32

Анонимен

преди 10 месеца

А изложба на великия и незаменим Джо Бидон, коги? С удоволствие ще посетя изложба на Джо, застинал във всички пози и конфузни ситуации. Дори възседнал тоалетната чиния ще изглежда прекрасен и величествен.

31

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

ким трети тлъсти е пряко потвърждение на приказката, че не се говори за нов шеф и малко прасенце, оти се не знае каква *** ще излезе накрая. Е, тази даже я рисуват, мо тамо с ким първи зъбати и ким втори *** :).

30

Майка Русия

преди 10 месеца

Боже дай ни сили да се препорим със Содома който ни налагат! Дай сили на майка Русия, на майка Корея да надигнат глава и да разкъсат робските вериги и да счупят главата на капиталистическата змия.

29

Копейката

преди 10 месеца

Вън от ЕС,НАТО,САЩ.прогнилия запад и т.н.,по-добре с Раша и КНДР,култа към личността,и сомалийския стандарт на живот!

28

Анонимен

преди 10 месеца

06.08.2022 г. - Северна Корея е предложила на Русия 100 000 доброволци срещу Украйна- опичайте си акъла защото ако тръгнат няма да са само 100 000- не случайно шойгуто е там на посещение

27

АнонимеН

преди 10 месеца

До До Долният/ НЕУДАЧНИКА ТРЪМП Е С ШАНС 0 ДА СПЕЧЕЛИ СРЕЩУ БОЙДЪН НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2024-ТА В ФАЩ

26

До Долният

преди 10 месеца

Но дядо Бай Дън няма да спечели. Поздрави от Доналд Тръмп.

25

АнонимеН

преди 10 месеца

СТРАХОТНА ПРОПАГАНДА! ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕН ГРУХ Е ВИНАГИ СТЪПИЛ НА ВЪРХА НА НЯКОЯ ПЛАНИНА! НО СПЕЧЕЛИ ЛИ 2-РИ МАНДАТ БОЙДЪН ТОВА Е КРАЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА КИМОВЕТЕ В СЕВЕРНА КОРЯ КОЯТО НЯМА ЯДРЕНО!

24

До всички Долни

преди 10 месеца

Какво мислите за информацията от преди малко на френския вестник Ла Крю, че любимата ви Юесей смята да спре доставките на газ за Европа, заради недоволството в Америка че това вдига цените на вътрешния пазар. След като Европа сама се простреля като се отказа от руски газ а САЩ взриви Северен поток....Сега кой е монополист и изнудва Европа ? И докъде стигнаха цените ? Приятна вечер Козяк фенове.

23

Дебелакът

преди 10 месеца

Е отрепал художника сигурно ,защото е дебел нерез

22

Анонимен

преди 10 месеца

Те това е турбодиктатор,горките корейци,няма ли кой да направи една корейска пролет!

21

боже пази бг

преди 10 месеца

Култа към личността беше отхвърлен дори и в русия в образа на сталин. сега се завърна с личността на путин. В северна корея са още в миналия век и то в началото.

20

анонимен келеш

преди 10 месеца

Докъде стигнахме бате:):):)Нашите русофилчета възхваляват Кими Грух,че бил млад,елегантен и красив:):):)Тва може да го напише само некоя баба комунистка към 80ка:):):)

19

Анонимен

преди 10 месеца

"ТЕ И В СОМАЛИЯ СЕ УВЕЛИЧАВАТ НО ТОВА НЕ Е ПРИЗНАК ЗА ФИНАНСОВ ПРОСПЕРИТЕТ!" ------------------------- ------------- ------------ Абе, copocoиден пpoстак, признак за финансов просперитет е грамотността, а ти си тотално неграмотен и деградирал. Правиш някакви елементарни и повърхностни сравнения с пpocташки клишета. Намери си сам с търсачката на Гугъл, че продължителността на живота в С. Корея е с 20 (ДВАДЕСЕТ) години по-висока от тази в Сомалия. Тъпaнaр!

18

Анонимен

преди 10 месеца

"с наднормено тегло и влошено здраве" --- Нито едното, нито другото е вярно. Днес Ким Чен Ун е млад, здрав, подвижен и усмихнат мъж с нормално тегло.

17

Щерю

преди 10 месеца

И юдео-комунизмът на изток, и юдео-ционизмът на запад (наречен "демокрация") са способ една шепа богати ционисти да поробят, и да владеят над целия свят. Остава да чакаме Антихриста, който юдеите ще ни натресат за световен спасител...

16

55 стотинки

преди 10 месеца

Демократично обременените имбе.ц.или тук се опитват да ехидничат, ама не виждата собствената си кочинка, в която се обливат с акинца всеки ден. КНДР са си супер в много отношения. Разбира се, сега веднага ще се намери някой който мъдро да заяви: "Ами като толкова ти харесва ходу там". 80% кво да ти кажа...

15

Анонимен

преди 10 месеца

Сега остава да се вживеем в севернокорейската сага. Много пък сме били международни-

14

АнонимеН

преди 10 месеца

До Невероятни ***/ ТЕ И В СОМАЛИЯ СЕ УВЕЛИЧАВАТ НО ТОВА НЕ Е ПРИЗНАК ЗА ФИНАНСОВ ПРОСПЕРИТЕТ! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ИНДИЯ

13

Космонавт

преди 10 месеца

Нарисували ли са го като каца на слънцето? Има такава пропаганда в Северна Корея. Комунистите властват на спокойствие само при глу-пави народи и ги лъжат както и каквото им е кеф.