27

Анонимен

преди 9 месеца

Истинският български патриот се познава по това, че обича много кебапчетата и кюфтетата, макар и две да са с турски произход! Важно е докато ги яде да е с потури и да е забил байряка край софрата.

26

Скара бира

преди 9 месеца

Любовта към кебапчетата е безкрайна

25

Анонимен

преди 9 месеца

Каква носия, какви 5 лева! Няма ли декар знаме, нищо няма и не трябва да се ходи!

24

81

преди 9 месеца

НАП да ги посетят също.

23

ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН

преди 9 месеца

Мисля, че е редно там да се вдигне един пилон с българското знаме! На Рожен вече има голямо, значи това трябва да е още по-голямо! Редно е хората да отидат там за да гледат още по-голямото знаме, а не заради някакъв си фестивал или събор! Заради знамена трябва да се ходи! Дреме ми за фестивали и събори! И колкото се може повече пияници да дойдат и повече търгаши с кебапчета! Пълен цирк трябва да стане! Ако не стане панаир, не е българско! И общината да даде пари за почистване после задължително!

22

До 15

преди 9 месеца

Сигурен съм че ти би си продал къщата за да направиш подобно нещо и с месеци би си кътал заплатата да черпиш народа с кебапчета и винце ..Ай , стига сте си убивали времето с оплюване по форумите

21

Анонимен

преди 9 месеца

А там Рублен Решетников ще чете ли реч з родо отстъпниците?

20

Анонимен

преди 9 месеца

На Чеверме и пържоли! Вдигаме нивото от кебапчетата на Пилона...

19

Анонимен

преди 9 месеца

Поляните са платени !

18

До Роджер

преди 9 месеца

🤣🤣 Ти май завиждаш. Ами направи и ти нещо вместо да мрънкяш

17

Анонимен

преди 9 месеца

де толкоз българи

16

Ех че хубаво..

преди 9 месеца

За съжаление няма да мога да отида ....но какво по- хубаво от усмихнати хора пълни с настроение и уникална природа и фолклор! На ,,гражданете" първо поколение коментирали тука - Ами обиколете малко света и фестивали да разберете . Била съм на Гластънбъри и не беше лошо , но мизерията и алкохолизма и скъпотията са си част от нещата там .Ако искаш хотел и плаж ...е друго

15

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата работа е едно печалбарство и нищо повече . Повярвайте , знам неща от кухнята .

14

Анонимен

преди 9 месеца

Да, организаторът е абсолютен далавераджия... да не говорим, че там, където са сергиите вътре, допуска само свои хора.

13

Роджер

преди 9 месеца

Да ходят стотици хиляди Да пълнят гушата на оня пеликан облечен в синя носия Със собствените си носии да му правят фестивала и да му плащат за това Хем да ги еват, хем да си платят. Заслужават си го

12

ОРфи

преди 9 месеца

Защо се предпоставя, че щом си българин, трябва да харесваш задължително такива неща ? Този празник е за хора със селска кръв, нищо лошо не искам да кажа, но не всички сме такива.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Мераклии за чевермета - за мотика НЕ :)))

10

К.Т

преди 9 месеца

До MNENIE - Кво пратизанско движение те гони бе, ще те остава в гората за 1 нощ няма да оцелееш камо ли в планината. Не ми говори за партизани смoтан руcoроб, моите баба и дядо са били партизани и са били отвлечени като роби от руснаците въпреки че са се били срещу швабските нaцисти и са били почти смъртоносно ранени от тях. За това винаг съм знаел, че руснаци и нaцита са абсолютно едно и също нещо.

9

н.а.полк.Лили Иванов

преди 9 месеца

Селяните обичат такива неща, не бива да ги укоряваме. Навремето комунистите построиха хиляда завода, за които бе нужна работна ръка, и бастисаха селото заради промишлеността. Само че тези големи селски маси в града го ликвидираха като такъв, не повече от 40 процента от селяните станаха градски хора, а останалите искат да са си селяни, живеещи в града. Селското ДНК не можеш току-така да го заличиш, неслучайно най-сериозната препоръка е "Гарантирам за него, баща му е от селото на баща ми "

8

Анонимен

преди 9 месеца

От около десетина години, седмица преди събитието Зайко Бойко и Цецо ухото се въртят в региона,да си агитират предизборно електората. Развързват кесията в село Градец и следват седмици кючеци и маанета,в замяна трябва да фъргат листя за сужука. При мъжа на Деса мел инс-а в Котел ходят. И после щатните *** ги дават по телевизора .