119

Анонимен

преди 10 месеца

Ислямизация. Вечер не е реално да излезеш на разходка или кафе. Освен ако не сте 4-5 човека по якички. Германия умря както и Франция

118

Куку

преди 10 месеца

Кризата е на вратата, ИТ казаха, че само те ще оцелеят.

117

Анонимен

преди 10 месеца

250 000 евро за 70кв.м.30 000 евро нотар такси,ремонт баня 20 000 евро,10 000 боядисване,ламината си го слагаш сам и се молиш да ти дойде реда на полската или румънска бригада строители,защото немска няма.

116

Анонимен

преди 10 месеца

Тук се твърди че освен Европа и САЩ са станали ГЕТО- а аз се чудех защо Мексико са се заградили с двуметрова стена- а то да не би някой американец да прескочи нелегално в Мексико и сега Русия било най превликателното място- от месеци всички мигранти са тръгнали към Русия.

115

Анонимен

преди 10 месеца

До Защото -Гето казваш- я пусни ГУГЪЛ МАПС и разгледай немското "гето", а сега се прехвърли в Раша- е те там да видиш гето- крайни квартали, малки градчета и селца, а сега разгледай същите в Раша- лично предпочитам немското гето- минимална заплата 4000лв, минималната заплата в Руското гето- 300лв- а сега отвори KAUFLAND.de и виж цени колкото нашите даже някъде по евтини- а ти отиди да си помогнеш в раша.....въпрос на избор.

114

Тихомир

преди 10 месеца

Нема страшно, требе само да издържат още 18 годинки. Тъммнокожите ***, дето ги пусна баба Меркел дотогава ще са направили поне един милион малки, църни мамунчета на русите германки (дето умират за черно) и ще има работна ръка в изобилие. Геополитика, кво да прайш.

113

Защото

преди 10 месеца

Германия стана гeт0

112

Анонимен

преди 10 месеца

Германия стана непривлекателна заради гостите на Меркел. На източноевропейците не им е приятно да работят, а по улиците да гледат шляещи се неграмотни нищоправци, на които Германия дава по 4 интеграционни години, в рамкитена които тези вегетират на гърба на данъкоплатците без да са длъжни да започнат работа. И понеже имаме горчивия опит с едни хрантутници от етнос, сходен с този на гостите на Меркел, гледаме да се дистанцираме докато е време.

111

Анонимен

преди 10 месеца

" Защо Германия вече не е толкова привлекателна за българите?" - Защото БАБА МЕРКЕЛ каза добре са дошли ИСЛЯМИСТИТЕ В ЕВРОПА с Идил. После , ЗАЩО източните европейци не искат в Германия. ХЕМ ВЪПРОС , ЧЕ ДАЖЕ МУ ЗНАТЕ ОТГОВОРА АМА ПУСТА АМНЕЗИЯ

110

Анонимен

преди 10 месеца

Защото вече Русия е привлекателна!

109

ББ

преди 10 месеца

...Свободата Санчо...няма Свобода и Справедливост в ЕС...руски обслужващ персонал са,ограбен и зависим съм от мафиоти назначени за партии...ЕС се превръща във фашистка...мога да говоря със всеки...отчаяна съм...няма да продам Свободата си дадена ми от Бог...не признавам налаганите ми санкций и грабежи в полза путин,ЕС добре ли ви плати путин да подадете...Справедливоста...Солидарността...ценностите на ЕС???Война е...Света и Народите ни са готови!!!

108

ББ

преди 10 месеца

от шРьодер ...през юнкер...меркел...ЕС е руска провинция!!!ЕС налага руски методи и деления Народите на ЕС!нима българите получават земеделски субсидий като...нидерландците?нима румънските Граждани на ЕС са равноправни???ЕС е превърната от кгб в мафиотска!!!Бог да пази САЩ и Свободният!!!без война няма да минем...не пазете ...продажният ЕС...позорният ограбващ Народите си,строящият руски потоци...убиващ производителите на храни...храната ще ...ви убие преди...климатичните!!!лицемерие е!!!

107

Хуй

преди 10 месеца

Мен пък Мюнхен ми хареса. Сега е станало много скъпо, но пак е по-чисто и уредено от Франция. Даже Париж е като град от третия свят в сравнение. Никога нищо не е като хората и все тонва или пнва е извън строй. Една безкрайна суматоха и за капак трябва да се крием в кварталите за бели. А понеже новофеансетата са диви и престъпни, държавата в безпомощност решава проблема със забрани. При последните изтъпления спираха градския транспорт в 9 навсякъде, въпреки че се буйстваше главно по гетата им.

106

Реалист

преди 10 месеца

До Спасов: И като се събудиш или ще си nonикaн, или nocpaн..

105

Христо Христов

преди 10 месеца

До Германец/60 Ц. Първо, че си им гост и не е възпитано, второ... на харизан кон..., нали знаеш?!

104

Мара

преди 10 месеца

Ако Путин не беше затворил границите - цяла Русия щеше да мигрира към Германия. В Германия има Мерцедеси, а в Русия - само ръждясали Москвичи.

103

Спасов

преди 10 месеца

Германия има некои проблеми но е 1000 пъти по-добре от Русия. България ще стане много богата след като скъса с Русия и това ще е скоро.

102

Джо

преди 10 месеца

Путин загуби войната отдавна. Скоро ще го гръмнат и Руската империя ще се разпадне.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Учете руски и китайски .. западна Европа и САЩ губят войната Путин ги удари в гръб в Африка и Южна Америка.. И запада няма от къде вече да граби , а ако трябва да плаща за всичко ще умре от глад..

100

Анонимен

преди 10 месеца

от Целия запад вече нищо не става ..А Германия си търси данъкоплатци , данъци и осигуровки плащат човеците..