23

Стягайте се

преди 9 месеца

Предстои завишаване цените на тока.

22

Авджия

преди 9 месеца

Защо негодувате,бе ? Когато Про100 Киро и Кокорчо докараха 3.50 лв. за литър бензин , никой дори не се провикна , че е скъпо! Нямаше нито един протестиращ - всички си гураха до Гръцко . Дне спак Про100 Киро и Кокорчо управляват клетата родина , но този път ще е 4.50 лв за литър бензин ! Честита промяна , другаре ! Честит ви вълк в кошарата ! Сами си го пуснахте!

21

Мдаааа!

преди 9 месеца

Само подскоци правят "демУкраКите " ! Така скок-подскок , та в ямата с л.а.йн.ата !

20

Анонимен

преди 9 месеца

А стоките с левове.

19

Нора

преди 9 месеца

Е,3.50 лева за литър гориво,не е лоша цена,само дето цените на стоките,услугите,транспорта и подаянията от смешните ни политици ще се таксуват на ..5.00 лв.гориво-литър!Ако не сте разбрали,значи ще го усетите,почувствате и разберете,много скоро!Трай българино,за хубост,красота и тъпка но да ти е!Кротко...

18

Весо

преди 9 месеца

Няколко стотинки са..5,6 да кажем,но 17 стотинки,не са малко,за онези,един милион българи зареждащи...ежедневно!Това,че от времето на Костов,Мавъра,държавата не се справя с аритметиката,събирането и контрола,не значи плащане,но не със...стотинки!

17

Анонимен

преди 9 месеца

Киро така действа на цените. Предишният път, когато беше на власт бензина беше 3.50лв.

16

Анонимен

преди 9 месеца

И още ще скочи. Сега ПП - то смятали да махнат дерогацията за руски нефт. От 2025 г. еленергията за бита отива на свободен пазар, така че свиквайте.

15

Потвърждение

преди 9 месеца

Трябва да се ликвидира лукойл и руската зависимост.сега увеличиха цените нарочно....но иде денят....

14

Анонимен

преди 9 месеца

Като сметнеш Белене, КТБ, руски турски потоци и други знайни и незнайни каламбури, ще се усетиш че бензина ти е не 2 а над 10лева/ литъра. Защото всичко идва от бензина.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Нали трябва да изравниме цените с тези в ЕС. Там бензина е 2 евро/л а тока е 0.75 евро/киловата

12

Бай Иван

преди 9 месеца

Винаги в разгара на сезона горивата са повишават. Туристът трябва да се бръсне, сезон година храни.

11

Анонимен

преди 9 месеца

След две години като падне т.нар дерогация минимум 2 евро гориво, също като ви пуснат на свободния пазар за тока киловата от 20 стотинки ще удари левче, здравейте съверменни роби, явно и ви харесва да ви мачкат!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Служебното правителство направи цените на горивата по ниски. Избраното народно - демкратично правителство с прерогативи от посолството - та , вдигна цените на горивата. Те , неминуемо ще повличат и другите цени.

9

12345

преди 9 месеца

Щом е скочил бензина, да запопват да вдигат цените! Какво чакат, минимум 20% увеличение на продуктите!!! Бизнеса изнемогва, горивата се вдигнаха!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Дерогирахме дерогациите. Нормално ...

7

Анонимен

преди 9 месеца

при мутро-шарлатанската коалиция е така

6

Анонимен

преди 9 месеца

Горивото все пак е евтино,при положение че не вадим от собствен залеж,принципно като техническа нация самостоятелно сме стигнали до дървено колело с две седалки

5

Анонимен 11

преди 9 месеца

Старшият десантчик,на "росенец", Ивайло Мирчев,колко сладко ни лъжеше по всички телевизии в които бе канен,че след "росенец",цените няма да се повишават,ето каквиса резултатите,като се получават инструкции,от чуждо посолство.

4

Нико

преди 9 месеца

Нали си избрахте Киро *** пак да ви управлява чрез гнусната гъсеница Денков ??? Какво очаквате да стане 1,90 лв ли както в Турция ! На каквото си постелеш на това ще спиш ! Нека сега гнусните стари бабета дето гласуват по красота за Джонтра волта да *** от глад . Така гласуваха 2009 за мутрьо че бил харизматичен ама той харизматично ограби България а сега вече си има и пазители Киро *** и Хр Иванов (Гаргамел)