5

Анонимен

преди 10 месеца

Прабаба ми Данка е отгледалабпо живо по здраво 8 деца, без да е чувала даже за тия фибри. Щом толкова сте загрижени за здравето на електората - Пишете тогава за химиите в сирената, кашкавалите, а за саламите и каймата да не говорим. Пишете за Данон, Орео, Кока Кола, Нестле, и другите алчни бандити, които откровенно тровят хората в името на печалбите си.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Дай на *** да се тъпче със салам и пържено. Той не знае какво е плодове, зеленчуци и растителна храна.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Най-добрият и доказан пробиотик е българското кисело мляко - приготвено по БДС. Всичко друго е скам

2

Анонимен

преди 10 месеца

Пробиотиците са полезни за всеки сезон.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Стига, бе. По соца не бяхме чували за пробиотици, ама никой не страдаше от запек.