114

Анонимен

преди 9 месеца

Без Русия всеки може да мине. Само те не вдяват. Болни шовинисти.

113

Анонимен

преди 9 месеца

Украинската Македония, наричаща се за по-кратко Русия, се е запънала като магаре на мост, само и само да чеше наполеоновите комплекси на Путин.

112

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаците ги бойкотира Путин. Кой им е крив, че не са го дали на Трибунала. Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Да му подарят букет с Новичок. Това поне могат.

111

Hello

преди 9 месеца

Голяма работа, не всичко се върти около о'Срайна

110

Анонимен

преди 9 месеца

Какво губи олимпиадата от дрогирани руснаци?

109

В същност

преди 9 месеца

Кой се интересува дали Украйна ще бойкотира олимпиадата. Зеленски с помощта на Запада направи всичко възможно да прогони и унищожи населението на страната. Нямяше армия - няма територия... До тогава както върви може и да няма такава държава.

108

Парите лекуват

преди 9 месеца

Олимпиада без Русия е като налъм без дървената част. Организаторите и спонсорите го прозряха.

107

Руснака

преди 9 месеца

Абе, ако искат, бе!

106

Анонимен

преди 9 месеца

На зелвния са конфискували три зонет, т. е. на 3 етажа в Крим, на самия бряг на морето. С басейн на покрива. Ми, крив ще е, как иначе... И бг сайт е намерил имота по изтекъл номер и улица, и е качул снимки.

105

Абеее

преди 9 месеца

Какъв се явява наркото, че поставя условия на МОК и на всички страни и спортисти!?

104

А наказателна акция?

преди 9 месеца

абе ква е тая истерия. след мач по женски дуел, рускиня със свален шлем тръгва с протегната ръка да поздрави в край на мача съперницата. тя обаче я посреща с опната ръка в която държи оръжието си. Съперницата е украиника. Тя е отстранена с черна карата отъ състезанието. Какви са тия глупости. Ако толко много мрази руснаците и директно тази руска състезателка, защо не се "спъна, залитна и наръга" без да иска рускинята. Аха. ако го беше сторила щеше да последва адекватна наказателна реакция.

103

Пян_Гъ

преди 9 месеца

Аз пък, ако Украйна (Руската Македония) бойкотира олимпиадата, така ще се подертя, че ще взема да ... ПРЪДНА! Много важно...

102

Анонимен

преди 9 месеца

Те, руските спортисти, и без това ще бъдат дисквалифицирани за допинг, че откак Путин нападна чужда държава, са постоянно под стрес как, ако се провалят в спорта, ще ги пратят на фронта, горките. И се газират.Да не говорим как повечето им гейове се спасиха от мобилизация, защото обслужват висшия държавен ешелон. Само още не съм вдянал в момента кой джунджуфелка нашето бисексуалче Копейкин. И той да не остане назад...

101

Ти нЕмаш думата,

преди 9 месеца

зельоньй др0гарЮ! Ти си просто друсан мъпет на Бай Дрън :)

100

Анонимен

преди 9 месеца

карат руснаците да носят бели знамена??? кво?Предаваме се ли?Тия като нищо ще бъдат оставени да проведат арабската акция срещу отбора Русия както бе сторено с/у Израел по веме на Олимпиядата'72 в Германия

99

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо замряха героичните уркопитешки новини.....

98

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Някои россофили са оплакват, че не било спортментско като украинските състезатели не желаели да се ръкостискат с руските. Не чух да се оплакват, че не е спортментско да се бомбандират спортни съоражения. Руски мир - панаир.

97

Тромпет

преди 9 месеца

Изключително демократично решение. Това е все едно фашисти със свастики да дефилират на олимпиадата. Фашисти или ра-шисти, все тая.

96

Анонимен

преди 9 месеца

Щели да бойкотират бойко . Смях в залата.

95

Анонимен

преди 9 месеца

Мене пък изобщо не ми пука за окупаторите урки. Щели да бойкотират. Боже мой тия хора са от 20век. Диваци некакви. Щели да бойкотират. Не ми пука.