20

Съвет от дядо

преди 10 месеца

До Хаха 18 Ами лекувай се бе , човек.

19

сметка

преди 10 месеца

Верно! Като ти падне избирателния процент със 70% от стария - значи си менте

18

Гост

преди 10 месеца

В западна Европа има и хранителни и нехранителни стоки по 0.50 цента. Просто хората не са лъжци, алчни и зли. Анадола е зле..

17

rsae

преди 10 месеца

Има официални аутлет сайтове и магазини. Има и ментета. Не може само по намалението да се прецени. В аутлет магазина на Адидас в София, който официално носи тяхното име, съм виждал кецове за 35 лева, чиято редовна цена беше 100+. В случая беше ясно, че са изостанали бройки от минала, много минала колекция. Единственият начин да се продадат е голямо намаление. Точно тези с ментетата няма да пуснал толкова големи намаления, за да не заподозрят.

16

Ром"с

преди 10 месеца

Ако обичате ,имена,фирми...а то всичо друго е "ала-бала кирчовска тропикала"..докато не се споменават "героите" на фалшивите и некоректни фирми ..така ще е ..

15

Хаха

преди 10 месеца

Този защо говори глупости. Аз съм професионален скръндза и не копувам на по малко пт 50% намаление. И така взимам всичко по 3 на цената на 1. Проблема е че вече не знам какво да ги правя всички тези покупки. Вчера пак не устоях и си купих маратонки за 35евро вместо за 110. Кви ментета го гонят този?

14

Анонимен

преди 10 месеца

Ами не, не можем чрез сравняване на цените да разберем дали стоката е оригинална. Просто защото тук дори на фалшиментовите слагат 1000% надценка и тя става по-скъпа дори от оригиналния в чужбина. Тотал щета е положението тук. Закривайте я тая държава!

13

Да допълня...

преди 10 месеца

Цялата държава е измама.Мамят реклами , телефонни аператори , банки , ц-иг-ани ,търговци. Потърпевши са само работещите бедни и пенсионерите. Измамниците богатеят .

12

Анонимен

преди 10 месеца

До Зевс. Надценката е 5-6 пъти, а не 50-60%

11

Анонимен

преди 10 месеца

Не мислите ли, че по-скоро цената е фалшива или така е по-удобно ?

10

Така е ..

преди 10 месеца

Стоката не е фалшива , а надценката е от 200 %.Какво бърка търговците да свалят 70% от цената ?

9

Зевс

преди 10 месеца

До Анонимен 3Точно така, надценката в магазините е двойна, като нещо му наближи срока на годност или му мине модата се пуска на 70 процента "промоция", която реално си е пак добра печалба.

8

Анонимен

преди 10 месеца

И като минават натоварени тирове с фалшива стока спирани на митницата за проверка и стоката конфискувана къде отива тази стока по чии складове за преработка заради по ниските цени на стоката,а за митническия склад въобще безплатна даже в разход вкарва склада за обработка от прехвърляне по различно време и търсене за предаване на явилия се кандидат за понататъшна употреба в сферите на търговията,защото всички дейности опират на и до търговските интереси в тях за развитие с всичките фактори по тях

7

2

преди 10 месеца

Корумпестан и 70% намаление. Вие в реалния свят ли сте или между звездите?

6

аха

преди 10 месеца

"Червеният сигнал" за намалена стока, че е фалшива,може да съществува само в България. Навсякъде в Европа си 7ма сезони на промоции и обикновените хора,а и не само,се възползват максимално.

5

Анонимен

преди 10 месеца

На края на всеки сезон магазините намаляват залежалите дрехи понеже идеята е да си изпразнят складовете и да имат място за дрехите предвидени за следващия сезон.При храните наближи ли да изтече годността на дадена храна се намалява за да се продаде и да не се хвърли.70 процента намаление не винаги означават че стоката е фалшива.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Все слушам хората да разказват как ментето им е излезнало по-качествено от оригинала. Явно има нещо вярно понякога.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Има и друг вариант,вдигаш цената с 100 процента и после щедро я смъкваш с 70 процента,тая практика се наложи особено през последните две-три години!

2

Анонимен

преди 10 месеца

Особено в големите хранителни вериги, намаление винаги е храна с изтекъл срок на годност, която не става за нищо

1

Анонимен

преди 10 месеца

това всеки с повече от 2 сиви клетки го знае. Щом за това правят репортаж народа яко е затъпял.