67

Чобан Шабан

преди 10 месеца

Тая кака много на сериозно се взема щом пише до всички държавни институции че някой и казал да си завре хартиена фунийка отзад да я запали и да пръдне. Всички знаели тя и Наско какво били дали. На кой са го дали бе щото аз нищо не съм получил.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Това"което са дали на спорта тук" никой да не смее да им оспори. Но че Сираков се провали с гръм и трясък като мениджър на Левски е факт. Добре е Раева да не смесва двете теми. А да рушиш изградената слава с нелепици от настоящето е ......тъпо. И да лежиш на стари лаври - също. Особенно ако си ги направил на салата. Иначе - институциите са длъжни да пазят гражданите, които им плащат заплатите.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Илианче, миличка, какво си направила ти и твоята половинка, за да облекчиш страданията на българина, който днес иска да бъде наравно със швейцареца, ама не може?Това с референдумите излезе бошлаф работа.Помогни ти на нас, угнетените и онеправданите, за да ти помогнем и ние на тебе душо!

64

Анонимен

преди 10 месеца

До64. Така е , че в чужбина не се краде . Живота е по друг начин . Обществените поръчки са открити и администрацията се самоконтролира

63

Пуснах сълза

преди 10 месеца

"Предпочетохме да работим тук, в Родината си, върнахме от чужбина и децата си, за да работят тук, в България. Имали сме многократни възможности като много българи да напуснем. Не го направихме"..... Щото няма как да крадете в чужбина, затова!!!!!

62

Анонимен

преди 10 месеца

Мисля повечето коментари под статията са писани от един и същ.

61

Европейска държава?

преди 10 месеца

Ако наистина има публична заплаха от знаен потребилтел в фейсбук, то полицията трябва да се намеси. Крайно време е да вземем под внимание дигиталните пресъпления. Призовавам да се закопчават престъпници които са се снимали сами и са качили клипа в интернет. Сещам се за Еми -тротинетката дето сама се снима как кара в нарушение на правилника на околовръстното.

60

Майната ви....

преди 10 месеца

Колко много ***-таци са се изкензали до тук. Каквито и да са сем. Сиракови , никой няма право да ги заплашва. Дано да ви се случи и на вас. Тава е психически тормоз.

59

?!?

преди 10 месеца

Не е Раев, а е Божков и не му трябва държавна охрана. Както не трябваше и на мъжа на Лечева!

58

Анонимен

преди 10 месеца

Одъртеа никой не ги поглежда и търсят некъв пламък. но вече всичко е свършило отдавна.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Раева - покажи как Наско падаше за дузпа

56

Анонимен

преди 10 месеца

Тая да не ти е у къщата, баце. Голяма уста, голямо нещо... Хората не ги интересува личните ви драми, ходете подавайте жалби в РУ както си му е реда, какво занимаваш президент, че и депутати с личните си кахъри... Айде сички да почваме да пишем на президента и депутатите?!?

55

Анонимен

преди 10 месеца

Дали ще го наричаме "обединена Европа" или "арменски поп", ефектът е един и същ.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Заради няколко олимпийски дрънкулки Раева изтормози поколения млади момичета. За здравните и психическите последици да не годовим

53

Анонимен

преди 10 месеца

не знам тия *** долу какво толко плюят жената, глейте си вашите с кой спят. И изградете семейство за 40г съвместен живот. Този т.нар. шеф Адриан изглежда голяма крими налка. Отношението към него трябва да е безкрайност под нулата. ***

52

Анонимен

преди 10 месеца

Раев да се пази сам. Откъде накъде държавата да му плаща масфара?

51

Мдаа

преди 10 месеца

Абе какво значение има имала ли е афера с - юфу или с пажин или и с двамата - доказала се е като сьстезател - прославяла е бьлгария по светъ, кой и с какво помни бьлгария днес - даже бьлгарите в чужбина се правят на - чехи, поляци

50

Анонимен

преди 10 месеца

Живи да ги оплачеш. Божков да прати и охрана от Дубай. Наско е негово момче.

49

ох

преди 10 месеца

просълзих се .

48

Сираков точи

преди 10 месеца

Фирми на Сираков дължат пари на Левски и клуба ще фалира.