396

Анонимен

преди 9 месеца

"Според него отдавна има историческа необходимост от това националният празник да бъде сменен."...и тя се нарича-силен външен натиск със сигурност финансово обезпечени.Горан се скри след някакви избори ,умен човек е ,но в предаването си по БНТ1 преди,никога не е говорил за смяна на Националният празник.Защо?И защо сега по време на войната?!Отговорът ми е ясен...

395

Сашо

преди 9 месеца

мИ

394

Самарин

преди 9 месеца

Всичко това което се "излива" върху главата на президента Р.Радев,е поръчано от Борисов,който губи височина с всеки изминат ден. Радев е човек от народа и за народа.Кой може в тази бедна държава,да скатае четири милиарда лева?Питам отрепките-*** на грабителската им партия.

393

Анонимен

преди 9 месеца

Не вярвайте на журналисти! Лошото у нас е че народа силно вярва на това което се пише и показва в медиите! 20%,не повече са истинските новини! Останалото е преиначено или измислено!

392

Сата НАТО

преди 9 месеца

Този Горан трябва да се засрами, че повтаря тезите на комунистическия милиционер Боко Борисов.

391

Анонимен

преди 9 месеца

Обикновен предател. Без друг коментар

390

днъкоплатец

преди 9 месеца

Сянката на апартаметгейт се изказва? Защо Цветан Цветанов не върна скандално придобитият апартамент? Как мислиш това дали е обединяващо? Отмениха ли закона, които той и другите далавераджии приеха и се възползваха от него?

389

Анонимен 11

преди 9 месеца

За Радев незнам,дали обединява,или разширява,но сега още една се прави на политика р.бъчварова,бившата посланничка в Израел,която предлага ,да се смени името на патриаршеската църква "Александър невски"о български народе,откъде ги намирате такива политици,които за нищо не стават.

388

Анонимен

преди 9 месеца

Да се обединим всички амбреажи срещу Радев.

387

Мислител

преди 9 месеца

Радев ако е разединител . Другите пък трябва да са съединители тогава.

386

СЪЖАЛЯВАМ,

преди 9 месеца

ЧЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО

385

Атос

преди 9 месеца

В централата на ,,Възраждане" са получили два кашона монетни ножчета от Медведев.Те са ядрени.На БСП са изпратили конвенционални.

384

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен @ к.409 Опитал си се да направиш друга редакция на израза 'Шерше ла фам'. На френски Възраждане е Ренесанс. Да те видим как ще го напишеш на френски език! Не е трудно за човек завършил 7-и клас. Чакаме!

383

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен,к.402 Много добре знаеш кои избраха Президента ген.Радев - всички хора, които независимо от партийните си симпатии предпочетоха него пред ректора на СУ "Климент Охридски" решил да се пожертва в името на лидерите на партии с ниско културно ниво - Боце Б., Ристо Бойкикев, ген.Атанасов и т.н., които не посмяха да се кандидатират на преки избори от страх да не станат за посмешище. И които сега искат импийчмънт на г-н Радев, но кого ще предложат за президент: еднокнижника Борисов или К.П.

382

Анонимен

преди 9 месеца

Колко е получил от посолството за да плюе радев журналостаТук е интересното

381

Атос

преди 9 месеца

3март ще остане ,просто като ден на почитта към загиналите за свободата на България.В САЩ има ден на благодарността ,към тези,които са ги нахранили.Но индианците не искат през час белите да бият чело в земята от благодарност,както изискват от нас руснаците.

380

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен к.386 БСП е партия с 132-годишна история.Надживяла е Стамболов,Данев, НЦВ Фердинана, Цанков,Ляпчев, Божилов,Филов, ще надживее и Борисов,Кирчо и Кокорчо, Ристо Бойкикев ако селянката от Крушовица не я ликвидира. Възраждане е млада партия,пробългарска, антиатлантическа, на местните избори ще се бори за второ място. В стремежа си да се харесате на ББ, Кирчо и Кокорчо вие,машите на споменатите псевдодемократи, ставате смешни и вече досадни. Язък за г-н академика, станал ваш параван.

379

,до авторката..

преди 9 месеца

Необходимостта да се яде не оправдава журналистическата пpocтитyция Камелийке... Всичко се променя, понякога за миг и махалото ще се върне обратно. Тогава какви ще ги пишеш?..

378

Анонимен

преди 9 месеца

Мен що не ве заблуди Рундьо да гласувам за него.Издигнат от БСП е достатъчен знак.Зелен Чорап е другият.Физиономията на колхозник третият.Да му берат гайлето тия,които гласуваха за него.

377

Анонимен

преди 9 месеца

По- обидна по адрес на избрания чрез пряко гласуване президент на РБ на съм чел. Пасквилът на журналистите Стефанов и Благоев, оформен от г-жа Камелия Цветанова, очевдно е байракът на днешния брой на сайта днас.бг. В ход е яростна акция срещу ген.Радев. Журналистите се състезават кой по-зловонна публикация ще напише. Засега г-жа Цветанова държи първото място. Утре ще се покаже по страниците на сайта по-голяч списвател от нея.