37

Анонимен

преди 9 месеца

Бамби, ще ходиш ли пак да търсиш хора да викате пред турското посолство? Ахахаххах! ;)

36

456

преди 9 месеца

Спрете да настройвате двата народа !На който не му харесва да не ходи в Македония,както и обратното!Обикновените хора искат да живеят спокойно,политиците да спрат с тези заигравки!Особено тоя Дж....и!

35

наздраве Джамби

преди 9 месеца

я излизай на балкона да полееш народа с маркуча, че прегряваме в жегата

34

дедо ви

преди 9 месеца

що бе , като се играе мача тук , кво мислиш че ше случи ? мога да ти кажа че ше е по зле , бъди сигурен че така наречените фенове вече се подготвят . ай стига сте занимавали цяла държава с некви бираджии !

33

Българин

преди 9 месеца

Кога България ще се събуди! Тези в парламента освен да си чешат пиш..те друго не правят! Това с тази измислена многоетносна република отдавна мина всякакви граници! Да се стягат нашите управници и да привикват наред посланици, международни представители, съдилища и всичко необходимо за да има някакви последствия и това да спре! За какво ни е да сме в ЕС като един не отиде в тази скапана северна маке и да тропне по масата и да каже: Хайде, стига вече подигравки с България!

32

Петров

преди 9 месеца

Джамбаза като е толкова остър да подава оставка от ла па ни ца та като евродепутат и да отиде в Норт Македония като активист за права на българите там

31

Германов

преди 9 месеца

Нападат Българи и в Австрия Виена, къде си бе Джамбазки - имитация на човек, къде е Външно, къде е ДАНС!

30

МАКЕДОНИЯ

преди 9 месеца

БЕЗ БЪЛГАРИ ОГЪН ДА Я ГОРИ

29

Q

преди 9 месеца

До 20Събуди ли се ,а то всякакви фантасмагорични сънове сънуваш.))Ние и Израел сме две пълни противоположности,те от камъняци и пустиня направиха рай,а ние от рай -направихме пустиня(Северозапада) и пустош,не бленувай бре момче.)

28

Анонимен

преди 9 месеца

Футболните *** навсякъде ги бият. Тука няма новина.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Отидете в кварталите близо до Герена и носете червени дрехи. Дали ще останете живи незнам,но пробвайте. Препоръчвам на Джамбаски. Същото е и с Шкупи и Чаир.Няма как да оцелееш,като им викаш : "Убий Шиптара",в превод "Убий Албанеца".

26

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги като се обади този, отивам да повърщам.

25

Кире харвардо

преди 9 месеца

НАРЕЖДАМ РАШКОВ ДА АРЕСТУВА ТЕЗИ ЛЕВСКАРИ РУСКИ ФАШИСТИ! СЛАВА НА КАНАДА!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Не е въпрос дали ни обичат.Въпроса е защо винаги бият наши фенове? Отговора е ясен. Защото няма един нормален човек да е фен на Левски и не само,същите деликвенти са и феновете на Ботев Пловдив,ЦСКА,Локо Пловдив и....Отиват и провокират и после олеле майко. Това за мен не са Българи,както и феновете на Шкупи не са нито Албанци ,нито Македонци ,а деликвенти,наркомани,наркопласьори и престъпници.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Нормално е Нацист да се застъпва за Нацисти. Болен човек защитава престъпници. Тези фенове са деликвенти и престъпници. Отидете в кварталите до Герена и ще се убедите. Трябва да се отнеме името на Този Отбор. Не трябва да се казва Левски. Те са срам и позор за България. Какъвто е и нажиста Джамбаски. Той е позор за държавата.

22

Анонимен

преди 9 месеца

А ние мазни и хлъзгави. Дадохме им паспорти, единствения си танк, първи ги признахме като държава....е па не сме ли много добрички?

21

Анонимен

преди 9 месеца

Македония = Украйна

20

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да видим примера на Израел! Те се отнасят подобаващо с всичките си съседи. Когато българин бъде убит само заради това, че е българин, трябва да изпратим отрят от специални части и да избиваме наред. За един българин да екзекутираме поне 10 от другите. Тогава ще има страх от нас, а не сега всеки да се гаври с България и българите!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Тези макета не са дошли тук да колят и бесят, предизвикани от наши *** в Скопие.Ккаво повече да се добави.

18

Анонимен

преди 9 месеца

"според вас защо всички имат такава омраза към нас?"..................Защото са комплексирани не.щастници.