20

Shark

преди 9 месеца

Ами чедусно. Да стои да си гледа внучетата, а не да се занивама с неща, от които не разбира и които не са за възрастта му.

19

2

преди 9 месеца

Още едно нацистче .Сигурно е усраинче.А дъртия склеротик едва ли знае колко са внуците му.Върви като робокоп и гледа като невменяем.Деменцията не прощава.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Извратеняците от ФАЩ се въдят като плъхове...

17

Анонимен

преди 9 месеца

Изродясало корумпирано прогнило семейство

16

Тия са крадци

преди 9 месеца

Хънтър Байдън е един от основните замесени в тежка корупционна схема за точене на украйнско държавно предприятие, назначен в борда му с $50К заплата. С източените пари е финансирана кампанията на тати в САЩ. Байдънови имат огромен пръст във войната и личен интетес за замитане на следите. Джо дори се хвали публично, че са свалили украйнския главен прокурор тогава, за да не разследват синчето. Всичко е публично, осведомете се, па после ги мислете за демократи. Тия са крадци с кървави ръце!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Той вече е забравил името на сина си, а пък да помни и 7 внуци... Никакъв шанс

14

Байдън е г-н Никой

преди 9 месеца

Директния наследник на Джей Еф Кенеди твърди че Дедо му е убит от ЦРУ.........Байдън не е Демократ а от оня елитарни мафиоти поробили американците с 30 ТРИЛЬОНА дълг с тенденция до 10 години да стане 300 ТРИЛЬОНА......

13

Анонимен

преди 9 месеца

И като спечели втори мандат какво? Можем да предположим че броят на мъртвите украйнци и руснаци ще нарастне до 2-3 милиона.Браво,герой голям.Направи така че да умрат няколко милиона човека.

12

aZ-ът до АнонимеН

преди 9 месеца

Анонимко, като пишеш дивотиите си с главни букви мислиш ли, че има по-голям шанс да се сбъднат? Или просто лудостта в сбърканата ти, счупена главица е толкова силна, че емоцията излиза от тебе с главни букви? 12 коментара до този момент, ти си единствения, който пише с главни букви?

11

Уеуеуеуеуеу

преди 9 месеца

А майката пълнолетна ли е? Щото хънтър си пада по 15 годишни.

10

Истина

преди 9 месеца

Ako отиде в Украйна колко още внучета ще намери от сина му който с години инвестираше в ресурсите на Украйна, и продаваше за стотици милиони, а даваше жълти стотинки на украинците.

9

АнонимеН

преди 9 месеца

БАЙДЪН ПРИЗНА , ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ И, ЧЕ НЕ САМО С ПУТИНАРА ЩЕ СЕ СВЪРШИ НО И С КИМОВЕТЕ И С ЛУДИТЕ АЯТОЛАСИ И С ЛУКАВШЕНКОВЦИТЕ БАРАБАР С АСАДОВЦИТЕ :D

8

Анонимен

преди 9 месеца

А за кокаина ще признае ли Бай Дрън?Като го попитаха журналистите дали е негов открития в Белия дом кокаин той само се усмихна...значи е негов.Не стига,че е с деменция ами е дърт наркоман.Излагат се като кифладжии пред цял свят.

7

aZ-ът

преди 9 месеца

той не знае че и едно има, ако всяка сутрин не му го съобщават отново.

6

българин

преди 9 месеца

Така и Боци след време ще признае , че има дъщеричка ! Истината винаги излиза наяве !

5

Анонимен

преди 9 месеца

Изгубени в превода най-вероятно става въпрос за глагол който се превежда като потвърждава

4

Анонимен

преди 9 месеца

Сигурно ли е, че наркомана го е правил?

3

Ужас

преди 9 месеца

Байдън: Вече 600 години се занимавам с политикаджо байдън-сащ-политикаТова той каза по време на реч в Мейн

2

аха

преди 9 месеца

Тоя Хънтър Байдън................сина на президента с деменцията(стария Джо)...............май беше купил газопреносната мрежа на Украйна................с други американци и фирма, не сам...............и това е една от причините за войната в Украйна, но за да отклонят общественото мнение в Америка от себе си ..............кланът Байдънови реши да тормози Доналд Тръмп..............стари финикийски номера са това.

1

Анонимен

преди 9 месеца

А защо трябва да признава ? Нещо лошо ли е че е необходимо признание, криели ли са или е бил на разпит ?