142

Анонимен

преди 10 месеца

Мюмюните винаги ги е теглело към момченца, а педофилофилите се разкриха вчера.Гетб за пари всичко правят. Коалицията за промяна на конституцията е прикрита педофилска мрежа за сводничество. Ще търсят жертвите си на ученическите демонстрации на 24 май, затова искат да сменят и празника.

141

България загива, а

преди 10 месеца

Христо Иванов от ПП-ДБ обяви, че постигнато обединение на текстовете в един. . . . . . . . . . . . . Къде Е грешката в изречението? Такива хора пишат българска конституция с българското име Ертен! Ще пиша в мемоарите си как бях свидетел на разпада на България и как българите гледаха като телета или бяха вече такива!

140

Анонимен

преди 10 месеца

Тия женки на снимката хем са тъ@@пи, хем са грозни, хем са от предателското политическо крило!!

139

Анонимен

преди 10 месеца

Тия на снимката, заедно с още други предатели искат да променят националния празник на България(да не е 3-ти март), да пренапишат историята и да оставят децата ни в лапите на педофилите, искат Истанбулската конвенция.............да няма мама и тати, а родител 1 и родител 2!!!

138

До Още малко

преди 10 месеца

Щом живеят в Украйна и са украински граждани, са длъжни да се включат в защитата на страната, без значение дали са от български произход или някакъв друг ! Така е във всички страни, не само в Украйна ! Да не би да кажеш, че в руската армия служат само руснаци, я се замисли преди да говориш глупости !

137

Още малко

преди 10 месеца

Най-забавното е, че тия търсят начин да пращат Българи на фронта в Украйна и изобщо не се сещат, че където и да се е Българинът, дадат ли му оръжие, няма да тръгне към фронта, а познайте накъде :D Давайте, наглейте - Българското знаме ви било грозно, искате да махнете националния празник, махате всички правомощия на всички и държавата вече да се управлява официално от пионки на партийните ръководства (нов чл. 1 ли, "демократи"???)-власт до живот и робство на раята. Но има няколко милиона против!

136

Не е т*п да си лесно

преди 10 месеца

Сглобката си мисли, че изпълнявайки заповедите, даже правейки самоинициативи, ще им осигури благоразположението им. Забравят, че като дойде време, ще изгорят първи. Това ми напомня на част от българските турци, които не осъзнават, че България им е най-големият приятел и си мислят, че ще се присъединят към Турция, а не осъзнават, че на Българските изселници в Турция там не гледат като на турци, като на Българи. Използват ги за целите си (при избори) и после са ни свои, ни чужди. Е...акъл...

135

Абе

преди 10 месеца

Тая посредата защо толкова неискрено се усмихва ?

134

паветник

преди 10 месеца

Голвма грешка че пратихте жандармерийските БТР и на Украйна. Сега ще ви трябват. И да не забравите да циментирате здраво жълтите павета.

133

Анонимен

преди 10 месеца

Новата тройна коалиция.............като триглава ламя са тия крадци и мошеници от ПП, ГЕРБ и ДПС!!!

132

Анонимен

преди 10 месеца

Криворазбраната цивилизация.

131

До 130

преди 10 месеца

А дано, ама надали.

130

Анонимен

преди 10 месеца

Тези не са чели Епопея на забравените

129

Анонимен

преди 10 месеца

3ти март символизира битката на Шипка и борбата на българските опълченци,всички освободителни борби,цинизъм е да се отхвърля трети март заради политическа конюнктура.Не пипайте 3ти март,не си играйте с търпението на народа

128

Анонимен

преди 10 месеца

Колко е верно незнам но украинци разправяли че ще влизали в Шенген и че ще приемали еврото.

127

Един там

преди 10 месеца

Народа ще се събуди, тогава жалба им майка на тези продажници!

126

Анонимен

преди 10 месеца

С какво право коалиция на партии ВЛЕЗЛИ с по няма и 25% при под 40% избирателна активност,----С пълното правило на коалиция събрала мнозинството от гласовете подадени на последните избори. Ако негласувалите имаха мозък, нямаше да се стигне до тук, но уви, такъв е животът.

125

Един от МНОЗИНСТВОТО

преди 10 месеца

До "управляващите" - СМАЗВАЩОТО МНОЗИНСТВО ВИ НАРЕЖДА: 1. Не пипайте Конституцията - не сте легитимни. Ако искате да правите промени - нови избори, за да имате право и АКО такова ви бъде дадено. 2. ОТТЕГЛЕТЕ ВСИЧКИ предложения за промяна в Конституцията-без изключения! Всички тези гаври може да отключат неконтролируеми събития в лошия смисъл! 3. За да имате някаква чест пред излъганите ви гласоподаватели-подайте оставка и помолете за прошка! Новите избори ще покажат имате ли я! Питайте народа!

124

Нарочно 2

преди 10 месеца

В допълнение към предходния ми коментар по-долу - Освен това, "гражданската война" ще бъде алиби да (опитат да) избият "неудобните", а именно всички Българи по самосъзнание и несъгласни да търпят повече! Всички медии в България и света ще тръбят "правилната" теза "спасяваме законната власт и мнозинството от шепа терористи, изпратени от кремъл (например или друг удобен към момента)", а всъщност ще изчистват България от Българите за да остане територия с някакво име, но под пълен и вечен контрол

123

Нарочно

преди 10 месеца

Явно целта е да изн*асилят толкова зверски народа, че да си каже "не си струва да се живее така" и да скочи и да ги помете! И да хвръкнат всички поставени пионки на наши и чужди, които из*насилваха държавата повече от 30 години! Тези пионки вярват, че не са пионки и ще бъдат спасени от господарите си, но господарите им планират да ги жертват за да имат алиби "съюзниците" да се намесят да спасят "законната власт" от "терористи" или "руснаци". Съседите ще се загрижат за "малцинствата". Ясен план!