165

Анонимен

преди 9 месеца

В Хърватска беше по-добре, тогава ни хвърляха във витрини и падахме на меко.

164

Анонимен

преди 9 месеца

А Цола Драгойчева защото е истинска комунистка, затова ли драпа за лидерство във фашисто-комунистическия Отечествен фронт (ОФ)? Силна застъпничка за националните интереси на българите в Македония. Скарали с с Ванче Михайлов, защото си го мерили кой е повече българин сигурно и кой повече знае за Македония. А Трайчо Костов, другарят на Цола, защо е осъден на доживотен затвор? И много странно как точно Царят се застъпва за него да не го убият. Комунисти-фашисти, драги ми господине!

163

Анонимен

преди 9 месеца

Или който пък много подарява България на други народи, за да не изглежда "фашист", пък иначе поробва българския народ с фашистки методи на колективизация и национализация, това не е ли фашистко? Георги Димитров, Вълко Червенков, Васил Коларов, Антон Югов, все хора които са се сдружавали даже по шуро-баджанашка линия даже буквално, а в същото време са се чудили как да си забият нож в гърба един на друг и как да насилват обикновения български народ, който им работи и ги храни!

162

Анонимен

преди 9 месеца

А Оранжевата гвардия на Александър Стамболийски (друг важен булевард в София пък е кръстен на него), те не са ли фашисти? Официално не, на практика да, според убеждения и според постъпки също да. Военният съюз и Народният сговор които правят преврат на Стамболийски не са ли фашисти? Фашисти са, много ясно. Покрай тях се сетиш за Кимон Георгиев и Политически кръг "Звено", те не са ли фашисти? А, не бе, крайно десни само, може би, а? И същият после лидер в Отечествения фронт (комунисти-фашисти).

161

Анонимен

преди 9 месеца

Ванче Михайлов бил не знам си какъв си, ми добре, не ми казвате нищо ново. В София има булевард кръстен на Тодор Александров. Един от най-известните булеварди в София. Питай кой е дал отровата на Яворов. И кой бил приятел с Ванче Михайлов. Дреме ми на щепселa. И по царско време са били фашисти и през комунизма са били фашисти и в напи дни са фашисти. При Илинденско-преображенското въстание правят погроми над мирни мюсюлмански села, вместо да се сражават с гърци, сърби и официалната турска власт.

160

Анонимен

преди 9 месеца

"излъчено във България около започването на Голямата екскурзия" - брато, нали се сещаш, че вълкът козината си мени, но нрава не. Македония е продадена от разни българи за 2 ризи буквално. И едните и другите и третите са все почти едни и същи, просто драпат по различен начин за пари и власт. Сам си написал за Голямата екскурзия. Т.е. и комунистите са били фашисти де факто. След убийството на Югославския крал в Марсилския атентат, в България е обявен национален траур. Българите обичат да са слуги.

159

ПОГРЕБАНИ СТЕ

преди 10 месеца

Последното интервю на бившия съратник на Адолф Хитлер-ВАНЧЕ Михайлов бе взето от "журналиста Тодор Живков от Правец" излъчено във България около започването на Голямата екскурзия........Ванче Михайлов ВАЖНА звезда на тероризма укриваща се в Италия и пред погледа на тайните служби на Ватикана и Италия българските журналисти си го интервюират в Италия.........Във България НЯМА НАЦИОНАЛИСТИ и никога няма и да има защото има безмозъчни червени от БКП и ДС промити маркс-мозъци неспособни на Еволюция

158

Рамзан Кадиров

преди 10 месеца

Малко ви е бил боят, наркомани

157

СМЕХ...

преди 10 месеца

ДРУГИЯ ПЪТ , НА МАЧ В СКОПИЕ , ХОДЕТЕ С ТЕНЕКИЯ НА ГЗ, И АРОМАТИЗИРАН ВАЗЕЛИН , ЩОТО ТАМ НЕ Е СОФИЯ!

156

Анонимен

преди 10 месеца

То и в разгара на Възродителния процес в крещяща срещу нас Италия отиде червена комунистическа Тодор Живков делегация и пред погледа на тайните служби на Ватикана и Италия взеха интервю от укрития се в Италия Ванче Михайлов.........мноу пичалба

155

Анонимен

преди 10 месеца

На 14 април 1933 година Иван Михайлов, Анте Павелич и Хасан Бей Прищина (Хасан Бериша) изработват проект за съюз между ВМРО, Усташа и Косовския комитет за съвместна дейност срещу Югославия. Ответната визита в Загреб се осъществява в 1942 г. В резултат започва да излиза списанието "Загреб - София". През 1934 Анте Павелич участва в подготовката на убийството на югославския крал Александър Караджорджевич и френския външен министър Луи Барту при атентата в Марсилия, където участва Владо Черноземски.

154

Анонимен

преди 10 месеца

И цялата работа е, че македонските полицаи със стокхолмски синдром, които мразят България и обичат Сърбия, се чудят как да създадат раздор между българите и албанците. И на въдицата се хващат най-мaлoyyyмните хора, а такива в България изобилстват. И открай време под диктовка на Сърбия и Русия, говорят лоши неща за албанците, обиждат ги и т.н. Ама Косово било сръбско, ама Македония била сръбска. Алллоооо! Нито едното, нито другото са били сръбски. И подозирам, че и сега някакви наши са обиждали.

153

Анонимен

преди 10 месеца

Вероятно почти НЕ съществува албанец в Македония, който да не харесва българи, поради една много проста и прозаична причина, а именно, че исторически погледнато ВМРО (автентичното, българското от едно време) и другите БГ организации са имали общи интереси срещу сръбския поробител. Много често са имали общи четници, общи комитети, имали са сътрудничество. По абсолютно аналогичен начин стоят нещата с усташкото движение в Хърватско. Просто в БГ има предатели сърбопоклонници и русофили.

152

Тва да не е

преди 10 месеца

Като на платен митинг да ви пазят милиционерите, там е друго

151

Самоа

преди 10 месеца

Нека сега родителите на това момче да отидат да потърсят сметка на тези предатели като от продължаваме промяната ГЕРБ ДПС и останалите партии които са допуснали Македония за преговори на Европейския съюз да потърсят сметка точно от кокорчо и Кирчо това са най-големите предатели на БългарияИ не само те родителите на това момче а всички фенове на Левски да потърсят сметка на предателите на БългарияИма една българска поговорка не е луд дето яде баницата ами този дето му я дава

150

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва една специална операция и за македония

149

Пенсионер

преди 10 месеца

Боя с бидони е нещо ново , принос в битките между футболните фенове..Дерзайте.

148

Анонимен

преди 10 месеца

По-голяма *** от шиптерите, в Европа няма, гнусно племе, дори и албанците от Албания ги ненавиждат.

147

Анонимен

преди 10 месеца

Не сме един народ с македонците. Имаме общ произход, но те вече са отделна нация, продукт на великосръбската имперска доктрина. Те са малък и озлобен народ, подпрян от демографската тояга на шиптърите, която в близките две-три десетилетия ще ги ликвидира. И остатъците от македонците ще отидат при тези, които са им най-мили , тези, които са ги обезбългарили през 20 век с терор и насилие - сърбите!

146

Анонимен

преди 10 месеца

Шкупи значи Скопие на албански. Отборът е на албанците в Скопие, феновете са бити в албанският квартал Чаир. Така че обикновените македонци нямат нищо общо с това престъпление, общо имат албанците, с които така упорито, американското посолство ни сгодява. И ни настройват срещу македонците, с които по принцип сме един народ