66

Анонимен

преди 10 месеца

По време на Ковид първите 15-20 минути по новините на телевизиите се говореше само за това. През последните дни първите поне 10-15 минути от новините са отделени за климата. Облъчват здраво стадото и то започва да блее така, както му казват. Скоро ще ви обясняват, че да пътувате е много лошо и затова цените на билетите и бензина трябва да се вдигат, а стадото ще ръкопляска възторжено. Ще ви кажат, че къщи могат да имат само тези, които могат да ги направят енергиен клас А, а другите под наем.

65

Анонимен

преди 10 месеца

До Стоко - Ти си пример за про_мит мозък. Да, вярно, коментарът ти съдържа и верни неща, но в началото показваш колко здраво си нала_пал кукичката. Кой според теб трови доматите? Извънземните или хората? Дали някой ги трови с кемтрейлс или по друг начин вече е отделен въпрос. Защо ги тровят? За кеф ли? А относно кемтрейлс САЩ признаха през 2019 официално, че със самолетите се пръска. Естествено медийте почти не споменаха за това, за да може спящите красавици като теб да не се събудят.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Не, според мен това е най-топлият юли от поне 120 млрд. години и то не само на Земята, а направо в цялата вселена хахаха

63

Анонимен

преди 10 месеца

В края на Корона истерията се появи видео със скрита камера, в което се казваше, че новата ПЛАНдемия ще бъде Климата! - Но това е Теория на конспирацията: избивайте кравите, че п р ъ ц К а т и пазете климата! А! Не забравяйте и да ядете скакалци, принтирани месо...

62

Мдаааа,

преди 10 месеца

същите тези учени преди 120 хил. години са мръзнали на опашка за маслини по това време,нали? Що за екошизофения,баце?!?

61

Стоко

преди 10 месеца

За българинът, както винаги, всичко е конспирация и някоя зла сила трови доматите и чушките му с чеймтрейлс. Глобалното затопляне с още градус нагоре няма да го усетите по жегата, а по всички останали екстремуми - валежи с над 100 литра на час, пресъхващи кладенци и водоеми, дълги сухи/влажни периоди, зима по един месец, миграция на вредители и болести, резки температурни шокове, редовни горски пожари, бури и т.н.

60

ЯМБОЛИЯ

преди 10 месеца

Прав е г-н Владо.

59

До 58 (До Владо)

преди 10 месеца

Бъркаш повечето хора сме си съвсем читави, а оскотялите сте малко.

58

До 57

преди 10 месеца

А, ето още един "специалист", който не е прочел и една книга в живота си.

57

До Владо

преди 10 месеца

Ти тази оскотяла маса от полудиви същества народ ли я наричаш? Има един малък процент от читави хора, останалото за нищо не става.

56

Здрасти, Владо

преди 10 месеца

Като си толкова компетентен, защо срамежливо пропусна да споменеш с какви косвени методи се "измерват" температурите преди хилядолетия и в какъв диапазон са вероятните отклонения на стойностите. След това можеше да прецениш обективно каква полза има от толкова мъгляви "данни" освен за затоплистко-алармистка прропаганда, чиято цел е преразпределяне на десетки трилиони долари към гарантирано губещи отрасли.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Такъв студ през лятото не съм виждал? Ходих по магазините да си купя топло облекло, а там нема.....а в момента е толкова студено, че се облякох в мечата кожа на моя дядо! Хубаво, че съм я запазил горе на тавана и по времето на социализма, комунистите не ми я откраднаха!

54

Владо

преди 10 месеца

Българския народ тази година направи рекорд по ниско IQ и тъ*по*та. Както измерват радиуса на земята и разстоянието и до слънцето (не с метър), възрастта на дърветата (не с часовник), възрастта на последните динозаври (не с календар), така и могат да измерят температурите преди 120000 години. Като не ви се вярва в никаква наука вече поне си купете някой прецизен термометър и измервайте всяко лято средните температури, че да повярвате най-накрая, че глобално затопляне има!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Планетата ще си тука още милиарди години, въпросът е дали ще пъпли нещо по повърхността,но на парче скала едва ли и пука!

52

Анонимен

преди 10 месеца

До наблюдател какви дивотии написа... Какво "унищожаване на планетата", мислиш на планетата въобще би и се отразило няколко градуса разлика? И сто градуса разлика няма да имат никакво значение за "планетата" истерично микромозъче. "близък учен в НАСА" ее ехехе какво изучава в наса, трохите под масата в столовата ли? Докато мете?

51

Анонимен

преди 10 месеца

Който иска световна война да си гори в ада.Аз пък умрях от студ хаха.

50

наблюдател

преди 10 месеца

близък учен работещ в НАСА ми каза преди време, че хората които ще бъдат свидетели на унищожаването и края на планетата вече са родени...... а ние да продължаваме да плещим простотии

49

ЦИРК НАУКА ЗА ПАРИ

преди 10 месеца

Когато "учените" пишат абсолютни лъжи и недоказуеми измишльотини като категорични "факти" в полза на пропаганда на нечии зловредни, античовешки цели, "науката" вече не е наука, а цирк

48

Анонимен

преди 10 месеца

Само където не е

47

Анонимен

преди 10 месеца

Преди 120 000 години сигурно са го мерили неандерталски учени и сега техните потомци правят същото!