224

ЛТ

преди 9 месеца

не разбирам защо трябва да е престъпление да не ги подкрепям? ако те и имат право да си изразяват нагласите по прайдове и други форуми защо тези, които са против да нямат това право?П.П. коментирам самата логиката, аз лично нямам крайно негативно мнение към повечето ЛГБТИ хора.

223

Пян_Гъ

преди 9 месеца

Сата НАТО, не внимаваш в час. Дай си бележника за забележка. Това го кажи на Учуден и на Дядо Стефчо под мен, ясно? Аз НЕ съм ЛГБТ-ер! Функционална неграмотност - четене без разбиране.

222

Сата НАТО

преди 9 месеца

До Пян_Гъ.....Не ходиш по ЛГБТ хепънинги и демонстрации и по заведения, където се събират. Затова не си виждал -----////------ Това ви е проблема - че ви влечат ЛГБТ хепънингите и се тикате там, па после ривети, че някой ви се натрапва. А то си е вашето собствено подсъзнание.

221

Пян_Гъ

преди 9 месеца

Дядо Стефчо, ти ли поемаш рубриката? Дежурен си, значи... Сам не знам защо се набутах тук... За толерантността и безразличието да ти кажа - в правен смисъл р-ка няма. Под толерантност различните разбират (или им се иска) мълчаливо одобрение. И ти намекваш за същото. Това няма как да стане и не можеш да го искаш от мнозинството. Достатъчно ви е да не ви гонят, а вие пък да не дразните околните и нека всеки си живее живота. Слушай ме и няма да сбъркаш.

220

Дядо Стефчо

преди 9 месеца

Толерантен си ако сина ти доведе зет. А не ако си казал не ми пречат. Това е безразличие не толерантност.

219

Пян_Гъ

преди 9 месеца

До Учуден: Да ти кажа ли защо? Не ходиш по ЛГБТ хепънинги и демонстрации и по заведения, където се събират. Затова не си виждал. Или само се правиш. Обаче въпросът не е в омразата - нека всеки бъде какъвто иска. Ставаше дума за СЪВСЕМ друго. Но всеки вижда каквото го вълнува и според филтъра на собственото си съзнание.

218

учуден

преди 9 месеца

До: номер 227 Бе аз защо така не съм виждал досега ни един ЛГБТ-ер неговата ммма, да ми падне само ще му обърна хастара наопаки ако ще ми парадира!Ама пусто на, язък, освен по медиите, наживо ни един ЛГБТ-ер не съм срещал. И таласъми не съм срещал, но като бях малък много ме беше страх от таласъми...Вечер като си лягах поглеждах под кревата, да не би някой да се е скрил отдолу.

217

Пян_Гъ

преди 9 месеца

А изследвахте ли отношението на ЛГБТ-ерите към нормалните? Нали те трябва да се приобщят към нормата, към мнозинството? Ние ли трябва да се адаптираме към бившите затворници, или те към нас? Какви усилия полагат различните, за да не дразнят? Май много не сте мислили по въпроса, господа от една специална секта! Защото идеята е да разбиете монолитното мнозинство на враждуващи малки групи, като заличите нормата. После що имало конспирации! Ами ето ти една...

216

Анонимен

преди 9 месеца

Спокойно, нетолерантните от партия "Възбуждане", хомосексуализма е болест и вече има лечение за нея... в Индия!!!По Скай Нюз гледах разследващи журналисти под прикритие в Делхи си купиха някакви билки от един знахар, който ги уверява, че ако ги пият три месеца ще се "излекуват"!Били нещо по аюрведа там, тинтири-минтири!Абе индийците са много напреднали в медицината, и нашите от "Факултето" са такива, все доктори...

215

Анонимен

преди 9 месеца

До: 223 Преглеждаме му го редовно.И не само го преглеждаме, но го и взимаме. Това е проблем при децата сега - компютъра, лаптопа, телефона. И игри, само игри - коли, бой с танкове, стрелби, абе мани!На тебе само ЛГБТ да ти е проблема!

214

Анонимен

преди 9 месеца

Егати лъжливата статия. Процента е доста повече от 46.

213

Анонимен

преди 9 месеца

абе я прегчедайте на децата си телефоните и ще видите че половината от тях са в гриндер!а жените да не се питат що мъжете им все не искат секс.как ще искат като си имат профили в гриндер а в фитнесите на батките гриндерите им пювкат!

212

Бг

преди 9 месеца

Алфа Рисърч е нещо подвластно на друго нещо но в никакъв случай не отразява нагласите и мнението на обикновения българин. Това твърдение не е вярно и не знам как днес.бг разпространява тая лъжа. Това е гнусна манипулация. Медиите в БГ са на дъното. Време е да се събудим и да вземем сопите!?

211

Анонимен

преди 9 месеца

Нямам нищо против об.рат.ните.Всеки да си прави каквото иска и с когото иска в спалнята...но категорично съм против ЛГБТ пропагандата.... особено сред децата и подрастващите

210

Някой

преди 9 месеца

Ха, ха, ха, 43% от българите толерантни към ЛГБТИ хората, "да ама друг път". Ако беше така нямаше да е толкова много обидна думата "***".

209

Хм

преди 9 месеца

Какво значи толерантност? Ако става въпрос за ненасилие и приемане на обра*тните-добре, обаче да се качат на главата на нормалните-айде нема нужда! Впрочем, в природата оцеляват резистентните, а толерантните измират.

208

Truman Capote

преди 9 месеца

В ганьоландия си мислят, че са в Европа, обаче в цивилизационния свят процента е около 90. Тоест - бай ганйо по нищо не отстъпва като мислене на ориенталеца.

207

Анонимен

преди 9 месеца

Много просто е бе дечица .Като направите две три прераждания и ви одарят с у шайбите ще ги разберете обратните .Никаква измислица .Само факти .За 200 години от последните близо 7 милиарда тела с беззащитни мозъци и полови органи , генетично произведени да бачкат и да не могат да се съпротивляват *** . В бъдещето например всички ще искат да си го навират някъде , но няма да има майки ,които не се бат от много отдавна ,а учат децата си къде било правилно.

206

Анонимен

преди 9 месеца

ЛГБТ толерантни ли са към околните. Отговорът е 100 процента не. От преследвани са се превърнали в дори по-жестока версия на собствените си гонители.

205

Смирен

преди 9 месеца

Алфа рисърч колко пари е получила, за да докара тези резултати? При мен от 40 човека 1 ги подкрепя.