6

Издънкова

преди 10 месеца

Мога ли да карам в бус лентата като няма автобуси ?над 30 мин се чака за превозно средство това са влакови разписания не на грАдски транспорт.Къде са спирките с навес?В най голямата жега на НДК на спирката почина млад мъж тази седмица!Какво стана с далаверите н цгм платени зони спирки и т.н.

5

Анонимен

преди 10 месеца

От какъв зор нощен транспорт! Пълна простотия! Който има пари за нощен живот, ще си плати и за такси!Няма пари за миене на улиците, те за нощен транспорт ми говорят!Цъфнали и вързали и София, та нощният транспорт ни е кусурът!Само с глупости се занимават!Голяма тема, голям проблем!

4

Дон Диего Z

преди 10 месеца

Тези от СОС е добре да върнат нещото , което вършеше работа , а един умник реши. че не било законно и е по-добре да стават катастрофи вместо да се предприемат действия за узаконяване , а именно мигаща зелена светлина на светофара 3 пъти преди да светне жълта. Върнете работещото, а не се крийте зад разни други ремонтчета!!!!

3

ПЪТНИК

преди 10 месеца

Не може да правиш нещо за сметка на други линии.Нощният транспорт,като изключим автобус до летището,е харчене на пари.Вместо автобусите да вървят по-често те правят нощен транспорт.Идват избори и давай пак да зарибяваме младежите.Харчат се излишни пари.Нашата улица не е мита от 20 г.,по нея минават много деца,които със сигурност след години ще имат алергии от мръсотията,а те се загрижили за нощните партита.

2

Дзивко

преди 10 месеца

Малко спорна полза, много работодатели плащаха такси на работниците си за през нощта, сега ще спрат, от друга страна шофьори на автобуси няма за през деня, а сега от тях ще вземат за нощните смени...

1

Анонимен

преди 10 месеца

Напипаха най-болезнения проблем. Има села, където линейка не мое прехвръкне, те се загрижили за софийските купонджии.