15

Анонимен

преди 10 месеца

Това е дискриминация на образованието и официално разделяне на училищата на "посредствени" и "елитни". Ако това е целта на НВО то няма ли кой да осъди МОН? Търпим с години този абсурд в София с няколко елитни училища, за които работят кохорта частни школи и учители не безумни цени. И оставяме спокойно редовите учители да казват, "нали сте на частни уроци, там ще ви научат". Срам за Денков академика!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Как може плешив с голама безмозъчна кратуна в горната част на гръбнака да управлява образованието на неплешиви мънички дечица? Отговорът е лесен: Така ще ги образова, че и те лесно да оплешивеят при учене на оплешивели предмети.

13

Кон

преди 10 месеца

Въпросът е тези които завършват задължителното 4 ти клас да ги добутат до завършване на 7 . Иначе европейски санкции за отпадналите. Не реформирана система , закривайте. Вие решавате къде ще живеете и къде ще учат децата ви .

12

Запознат

преди 10 месеца

Учителите трябва да станат по-отговорни към себе си и учениците, а родителите по-строги във възпитанието на децата си и да ги наблюдават какво правят вечер в стаите си с компютрите и телефоните си, за да не дремят през деня в училище по чиновете.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Най-сетне да се помисли по този въпрос. Едва ли се очаква, че всички деца са в идеално здраве точно в тези два дни. Дори един обикновен вирус ( с повръщане например) може да попречи на явяване на изпит. Да не говорим за счупена ръка или операция по спешност...

10

Анонимен

преди 10 месеца

Всяка година се измислят велики глупости в МОН.

9

НВО

преди 10 месеца

Нещо се обърках. Сега не са ли на двата модула изпитите за 7.клас?

8

123

преди 10 месеца

А какво ще правят тези, които не искат да кандидатстват? Ще работят ли с основно образование?Ясно е, че всички продължават обучението си в гимназия.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Най-добре е както едно време математически и подобни училища да си правят собствен изпит. За езиковите гимназии може и да е общ.

6

Иванова

преди 10 месеца

Как ще участват в класирането явилите се по-късно?Къде са тези "по-добри" училища?НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ!!!ОТКЪДЕ НАМИРАТЕ УЧИТЕЛИ ЗА ПО-ДОБРИ,ЕЛИТНИ,ИНОВАТИВНИ И ДР. УЧИЛИЩА,А ВСИЧКИ ПЛАЩАТ ЗА ЧАСТНИ УРОЦИ.САМО БЕЗУМИЯ В ТАЗИ НАПЪЛНО ВИДИОТЕНА ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА.ДОБРЕ,ЧЕ ДЕЦАТА СЕ СПРАВЯТ ВЪПРЕКИ УЧИТЕЛИТЕ ВИ И МОН.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Де намерете му на тоя човек една по-нормална снимка, на тая е като за некролог.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Първо оправете оценителната система, щото сега им пишете Отличен, за същото на което писаха Добър, преди 20-30 години. Само заблуждавате децата, че знаят нещо!

3

РАБОТЕЩ

преди 10 месеца

Преди години(когато имаше гимназии,техникуми и СПТУ-та) се кандидатстваше в гимназията,в зависимост от това какво искаш да учиш.За паралелка с биология-кандидастваш с биология,с химия-химия и т.н.Така имаше някаква диференциация на училищита и желанията на децата.Стига с тази математика.Детето може да е добро по география,история и т.н.,но ще държи изпит по математика.Видяхме това натягане докъде доведе.От многото НПО-та се стига да се върти през година-две едно и също.Трябва стратегия,но няма

2

Анонимен

преди 10 месеца

Тези нормални ли са? Това е дискриминация. А е толкова лесно просто да си има приемни изпити по учебните заведения. Не може да кандидатстваш в различни училища и различни специалности с едно и също.

1

33 г, с вишу, безраб

преди 10 месеца

аз ако имах тая привилегия да се явя два пъти досегя нямаше да живея още с мама. аз кога ще живея нормално, г-н министър?