38

Анонимен

преди 10 месеца

Байряма ще стане национален празник на България. Решено е от "Продажниците" от "Сглобката" на Тройната не коалиция, а ОПГ мафиотска група.

37

000

преди 10 месеца

След като са по-добри от вас,защо не!

36

Загрижен

преди 10 месеца

За този младеж от "4к" е достатъчно дефицита да е 0,1% над минимума за да не влезе еврото и ще е щастлив - НЕ всички сме за ЕС, не за азия!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Докога ще се позволява да съществува ДПС? Нека дойде на власт човек, който ще има куража да я забрани! Турците да се присъединят в други партии, стига с тази етническа партия.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Умнокрасивите жълтопаветни шматки защо не протестират? Защото са платени! Винаги са били платени! Трябва да се направи наказателен отряд и всички умнокрасиви по списък да бъдат унищожени! Гробарите на България!

33

Анонимен

преди 10 месеца

ДПС са изключително вредни и токсични. За поред път управляват България и опропастяват бъдещето ни. Дясносектантите защо мълчите? Вие сте най-виновни за състоянието на държавата ни!!!

32

Жиката

преди 10 месеца

ДПС антибългарска партия.

31

Хмел

преди 10 месеца

Румбата да не се прави на луд, те яко се "гушкаха" с ДПС.

30

Име

преди 10 месеца

До 38 Ха ! Добро утро!, То защото този вид гушкане е за "доброто" на българите и България! Подкрепям Ви за не гласуването.

29

Ха ! Добро утро!

преди 10 месеца

Все едно ,че не знаем! Тия дето не ходим да гоасуваме защо мислиш не ходим? Щото знаем ,че за който и да гласуваме все ще се гушне с тия да управлява.

28

Анонимен

преди 10 месеца

КОИ *** ГЛАСУВАТ ЗА МИСТЪР 3 000 ЛЕВА ЗА ДОЛАР?

27

до 32

преди 10 месеца

Как да прогресираме като нация като тази личност е депутат 7 мандата . Дали някой от съседите му , колегите му или някой който изобщо го познава би гласувал за него . И въпреки това системата му позволява да участва в управлението на страната повече от 30 години . Имаше малки прекъсвания през които се изнесе в Белиз и Кипър , да скрие награбените пари и да избегне линчуване , но сега отново е тук

26

Анонимен

преди 10 месеца

Е КАК ГАВОРИШ , РУМБА. С ЛОШО ЗА ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДПС, С КОИТО УПРАВЛЯВАШЕ СТАНИШЕВ, ДА НЕ ГОВОРИМ КОЙ НАПРАВИ ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС...

25

Анонимен

преди 10 месеца

Живеещите в блока подават официално оплакване срещу Гечев до милицията. ПГУ не само проследява от близо скандала, но и се намесва индиректно с цел да тушира настроенията срещу своя секретен сътрудник.Румен Гечев плаши през 1989 г.: Ще отидете в Белене!"От подробните материали в досието му става ясно, че той се е държал високомерно" към останалите живущи, което още повече допринася за неприязънта към него. В докладите на ПГУ е посочено, че секретният сътрудник се държал конфликтно, като дори заплашвал с изпращане в Белене" и разправа с помощта на МВР".

24

Анонимен

преди 10 месеца

До VladTepes - съгласен , не разбрах че си ироничен първия път . Наистина са колоси и двамата , но си забравил да отбележиш най-големия им принос - успешно избягват затвора повече от 3 десетилетия . това е наистина гениално

23

Анонимен

преди 10 месеца

Гечев толкова се вживява в шпионската си роля, че споделя пред оперативните работници от резидентурата на ПГУ в САЩ, че е поставен под влияние във внимателна форма" да бъде склонен към невъзвращенство от представител на компанията, която го е застраховала.Предава сведения за различни учени и преподаватели, като по някои от тях ПГУ иска допълнителни справки от КГБ. С това се изчерпва разузнавателната дейност в името на родината" на СС ЕКОНОМОВ".

22

VladTepes

преди 10 месеца

До ИкономистПроф. Ал. Томов е най-великият български икономист, създал фундаменталните теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел с голям брой последователи и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. Проф. Р. Гечев има не по-малко важни изследвания в областта на кредитирането и финансите - доказал е значението на необезпечените кредити за развитието на икономиката. И двамата напълно заслужават Нобелова награда за икономика за разработките си.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Агент на ДС

20

Икономист

преди 10 месеца

До VladTepesТи да не си му роднина за да пишеш такъв абсурден коментар . Ако не си , вземи си хапчетата

19

VladTepes

преди 10 месеца

Браво на големия учен икономист проф. Гечев. Заедно с проф. Томов са двамата най-големи съвременни български икономисти и заслужават Нобелова награда за икономика за разработките си.