48

Анонимен

преди 9 месеца

Време е да зарежем смрадливия петрол и да си караме автомобилите с вода по технологията на световният български гений Илия Вълков ЮЛ БРАУН. И да засаждаме широколистни фиданки, а не евкалипти и иглолистни, които създават опустошителни пожари.

47

Гошо

преди 9 месеца

До до 23Да, но някога тези температуру се дължаха на климатичните характеристики на съответният регион,а сега се дължат на климатичните промени Така че не излизай с номера"някога и сега "Плюс това,преди,тия неща с климатичните промени ,не че не ги ги знаеха ,а комунистите криеха такива неща, за да могат да си сроят разните му ТЕЦве ,заводи и какви ли още неща , влияещи на климата ,даже крави въдеха ,дето с пръднята си допринасят за такива климатични промени каквито не можеш да си представиш

46

Цветан Камелий '

преди 9 месеца

Аха... "Адриен Аршт-Рокфелер" към Атлантическия съвет " Мдаааа,даже и климата ви пречи,алчни глобаляги!

45

до 29

преди 9 месеца

Добър опит. Беше само над един мегаполис (Ню Йорк) и беше заради горски пожари в Канада, които бяха запалени умишлено от някакъв човек с психични отклонения. Не изкривявай фактите.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Какви жеги?При нас си е добре.Преди малко пак все едно някой пусна огромен климатик и е добре.Довечера сигурно дъжд ще има.Онези където искат световни войни да си горят в ада.

43

До редакцията

преди 9 месеца

Ама как върви "Големият" Контра наступ на нацистите ? Нещо май не ви изнася да информирате за това ? Защото изглежда тръгна на обратно.

42

Дановски

преди 9 месеца

Проблем с климата нямаме. Имаме проблем с неадекватното еесовско управление. Руснаците не се оплакват, че е твърде горещо за работа и с рекордни темпове създават инфраструктурата по Северната руска морска магистрала за директна връзка между Азия /Тихия/ и Европа /Атлантическия/. Китайците не се оплакват, че е твърде горещо за работа и искат да лишат наглосаксите от диктата над протоците между Тихия и Индийския океани като започват строителството на широк плавателен канал в Южен Тайланд.

41

НОВИЯ КОВИД

преди 9 месеца

Има форуми за това, от цял свят хората описват как нищо не се е променило в температурите там, където живеят... И под видеата за КЛЕМАТИЧНОПРОМЕНИ в youtube се събират хиляди мнения относно същия феномен - явно винаги е ужасно и нетипично горещо НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ, никога където си ти. Все едно ако си спреш телевизора и интернета, "климатичните промени" ще изчезнат. Все едно... ги няма наистина, а са само в телевизора??

40

Христо Христов

преди 9 месеца

До 30 "Извън твоето село има и друг свят, о, простийй Копейкин." - ми практиката показва, че про'с'таците сте предимно в евроатлантическия лагер.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Не е от жегите. От санкциите е! :)

38

Христо Христов

преди 9 месеца

До 29 "Местните хора твърдят, че никога не са виждали нещо подобно." - бе на кого му пука за американците?!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Спокойно, роботите нямат проблем да работят на жега. Oh, wait....

36

Христо Христов

преди 9 месеца

До 28 "Интересно е това твърдение че горещините водят до ниска производителност... " - кажи го на Бил Гейтс дето премести Майкрософт от Тексас във Вашингтон.

35

Христо Христов

преди 9 месеца

До 21 "... засаждатето на дървета не е инвестиция от днес за утре а за години напред" - ние в ЕС си имаме европейски ценности, завещани от Ренесанса: Carpe diem.

34

До 30

преди 9 месеца

Логиката важи и за теб,на теб ако ти е горещо то на друго място не е.За теб глобалното затопляне е факт,но на Ханс от Дортмунд двайсетте градуса не го убеждават в това!

33

Анонимен

преди 9 месеца

В днешно време викат на всеки учен,който каже че е чел книга,оттам идва объркването!

32

Анонимен

преди 9 месеца

ще се преместим всички в Русия там ще е по хладно, както винаги руснаците отново ще спасят света

31

Анонимен

преди 9 месеца

"...над 2 на сто от общия брой работни часове годишно в целия свят ще бъдат загубени или поради факта, че е твърде горещо или заради това, че служителите работят, но с по-бавен темп."===Само да напомня на авторите на тези твърдения как, защо и кога е измислена сиестата. Това го има откак свят светува. Всичко в статията е представено съвсем тенденциозно. Вече не минава и ден без някаква такава дивотия. А светът е преживявал много по-горещи периоди, които всъщност са довели до цъфтеж.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Логиката на бгганююю - във Варна му било хладно, значи нЕма глобално затопляне. Бгганююю, чуй какво ти говорят очевидци от други краища поба Земята. Извън твоето село има и друг свят, о, простийй Копейкин.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Тази година въздухът в редица американски мегаполиси беше оранжев. Сякаш си на Марс. Местните хора твърдят, че никога не са виждали нещо подобно.