10

да така е

преди 9 месеца

на първа линия вдигнете заплатата, новобогаташчетата. профилактични за лудите нетрябва. пестете

9

Анонимен

преди 9 месеца

Бях в болница да си лекувам тъпата глава, че съм влязал в болница! Ето какво стана: Бях заспал и ме разсъбуди една сестра, като ме покриваше целия с някакви чаршав. Отворих очи и я питам защо така прави? А тя отговаря: - Ама ти жив ли си бе? В компютъра пише, че си умрел и трябва да те запаковам в ковчег! Вече и попа те чака у църквата за литургия! Страшен проблем е сега, че си жив и много пари ще струва да те пишат обратно в списака на живите, че случайно си се преродил! Природен феномен!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера гледам, един малък пичага, пита баща си: - Тате, имаш ли пари да си направя татуировка? Бащата: - Сине, татуировката по кожата много боли! Отговор на хлапето: - Е ко от туй, че боли? Ще изтърпя болката, но най - важното е като ме заболи и ме откарат в психиятрията, да им покажа, че съм рицарят на психиката в туй психично болно здравеопазване!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Зависимите ангелчета да си намерят някои непечалбари да им чистят повър...те и лай...та. семействата им да им чистят или ще плащат като попове. Един познат плати за сина си 6 месеца в южноафрикански лагер- ферма да го откажат от туй, към което се беше пристрастил. Не знам дали имаше ефект, но със сигурност олекна банковата им сметка. Толкова много надежди да отгледаш син, да му дадеш бизнес и имоти и всичко, а той такъв от падък. Направи пожар във вилата им, застрахователно 700 000+ евро щети

6

Анонимен

преди 9 месеца

Всички са наркомани! Човека е създаден поначало да бъде наркоман. В нашето тяло и в мозъка има рецептори които реагират на определени субстанции. Отделно имаме и естествено отделяне на хормони който до голяма степен определят нашето настроение. Всеки един човек има допаминова зависимост защото допамина се произвежда и отделя в мозъка. Липсата на допамин причинява депресивни състояния. Съответно хората постоянно се стремят да извършват действия които провокират отделянето на допамин.

5

Анонимен

преди 9 месеца

до 4 Кое по-точно не разбирам? Що не се обосновеш?

4

Анонимен

преди 9 месеца

До 1 - Много неша са извън разбиранията ти.

3

Анонимен

преди 9 месеца

А защо 'лекувате' хероиновите като им давате 10 пъти по-вредна дрога - метадон? Това не само ограбва хората, но и ги убива по-бързо

2

Анонимен

преди 9 месеца

Уважение заслужава тази лекарка

1

Анонимен

преди 9 месеца

Само не мога да разбера защо изкарват алкохолиците и пушачите с различни разстройства на психиката, че да говорят за психиатрии? Нали и те са зависими от алкохола и цигарите? В психиатрията се вкарват хора с разстройтво на психиката, а не онези по-горе където изброих. Едно е да си зависим и да разбираш че се унищожаваш от тези зависимости, друго е психичноболния човек който не знае че е болен и не може да го осъзнае. Аре стига с тия лелки жалки. Разграничавай нещата, *** лельо Соня.