13

!

преди 9 месеца

Кара се със 180+, не спазват дистанция и притискат. Резултатът - видим за всички.

12

Тенгри кан

преди 9 месеца

Магистрала "Тракия" - кланицата на Бойко! Ама, нека! Софиянци я искаха, за да могат да шарат из цяла България и след туй да пускат фотките у Феса и най-вече да стигат до морето за нула време, се едно от единия квартал на София в другия;))) Е, то, Бойко, забрай да ви кай, чи не сички ша стигнат, само некои;))) Абе, Божа работа;)))

11

Софиянец

преди 9 месеца

Днес, на магистрала Тракия едно ауди а8L се движеше с 200 км сигурно. Шареше в трите ленти, засичаше коли и камиони... изненадвам се, че е то катастрофирало.

10

ma#kak

преди 9 месеца

Няма как да е иначе с тея сладури дето летят в лява летна с 180+ км.ч. То си е напрао страшно... Аз карам с120-30 и ме е страх да изпредварам каращи с110 точно заради тези индивиди, ако искат има писти. Няма контроол, няма и наказания - сеиозни, затова сме на този хал.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Когато в главите положението е катастрофално, тогава навсякъде стават катастрофи.

8

Мислете малко

преди 9 месеца

Самоубийците се юрнаха към морето. От началото на юли не е имало уикенд, в който да не са се помляли на Тракия и да я затворят. Бързат в събота да се топнат в морето и да се снимат за фб, че в неделя да се пробиват да работят. Освен вас, има и нормални хора, взели си отпуска и тръгнали на път със семействата си.

7

Guest

преди 9 месеца

Лоша работа е с тези катастрофи .... Само не разбрах как е станало това на 237,500 км. Кога стана толкова дълга тази магистрала ...

6

Анонимен

преди 9 месеца

Егати джунглата е тук, човек да го е страх да си качи детето на колата и да тръгне на път... Навсякъде разни аборигени или пияни и надрусани *** и!!!!! Как взимат книжки, как си вярват, че са супер шофьори, как не им пука дори за собствения им живот - просто не знам?! Безнадежден случай сме, за съжаление!

5

Анонимен

преди 9 месеца

Кой им е дал книжки на тия,дето всеки ден се опитват да се самоубият на пътя и да убиват и други хора?Проверовъчен изпит за всички!И яки глоби за неспазване на правилата.

4

С

преди 9 месеца

От "ниската" скорост ще да е.

3

Чалга дивак

преди 9 месеца

Лудu за морето!

2

преди 9 месеца

Хора!? Какво се случва?! Всеки ден по 1,2 катастрофи на Тракия.. :(

1

Анонимен

преди 9 месеца

Сигурно са опуснали курмилото подскачайки по бабуните, които старият строящ сикаджия нарича магистрала.