35

живял

преди 10 месеца

си е като велможа

34

Кьовеши

преди 10 месеца

Само общ прокурор на ЕС може да оправи нашата корумпирана България!

33

Анонимен

преди 10 месеца

По примера на Иванчева! Публичен арест от 6 часа заедно с жълтите медии! Дълго следствие с пребиваване в ареста, съд публично и пак жълти медии и двадесет години - както Иванчева, а даже и повече, защити тя беше само кметица, а този от юдикативната власт!

32

българин

преди 10 месеца

Защо не го задържаха в ареста,или тази мярка е само за обикновения човек?При поискан и приет подкуп от 20000евро/свидетелства очевидец/,и намерени триста бойни патрона/две обвинения/,намерени 50000 евра, и 20000 лв в касата/в службата/,мястото на този никаквец е в ареста.

31

Бай Иван 2

преди 10 месеца

До ВалентинАбсолютно! За да я има България трябва да се намали корупцията ,не казвам да я няма щото е невъзможно но поне на първо време да се ограничи.Трябва да се започне от съдебната система.Чиста работа с мръсни ръце не се върши!

30

Валентин

преди 10 месеца

Ако в България има операция "Чисти ръце" ,най-вероятно ще останем без съдебна система.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Айде стига сте писали какво и как го е правил този мошеник! Директно присъда без ала-бала конфискация на имуществото и дълги години зад решетките, без много патос!

28

Александър

преди 10 месеца

Дали ще влезе в затвора? Вряд ли? 98- *** бях несправедливо обвинен от военен прокурор Димитров! Сега го играе във Варна адвокат! Петнящи морска та униформа бандити! Там, на стадиона и само аз да обслужв ам МГ-42, вашта мама!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Някой го е излъгал. Той си купил фалшиви пари за тапети на една от вилите край Варна, а мошеникът му дал истински пари. Купил играчки за внучето - пистолетчета и автоматчета от магазина за играчки. Пак го излъгали с истински оръжия. Добре, че не ги е подарил още на внучето.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Познайте дали ще влезе в затвора???

25

Анонимен

преди 10 месеца

Портних го изпорти.

24

Василев

преди 10 месеца

В България поръчковите акции на полицаи и журналисти се отчитат , като борба срещу корупцията!Хем се махат неудобните хора, хем се отчита дейност пред Брюксел!Само където не хваща декиш от данъкоплатците и на всеки следващ избор за местна ,президентска и парламентарна власт намалява избирателната активност!А иначе за имотите и банковите сметки на всички прокурори , съдии и техните близки няма сега да говорим!!!Агент Миранда Варгас!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 10 месеца

То щото Портних много чист. Напълнил е Варна с руснача.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Патрони за калашников . За прокурор ли става въпрос или за мафиот ? Те групировките от 90 те не можеха да си позволят калашници и ходиха с макаровчета . Кво става там във властта ?

21

Анонимен

преди 10 месеца

Сигналът е подаден от кмета на града - Иван Портних (ГЕРБ) до Антикорупционната комисия, научи "Дневник". От КПКОНПИ са го препратили в градска прокуратура, която е компетентна да разследва магистрати.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Сигурно ги е събирал да ги прати военна помощ за Украйна

19

Анонимен

преди 10 месеца

Що само един бе, сега останалите ще изпокрият всичко! А иначе парите ясно на кого са - на жена му/децата му/любовницата/далечен роднина/близък приятел и т.н., а ги пази в работата, щото няма каса вкъщи.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Ами Ето как е " Работила" през изминалите 3 г и половина Борисовата Гршефтура!! И реве ли реве Гешев,че са го Ритнали от този Голям стол в държавата ни!-:) Ами те " краката му" Така и не стигнаха земята!!!-:)))

17

КуКлус

преди 10 месеца

Този прокурор ако не е от Герб, ПП, ДПС и пипалата им ....щяха да го разпнат на кръст за назидание на всички които правят далавери без тяхната благословия !

16

ХХХ

преди 10 месеца

А така ...нека лежи сега 24 часа в ареста да му дойде акъла ! (Най много толкова) ! Днес имаше една новина че хванали 9 литра нелегален алкохол в частен дом ....завалията може да отнесе глоба и 3 месеца пандела .....