54

жалкиНищожества

преди 9 месеца

Ех,Цвъко,Цвъко!Каквото и да плямпаш не можеш да избягаш от историята си:Помошщното училище в Вършец, училището за ритни топка, разнасянето на кафета в меверето, "стани-падни", незаконните подслушвания, присъдите,които раздаваше наляво и надясно без доказателства и без съд, десетките поръчкови убийства,които по обясними причини не бяха разкрити,стотиците хора,които нагруби и унижи,чуждият бизнес,който съсипахте и окрадохте с Асфалт паша...Да продължавам ли с узброяването!Анатема,Цвъки!

53

айдука борисов

преди 9 месеца

има вуйчо владика като прокурорския син от перник.

52

Анонимен 11

преди 9 месеца

Доживяхме,акушера-гинеколог,от горнооряховската болница,да се появи,и веднага,почна с коментарите .

51

х

преди 9 месеца

Ами, ГЕРБ, специално ти и Бойко, умишлено отглеждахте такива индивиди бая време. Да не говорим, че и двамата сте си бивши мутрички. Та, нека тоя гние в затвора, но да не забравяме кой възроди подобни индивиди тъкмо когато бяхме почнали да ги забравяме

50

Анонимен

преди 9 месеца

И всички самоубийства и убийства в Стара Загора от последната година да се разследват от изкуствен интелект, да видим какво казват безпристрастните.

49

българин

преди 9 месеца

Интересно , като какъв се явява Цветанчо от време на време и дава мнение по различни въпроси ?! Не се ли усеща , че е свършил с политиката ?

48

Я па тоа

преди 9 месеца

Това не е ли Цецо макетния нож

47

Анонимен

преди 9 месеца

Смърт или нищо за Възраждане и електората им, от които е и този изверг

46

Алекса

преди 9 месеца

Я па тоя пак изпълзя !

45

Анонимен

преди 9 месеца

Този ако не лежи, народът лично трябва да го разфасова публично, бавно и методично, за да го боли максимално много и ония да разберат, че никой не го интересуват лекарските експертизи, съдии и калпавите им закони.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Цветанов за първи път да напише нещо смислено.

43

Има замесени

преди 9 месеца

Руски интереси щом го крият русофила с макетното ножче може са е син на някой старогъзорски Янкошумкар

42

анонимен

преди 9 месеца

Сега съдийката да лежи в затвора, вместо избягалит садист! Такива съдии са опасни от самите престъпници! И моля ви, не излизайте с номера, че е била заплашена, просто е прибрала поредния подкуп, и си е затворила очите! Затвор, не само за извергите, но и за подкупните съдии!

41

Анонимен

преди 9 месеца

Николаев?? Що не е Николов???

40

Ми

преди 9 месеца

законите са такива. Щом лекарската експертиза е пуснала лека телесна, какво да направи съдията? Не ви е виновна тя... Пък този вече е пътник.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Съдиите всички до един са назначени от ДБ така че там питай

38

До 47

преди 9 месеца

Ами ако съдийката не е заплашена? Ако беше заплашена, що си трае, а не е подала сигнал?? Щяха да и назначат охрана и да арестуват изверга. Ама явно не е заплашена, а подкупена.

37

Анонимен

преди 9 месеца

"България има нужда от адекватни прокуратурата, адекватни съдии, адекватни закони (ИК), а не ултраси с боксове и прътове." Млакни вее - Вече го знаеме тоя и дебеме да излезе. Две коли хира сме и не сме с пратове и бокзове, ами с кожки и пищачета. Пред тях има две колинс хора, до работтата му има още и дебеме из кръчмите де посещава. ТЛВА Е ПРАВОСАДИЕЕЕ!/

36

Анонимен

преди 9 месеца

До 46 - Бреееенза един бой ли ве ...

35

Анонимен

преди 9 месеца

Ами ако съдийката е заплашена ? Липсват подробности за жертвата и насилника- какъв е,къде работи и т.н.