244

Анонимен

преди 10 месеца

Жената има право да си ляга с който и когато пожелае или й плати по взаимно съгласие. Има си професионално наименование. На тези със салама и топките, които изискват вярност, първо трябва да минат през гражданското, което също нвма да им даде право на собственост, нито право да се саморазправят с жена си. Всичко е на добра воля и обещания. Ако след сключен брак - хойка, има си процедури за развод. А някои мъже живеят от проституиране на съпругите си.

243

Трезвен

преди 10 месеца

Много скучно става с тая история. Като сте лабилни и всички татуси и целия анабол на света нема да ви помогнат да си преодолеете комплексите. Много хубав пример даде жорето. Давай жоре - ти си МАЖ - нарезая я, страхотен си!

242

... и пристигнал

преди 10 месеца

тичешком, след като останалите били вече влезли в сградата. На пропуски милиционерът го попитал защо идва, а онзи, силно запъхтян повтарял "И я, и я (и аз, и аз)". Какво и ти, бе? "Е па, и я (и аз) я еа!" Така неволно се издал, че предварително се били наговорили да казват, че всичките са били интимни с това момиче. Това, че са ги разобличили още в районното управление,не помогнало да се стигне до женитба. Но и до днес разказват като виц как онзи викал "И я, и я!", не можейки да си поеме дъх.

241

До 209

преди 10 месеца

Това, което коментираш ми напомни за един случай в Кюстендилско, станал преди повече от 50 години, през 1969 или 1970 г. Девойка забременяла от приятеля си наскоро след като завършила средно образование, но синковецът решил, че му е още рано "да се връзва" с жена и деца. Бащата на момичето настоял да се оженят, заплашил, че ще го съди. Не знам как се е стигнало дотам, че са викали в милицията цялата група приятели на младежа. Всичкиотишли заедно, но един закъснял и пристигнал .....

240

До Браво /221/

преди 10 месеца

Ти се възмущамаш заради това, че някой е написал "Не е незаконно да спиш с колкото си искаш мъже." Защо не се възмутиш и от "мъжкарите", които се хвалят, че поддържат интимни контакти с по няколко жени едновременно? Не ти ли идва наум, че и жените се вбесяват, когато са се доверили на един мъж и той с удоволствие е афиширал, че имат връзка, но продължава бабаитски да се хвали, че спи с която си поиска и дори не им знае броя? После се жалвате, че и жената намира начин да му го върне тъпкано.

239

Хмм

преди 10 месеца

И още - ако на тебе ти се паднат 3 18 годишни девойки, ще им откажеш ли? Ама после жена ти/гаджето ти да те нареже 400 пъти....а? Много яко звучи нали? Момичето има право да си прави каквото иска. На който не му изнася просто трябва да продължи напред!

238

Хмм

преди 10 месеца

Щото тоя е много интелигентен и просто можеше да излезе от връзката или да си хване любовница най-добрата и приятелка. Като се мислиш за мачо, действай като такъв. Като разбереш какво е станало просто прекъсни връзката. Всеки дава акъл тука, ама от мъжката аудитория всеки е навит на 18 годишна.... нищо, че сте на по 30-40-50 години... айде тоя е за затвора и то за поне 20 години!

237

до Хмм

преди 10 месеца

Никъде не съм казал, че е правилно, че тоя я е нарязал. Подсъдно е и тоя трябва да лежи.Но тя предизвиква съдбата като се държи така. Когато си с някой си с него. Ако искаш да се пердашиш наляво и надясно късате и продължаваш. А не - ходи с него , но се чеша и с други. Защо ? Като газиш в л-ай-на ще се омажеш.

236

хах

преди 10 месеца

Оказва се, че тази, докато се е водела гадже на посоченият в статията се е шлякала с още трима.

235

стеро зависим

преди 10 месеца

Стероидите подтикват към агресия и хомосексуализъм, тези който ги вземат са емоционално неоравновесени комплексари който си съкращават живота.

234

Алоооу!

преди 10 месеца

Прикриватурата!!! ТОВА СИ Е ЧИСТ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!!! КАКВО МУ УМУВАТЕ?! ЯСНО Е ЧЕ ЧИЧКО ПАРИЧКО ВИ Е ПЛАТИЛ ДА СЕ ТУТКАТЕ!!! ДОЛНИЩА!!!

233

гого

преди 10 месеца

Татуираните мутри никога да не видят момиче само на ръчичка. Всички момичета да бягат от тях.

232

анонимна

преди 10 месеца

До трезвен - стига сте обобщавали какви харесвали жените, да не би всички мъже да харесвате само кифли с надути устни? Всички мои приятелки нищо общо нямат с т.нар. лоши момчета и през ум не им минава да се свързват с подобни. Има една категория мъже, за които всички жени са к., задължително т.ъпи и използвачки. Нито това е така, нито всички мъже са насилници и готованци.

231

анонимна

преди 10 месеца

Винаги ми е било смешно като обвиняват жените как масово били с леко поведение. Ами то по чисто статистически причини и мъжете са такива. Ако отричате това, сте балкански задръстеняци, на които всичко е позволено, да, ама не.

230

една

преди 10 месеца

Иване, я ми обясни с кого спи тя - може би с някой от друга Вселена? Или вие сте герои, а та к....а? И последната еди-каква си да е, никой няма право да я малтретира, ясно? Същото се отнася и до жените, които пък имат други методи за тормоз и нищо не ги оправдава, така че не бързай да ме обвиняваш в мъжемразство.

229

Анонимен

преди 10 месеца

До ИванВанка, ти ли ще казваш кой с кой да спи. Това да не ти е собственост, че да се разполагаш. Щом си истински мъж и разбереш че жената до теб кръшка и ти не го одобряваш, ами напускаш я веднага и толкоз, тя ще си научи урока, ти също, или викаш, предала те е.., пълни нещастници. Ти като ходиш по чуждо дай да ти кръцнат ...

228

Анонимен

преди 10 месеца

До Иванможе да спи с колкото си иска,не е престъпление.Момичето е жертва,точка!

227

Анонимен

преди 10 месеца

Ето затова е време за Възраждане! Всички мутри, престъпници който в момента са на свобода моментално ще бъдат където им е мястото щото в България в момента е пълна с такива *** като този

226

Чичо

преди 10 месеца

До АнонименНе, ама и не са цвете! Говоря за тези с татусите - за да се нашариш така (като бивш затворник), говори най-малкото за липса на елевентарна култура. С такива хора гледам въобще да нямам пресечни точки. За съжаление стават все повече (но и то обществото прогресивно деградира, та някак си не ме изненадва особено).

225

Анонимен

преди 10 месеца

Ако бяхме нормална държава този от много от давна ще ше да бъде осъден и в затвора -