42

Шу Мфу Шите

преди 10 месеца

Поне 55 % са фукльовците и фуклите с телефон в ръка , докато шофират ! Това върви задължително с тъмни очила ,дъвка , цигара и неподаване на мигачи . Иначе комплекси не се избиват ...

41

5?

преди 10 месеца

Поне 50 ;)

40

Не позна

преди 10 месеца

Има четири вида разсейване: визуално, физическо, умствено и звуково. . . . . Има и сексуално расейване, защо учтиво го пропускате? Най-интензивното!

39

Анонимен

преди 10 месеца

Заглавието трябва да е Само 5% Не ползват телефон докато шофират. И това са пенсионерите които нямат фейсбук и инстаграм

38

Анонимен

преди 10 месеца

5 % говорят по телефоните / повече са със сигурност / колко процента пушат ??? също са с отвлечено внимание НО цигарите са аксиз- значи и пари - тях никой не ги закача - коло процента чдат и пият - абе освободете забраната за говорене

37

очевиден ФАКТ !!!!

преди 10 месеца

99% oт така наречените жени шофьори са постоянно с телефон в ръката докато са зад волана. Неслучайно те са и основната причината за зачестилите катастрофи.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Защо не се казва и дума за таблетите в новите автомобили, които според мен са още по-опасни. Аз лично автомобил с таблет не бих си купил дори да мога да си го позволя.

35

Анонимен

преди 10 месеца

То поне да вършихте няква работа с тия телефони, не само тъпо ровене в соц. мрежите

34

УБиват с холограми

преди 10 месеца

Получих оплаквания от експерти от МВР вещи лица . След залепване на еко стикери получили остро главоболие .. блокирали им съзнанието на рискови кръстовища. ТЕстове потвърдиха. Веднага след ЗАЛЕпВАНЕ НА НЕЗАКОННОТО ОРЪЖИЕ на предно стъкло автомобила се обсебва през САТЕЛИТИ> Следва декодиране и манипулиране на водачите.Експерти да огледат жертви след напускане на сервизи за тех прегледи.. Вижда се как карат манипулирано.ясно се вижда масов убиец обсебил водачи каращи с много висока скорост..

33

Убиват с холограми

преди 10 месеца

ЗАКОНЪТ ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА СТИКЕРИ вкл .Милиони водачи са жертви на НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ДИГИТАЛНО ХОЛОГРАМНИ Оръжия рекламирани като ЕКО СТИКЕРИ. Терористи проследяват и обсебват милиони водачи ПОИМЕННО. В момента над 100 000 водаич са обсебени през еко стикери.. Всички ще бъдат снимани от тол терористични и други камери като НАРУШИТЕЛИ.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Много повече са поне в София, минимум 20-30%, освен това повечето карат и нови коли с които телефона се свързва, четат ти новите съобщения и т.н. но те си говорят с телефона в ръката и си пишат съобщенийца с част от тъпкачите си!

31

Анонимен

преди 10 месеца

В другите страни налагат яки глоби,а у нас всеки си прави каквото си иска.И после се чудят защо сме на първо място и по катастрофи и загинали на пътя.

30

Анонимен

преди 10 месеца

За 1 секунда не внимание, не ди заслужава да загинеш или да станеш инвалид, да не говориме , че може да осакатиш или убиеш някой.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Грешка в заглавието може би!Би трябвало да е 5% не използват телефона зад волана!

28

Бузлуджа

преди 10 месеца

Падението на нибелунгите от Вагнер

27

Мръсна Бузлуджа

преди 10 месеца

Но поне останалата част от България с изключение на черно море се изчисти.За един ден.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо не се казва за инфотейнмънт системите в новите модели. Всичко е на тъч скрийн. Каква е разликата от мобилния телефон? Струва ми се, че те разсейват доста повече. Не е ли време да ги забранят о всичко да си дойде на старите копчета и потенциометри. Ама дали ще могат да се преборят с мощните автомобилни концерни. С тъч сктийн е доста по евтино. Представяте ли си в Тесла да сменят телевизора с 20 копчета?

25

СектатаЕвсичко

преди 10 месеца

Свидетелрите на Сталин се събраха на летящата чиния на бай Тошо

24

Анонимен

преди 10 месеца

Цитат: В този момент има препятствие на пътя, което....", А защо трябва да има препятствия на пътя? АПИ - то така ли поддържат пътищата ни - с препятствия тук там?

23

Българските

преди 10 месеца

Робовладелци се събраха на Бузлуджа да празнуват падението на цял един народ