121

Оня

преди 10 месеца

Сега от десети в девети, догодина в осми .... и така след 5 години ще кажат, че материала е много сложен, не може да бъде възприет от децата и ще отпадне от програмата.

120

Анонимен

преди 10 месеца

"Под игото" се преименува на "Евроатлантическо партньорство. Дружба от векове за векове" от Айвън Вайзоф

119

Анонимен

преди 10 месеца

Като ги гледам на какво "учат" българчетата по география, май ще знаят само къде се намират сащ и норвегия, за да могат сами да стигнат в ръцете на норвежките педофили. Тези които не бъдат задържани за собствена консумация от педофилите от пп-дб.

118

Анонимен

преди 10 месеца

"Например Вазовите Левски от Епопея на забравените и Под игото да се преместват от Х в IX клас, за да се освободи учебно време за десетокласниците да се подготвят за Национално външно оценяване." Мда. То вярно, че целият 10 клас преминава в подготовка за ненужните матури и поради това нищо от материалите по програмата не ги учат... Но пък на по-ранна възраст повечето няма да осмислят "Под игото", така че като им го преподават в 9 клас на практика ги лишават от тази книга...

117

луна

преди 10 месеца

Стига са сваляли материал в по-долните класове. Тези кукумицини в МОН са за уволнение. Не знам дали въобще са отваряли учебниците по новите програми.

116

Анонимен

преди 10 месеца

Вече се питам,ние или Чужди Американофили Пипат с мръсните си ръце историята ни???!-:(

115

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименСлави няма деца, защото е обратен! Настъпана мумия... коя ще е луда да роди от него??

114

Анонимен

преди 10 месеца

Абе кой има интерес от това състояние на нещата в България.Очевидно е че това не е българския народ.Държавата е територия и като такава съществува все още, само за да се скубят поданиците с данъци и такси, за да могат тия които да се настанили на висшите етажи да прибират по големи заплати.Скоро освен за вода ще се молим и за тока.Аз не искам да живея в такава държава

113

Анонимен

преди 10 месеца

Анкога американското иго дет погуби Бг?????

112

До 133

преди 10 месеца

Леко, че ще получиш инфаркт и ще пукнеш като меката китка баща ти преди да навършиш 50 години. Само леко и срокойно. Сега дишай дълбоко, че си се изпотил и напикал от гняв и смърдиш.

111

Кирчо

преди 10 месеца

Никой вече не работи за 17 хил. лв. на месец. Аз съм на 19 г. и заплатата ми е 46 хил. на месец без бонусите. Имам три къщи, самомет и акции за милион и половина евро в Белана.

110

паф

преди 10 месеца

"под игото" въобще го махнете, сложете гражданската война в сащ....и-ди-оти!

109

Защо ВУЛгар?

преди 10 месеца

Българите НИКОГА не са ги смятали за хомосексуалисти!...................... БЪЛГАРИТЕ били от доказан ПЕРСИЙСКИ произход ...............и странично ги наричали Юдеоевреи като циониста Кир Велики или Арийският етнос МАСАГЕТИ започнали многохилядолетните войни срещу Монголоидната раса на ХУНИТЕ според Херодот..................МАСАГЕТИТЕ имали обичай една ЖЕНА МАСАГЕТКА да си има ПОВЕЧЕ от Един СЪПРУГ от мъжки пол и това било уредено със съответен закон

108

Няма отговор

преди 10 месеца

Русофили, защо не се изучават "Руската убийствена политика за българите" от Г.С. Раковски, биографиите на Ботев и Левски от Захари Стоянов, "Стефан Стамболов и новейшата ни история" от Димитър Маринов, "1913. Виновниците за погрома на България" от митрополит Методи Кусев???

107

До 126

преди 10 месеца

Партията е създадена и финансирана от ДПС ако не знаеш. 100 човека няма как да работят в кабеларка. Понече от 20 едва ли са. И за 1500 лева никой не работи, може би в твоето село. Изненадващо за теб или не, на 26 съм и заплатата ми е точно 17 хиляди лева. Имам вече купени два апартамента без ипотека. Само от продажба на акции. В момента двата апартамента струват милион и 200 хиляди лева. Имам още 700 хиляди в акции на Тесла. Найс, а?

106

Анонимен

преди 10 месеца

Вазов е предложен посмъртно за Нобелова награда за Литература, но за няколко гласа не е избран. Надали от вас някой някога ще достигне такива висоти.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Вазов умира, докато вечеря, получава инфаркт към 20:00 ч. Неговата по-малка сестра пише в писмата си, че брат й изведнъж навел глава и опрял на масата.

104

ППДБЛГБТQ

преди 10 месеца

Направо го махайте. Децата да изучават американска история, а 4-ти юли да стане национален празник. Идеално, а ППДБЛГБТ?

103

До 124

преди 10 месеца

Вярно ли? И е ползвал презервативи тогава? Това са измислици. Вазов е мека китка. Затова няма деца.

102

Анонимен

преди 10 месеца

На негово място ще се изучават романите на Иво Инджев и професор Евгени Дайнов. След тяхното изучаване, България ще си смени името на Северна Македония 2 и никой на територията няма да си спомня кой е, какъв е. Такива, като иво Инджев и Дайнов са учили македонците на история.