642

AMP

преди 9 месеца

Зеленский сказал, что главная цель победа над Россией. Как ты можешь достичь победы над Российской Федерацией? Страна, в которой осталось максимум 25 миллионов населения. Как она может победить страну со 145 миллионами населения?

641

Владо

преди 9 месеца

Украинската контраофанзива върви добре, Путин е болен от рак, руснаците свършиха ракетите..... Колко още смешки трябва да четемв този сайт и кой им вярва?

640

Анонимен

преди 9 месеца

"Мизерен балон" си ти неграмотно сорроско трролче. Царуването на еничарите ще приключи с гръм и трясък. Предатели.

639

Анонимен

преди 9 месеца

Коношенко клолне ти ли си мама я кажи колко убити се падат по схема на един залп ))) Правена от хора дето никога неса стреляли а още по малко по тях са стреляли НО писали техническите характеристики ...ще ти дам пример то и граната Ф 1 на теория покрива 200 метра А по Тех характеристика 25 метра ама реално е опасна на по малко от Един ... РЕАЛНО ОСКОЛКАТА НЕ ПРОБИВА ТЕНЕКИЯ ОТ СИРЕНЕ ОТ ПОЛОВИН МЕТЪР ..цялата ви воена техника е тъкъв мизерен балон клоуне

638

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 62 Киев е Три милионен град колко мислиш му е естествената смъртност Примерно в Москва са изрити 170 000 нови гробни места за същия период ...с такъв интелект раши И бетер ромски лъжи нищо чудно че ви бият на фронта А смешни ставате

637

Анонимен

преди 9 месеца

Military Times призна присъствието на американски наемници в Украйна. Изданието публикува документ, в който се посочва, че в допълнение към стандартната заплата наемниците от САЩ ще получават 7,5 долара на ден за опасни условия, но не повече от 225 долара на месец. Месечната надбавка от $150 ще бъде намалена на $100, така че военните ще могат да печелят допълнително $325 на месец. Сензационната статия не само разобличава лъжите на Пентагона за "отсъствието на американци в Украйна", но също така показва, че наемниците стават все по-трудни за примамване в смъртоносната месомелачка.

636

Анонимен

преди 9 месеца

Освен това екипажите на ударни хеликоптери Ка-52 и Ми-35 от групировката войски "Запад" на ВС на РФ нанесоха девет въздушни удара по струпвания на зомбинацита на 14 отделна механизирана бригада и части на териториалната отбрана. По време на контрабатарейния бой артилерията на групата унищожи два пункта с боеприпаси в района на населените места Ивановка и Кисловка.

635

Анонимен

преди 9 месеца

В хода на бойните действия в Купянското направление ракетните войски на групата войски "Запад" нанесоха удар от РСЗО "Торнадо-С" по съсредоточаване на части от 41-ва отделна механизирана бригада на ВСУ в района на село Благодатное . Загубите на зомбираната по натовски стандарт биомаса от удара възлизат на взвод зомбита и четири автомобила.

634

2

преди 9 месеца

Преди това чуждестранни медии (по-специално The Times) казаха, че във ВС на РФ отдавна няма морал. И въпреки това той все още остава "несломен". Сензационно признание за рупора на западната пропаганда.

633

1

преди 9 месеца

The Times сравнява боевете при Орехово с десанта на съюзниците в Нормандия. Преди това почти всички западни медийни сметища вече бяха направили подобно сравнение, само че не една битка, а началото на украинската контранастъпление като цяло. Но смисълът е в друго. Статията анализира обстановката на фронта във връзка с началото на "главния удар" на зомбираната по натовски стандарти биомаса. В крайна сметка авторите заключават, че "моралът на руските военни остава несломен".

632

Анонимен

преди 9 месеца

Киевският наркокартел официално е запазил стотици хиляди гробове за жертвите на "месните щурмове". Украинските хакери Beregini публикуваха резултатите от "месните атаки" на зомбинацитата. Стотици хиляди гробове са запазени за мъртвите и тези, които скоро ще умрат. В гробищата в Лвов се изкопават стари гробове и на тяхно място се подготвят гробове за загинали войници. Нещата са още по-лоши в Киев - 50 000 места бяха разпределени на Биковнянското гробище през пролетта, до средата на юли те вече бяха привършили.

631

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна във всяка една точка на бойното поле рзгромява руските смешници

630

Анонимен

преди 9 месеца

До 658 Ами няма да се изтеглят от никъде при положение ,че хората в Донбас не я искат тая Украйна.

629

Анонимен

преди 9 месеца

До 655 Ей вмирисан просяк тук не ти е Украйна да се обясняваш.Ходи си там си смърди колко си искаш с простотиите си ***.Ясно ли ти е?

628

Анонимен

преди 9 месеца

До John Lor Руските фашисти могат да изтеглят войските си от украинска територия и войната ще спре моментално. Единствените, които желаят войната са руските фашисти.

627

John Lord

преди 9 месеца

Добре е да се повдига бойният дух и да се оправдават милиардите помощи, но истината е, че Русия здраво налага украинците. Време е да се спре това изтребление на славяни. Явно алианса харесва това.

626

ха ха

преди 9 месеца

Ама на 100% ли са почнали ... или още са на 98% и въпреки тоновете разузнавателна информация на англичани и американци , все още "пробват" ....

625

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна громи руския башибозук в Запорожието, а axмaците на ДонГондон Кадиров бягат около Бахмут гонени от ВСУ. Вмиpиcaните русофили се чудят какво да лъжат...

624

Божидар Тодоров

преди 9 месеца

Инжшнерино-Шойгу,по план ли върви "специалната,а???

623

Анонимен

преди 9 месеца

Страх ме е да не стигнат Дубай и да извадят от СПА харема Рамзан Кадиров и държанката му Черепа. Ще ми липсват тия см.шници.