109

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Тази Гьонева майка ли е и има ли дъщеря? Ако има такава, пожелавам й сън с нарязана зверски с няколкостотин среза млада жена ,от които поне 50 - на лицето й. Дано тогава разбере какво значи да си жертва на такъв изверг или да си майка на такова обезобразено момиче! А на председателят на този СОЗ - да наложи дисциплинарно наказение на съдийката, съответстващо на опита за прикриване на това жестоко деяние.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Пишете съдебния медик определя телесната повреда. Съдебният медик описва телесната повреда, а съда отсъжда степента й. Два пъти прокуратура и веднъж районен старозагорски съд са я определили като средна и изведнъж окръжен съдия Татяна Гьонева Коева я квалифицира лека като втора, по-висша инстанция. Тук не може да месите лекаря др Теодор Стаматов е описал правилно. Просто Татяна решава съвсем друго, незнайно как!!

107

Анонимен

преди 10 месеца

Окръжен съдия Татяна Гьонева Коева променя от средна на лека и освобождава обвиняемия, въпреки окачествяването й като средна от прокуратурата и от първия съдия в районния съд преди нея. Коева не брои над 20 нарязвания наложили над 400 шева и довели до обезобразяване на тялото и лицето, счупен нос. Не брои извършването им от рецидивист с 2 присъди за подобно. Не брои заплахи за убийство преди това към жертвата. Случаят е за ВСС за освобождаване по некомпетентност

106

Анонимен

преди 10 месеца

Според стрийм на ютуб, уж от хора живеещи там и били в болницита, извършителят има депутат в семейството. според мен това може да обясни медийното затъмнение, за да не достигне случая до обществено достояние около визитата на зеленски

105

Хаха

преди 10 месеца

Осъждан, но съдът го пусна първоначално. Няма съдебна система...

104

Анонимен

преди 10 месеца

Той я е бил и рязал, но е задържан по обвинение за закана за убийство? Или статията нещо не е в ред или в главите на прокурорите има само вятър.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Прокурата що не пробват да се самонарежат до 400 шефа, за да могат по-коректно да преценят каква е телесната повреда.... щото и средна не се доближава до реалното, умници!

102

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо ново под Слънцето. Момичетата обичат лошите момчета. Е, нерядко след това страдат и плачат!

101

Анонимен

преди 10 месеца

Пращайте го да се бие срещу реснаците на фронта първа линия!

100

възраждане

преди 10 месеца

възраждане вече излязоха с декларация в защита на Георги Николаев

99

Корекция

преди 10 месеца

До До Теню 53 и до БГ 7 - Едната цифра се е изгубила. Отговарям на БГ 76.

98

До Теню 53 и до БГ 7

преди 10 месеца

Теню, да я хванеш в собствения си дом, че е довела друг мъж и прави секс с него - такава наистина заслужава да я изхвърлиш моментално във вида, в който си я заварил заедно с другия мъж. Нека после те да обясняват защо са на улицата в такъв вид. Но физическа разправа ще бъде оправдана само ако другият мъж налети да се бие с теб или ако жената е някоя яка мъжкарана, решена да те пребие или има оръжие и реши да го използва срещу теб. До БГ - просто не допускай да се сближиш много с непроверени жени

97

До редакцията

преди 10 месеца

Как върви "Големият" Контра наступ ? Нещо май не ви изнася да информирате че изглежда тръгна на обратно ? Перемогата пак не идва.

96

Ако не е виновен,

преди 10 месеца

Защо се е крил? След като се е крил, на какво е разчитал? Да се намеси някой (той си знае кой), за да го отърве? Или е планирал да избяга зад граница? Крие се само гузният, който си знае, че спипат ли го, ще трябва да отговаря за нещо, за което му се полага тежко наказание.

95

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 104HAHaahahaha, намерил откъде да води съдии.

94

на ви ся

преди 10 месеца

Като не приехте Истанбулската конвенция така щее

93

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

Полезно би било да го пуснат тоя глиган на нахъсана и озверяла тълпа, която да му направи същото, което направи навремето тълпата с Андроникус Примус Комненус (мълвата е, че три дена яли, пили и се веселили, е, Андроникус не чак толкова).

92

Анонимен

преди 10 месеца

СЪДИЯТА! - АХ ТОЗИ СЪДИЯ, КОЙТО ОТМЕНИ ЧИСТИ 4-5 ГОЛА, ПОВТАРЯМ ЧИСТИ 4-5 АВТОГОЛА????? - тая си ВКАРА автогол.

91

Анонимен

преди 10 месеца

А щом нашите ги е страх да го осъдят, да поканят съдииски състав от Китай или от Корея.

90

Анонимен

преди 10 месеца

АБЕ кво толкова го мислите тоя бе. Лопатката ВЪ главътъ и точка.