31

Анонимен

преди 10 месеца

Равенство на половете. Броят трябва да бъде равен.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Номер 30 преброй пострадалите от наркотици първо. После опитай да изброиш щетите върху обществото и рисковете за оцеляване на цивилизацията. После опитай да изчислиш сложността на проблема да бъдат отстранени наркотиците от обществата. После поживей 1 месец в Сингапур да видиш за какви успехи става въпрос. Справедливо наказание е доживот за такива, само че защо им е да живеят доживот зад решетки.

29

Коментар

преди 10 месеца

Като гледам колко радушно подкрепяте смъртното наказание, чак да се втресе човек. Първо между сурови наказания и ефективно правораздаване има разлика, но явно за много хора това е сложно за разбиране. Второ- колко от вас ще издадат дилъри дори да ги познават? Трето - на чужд вртат и няколко въжета са малко, а ако ваш роднина или познат стъпи накриво, ще подкрепяте ли така лесно екзекуциите? Присъщо на тълпата е да иска кръв и глави да се търкалят. Пребройте се само колко сте кръвожадните

28

Анонимен

преди 10 месеца

Честно да кажа, направо им завиждам на Сингапур за законите, които имат.Евала!Поздравления! Ние сме тотално далече на обратния бряг по ефективни и строги присъди, гола вода сме тук. Наркотрафикантите са масови убийци и за тях единственото логично наказание е смъртното.

27

Алекс

преди 10 месеца

Има бъдеще в тази държава.

26

до 24

преди 10 месеца

Можеш иначе ставаш като Филипините или като ФАЩчето

25

ффф

преди 10 месеца

сига шъ има ли икономическо ембарго на Сингапур

24

Всеки

преди 10 месеца

който е посещавал Малайзия е виждал предупредителните надписи на летището в Куала Лумпур. На 5 (пет) езика те предупреждават какво ще ти се случи за опит за вкарване на наркотично вещество в страната. Бесили са даже американци. И никой не е успявал да ги спаси. Няма президент, няма министерство, няма разни организации. И така трябва да е!

23

АнонимеН

преди 10 месеца

НЕ СЕ РАДВАЙТЕ ЗАЩОТО ТОВА Е ЖЕСТОК РЕЖИМ! НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕШ СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА 15 ГРАМА. МИ ВСЯКО ЧЕНГЕ ЩЕ ВИ ПОДХВЪРЛИ 15 ГРАМА! ПРИМЕРНО ТАЯ Е ОТКАЗАЛА НЕЩО НА НЯКОЙ РОДНИНА НА ЧЕНГЕ И ТОЙ Я Е НАТОПИЛ СЪС ДРОГА!

22

SS

преди 10 месеца

Никога осъдения на смърт не трябва да знае кога ще го екзекутират. Присъствал съм на екзекуция в началото на 90 те в Югоизточна Азия . Осъдения го закараха в мед.пукт ,превърнаха го защото беше ранен,смях,майтапи,и после го гръмнаха в тила .Изобщо не усети нищо .

21

АнонимеН

преди 10 месеца

ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА РЕЖИМ! ДА УБИЕШ НЯКОЙ ЗА 15 ГРАМА! ТУКА В ЕС ХВАЩАТ ПРАТКИ КОКА В ТОНОВЕ И НЯМА И ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА САМО УСЛОВНИ!

20

SS

преди 10 месеца

Ужас . Да си знаеш деня и часа кога ще умреш ..?!

19

българина

преди 10 месеца

а сащ и скапания ес 75 г агенции служби затвори присъди.... нпо та за наркомани, е за това бъдещето е на изтока, всичко се прави по правилния начин ....

18

Анонимен

преди 10 месеца

Дали Америка и ЕС са и дали ше бъдат най-добрите места за живеене? Развита икономика без наркомани. А представете си, че имате право на работа, бизнес, свобода, но строги закони срещу дрогата и въобще всякакъв род престъпления?

17

Сашо

преди 10 месеца

Браво и в България трябва да има подобни присъди за пласьорите

16

Браво

преди 10 месеца

Президента на Сингапур е Халима Ясуф, вярваща мюсюлманка. Жълтите са най-добрите мюсюлмани, вземат вярата на сериозно и са много съвестни. Малайзия и Сингапур са строго ти за правене на бизнес и за живот страни.

15

баба Кичка

преди 10 месеца

А с крадливите политици дали са по милостиви или тях направо на площада ги думкат за назидание, не като при нас, ние им викаме, кради маминото, кради още повече, научи и другите да крадват, така както герб научи пп

14

Анонимен

преди 10 месеца

Ми ние живеем в рай за престъпниците тогава бе!

13

Смъртна присъда ли?!

преди 10 месеца

А тук пиян,дрогиран блъска и убива Милен Цветков и даже съдът го признава за умишлено,получава 9 години от които 3 бил излежал вече!А другия две девойчета очисти и не се знае дали изобщо ще лежи,че чак и полицаите му помагат да се прикрие!

12

Сега е момента

преди 10 месеца

"целия свят" да осъди категорично и строго! Санкции, още вчера!