да бъдат засягани.Тези, на които не се търси сметка вече 34 години.