77

Доктора

преди 1 година

До Анонимен Типичен Българин !

76

Анонимен

преди 1 година

Е, "След утрешния ден" не сте ли го гледали? Вчера в Италия валя град колкото юмруци...

75

Анонимен

преди 1 година

Големо важно, който има деца да го мисли аз се надявам да закрепи положението още 20-30г а пък след мен и потоп.

74

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че ние в БГ си имаме Голфстрийм :D

73

До Таририрам

преди 1 година

Не пич,българина не е експерт,обаче поне може да синтезира информация,въпросното течение е открито преди около 500 години а данните за него,ако има такива се синтезират от около 250 години,да ама тук някой ни говори за 1000-летна база данни и се опитва да всява новата порция страх и ужас!

72

Анонимен

преди 1 година

Прозрачни сте,че чак дрънкате! "Последните проучвания показват,че течението е най слабо от повече от 1000 години насам"И на каква база са тия проучвания и заключения,след като Гълфстрийм е открит през 1513 година от Понсе де Леон а първата по подробна карта за неговата скорост,обем и температура е създадена чак през 1769 от Бенджамин Франклин,или ако има някакви събрани данни,то те са на около 250 години!

71

Анонимен

преди 1 година

Dnes.bg можете ли да направите до всяка статия икона Кошче, като видя такива налудничави предсазания, Ванга, Нострадамус, Кашпировски и края на света. Да мога да ги пращам в кошчето и да не ги виждам повече? А можете ли да го направите?

70

Анонимен

преди 1 година

Ужас, Гълфстрийма вече го усещам! Навън рязко захладня. Добре, че са всички тия учени да ни предупредят. Аз им вярвам, все пак са от едни и същи реномирани места- все атлантици! Каквото каже или обещае атлантика, никога не лъже. Питайте Русия, Китай, Иран и т.н. А бе интересно Китай и Русия нямат ли си учени и климатолози, че от там нищо не се чува. Вярно, че си нямат Харвард, Оксфорд, Кеймбридж, ама ... данните все от едни и същи места и медии идват, пък държавите по Света са около 200.

69

Реалист

преди 1 година

До Таририрам: Ти да не и роднина на иrьoтчетo Грета?

68

Анонимен

преди 1 година

"а последните проучвания показват, че течението е най-слабото от повече от 1000 години насам" -- как точно оцениха скоростта на течението преди 800 години например? Искам да видя методиката.

67

Таририрам

преди 1 година

Пълни профани коментират материя от която нищо не разбират . Говори се за климатични промени , които ще усетят на гърба си много скоро. Да му мисли следващото поколение - ще трябва да свикват с необичайно високи температури и екстремни климатични явления. Естествено българина е експерт по всичко и не вярва на учените .

66

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден задължително по една затоплистка статия!

65

anonimen

преди 1 година

Преди 20 години ни плашеха, че ако се разтопят ледените шапки, ще се качи нивото на океана и ще залее един куп крайбрежни градове. Шапките се постопиха, морето още е до Варна, не е до Пловдив. Не знам защо я спряха тая мантра

64

Анонимен

преди 1 година

Абе вземете там се уточнете с шашкането,ще се пържим ли с"глобалното затопляне"или ще тракаме със зъби ако Гълфстрийм"спре да циркулира"Вчера беше,Ел Ниньо ще ни свари,днес Гълфстрийм ще ни замрази!

63

Анонимен

преди 1 година

"Но предизвиканото от човека изменение на климата може да тласне..."===Разбира се, човекът е единствената причина! Няма естествени процеси в природата, които да влияят, нали? Да го фанат тоя и да го тласкат у главата, докато му дойде акъла. Аман от простотии.

62

Анонимен

преди 1 година

До ww Повече ми харесва да се раздели на Гъл и Фстрийм

61

ww

преди 1 година

Нещо ще стане, вероятно ще се раздели на Гълф и Стрийм и ще обикалят около Исландия.

60

Анонимен

преди 1 година

Това ще се случи, когато водата в арктика стане по-топла от тази на тропика.

59

Анонимен

преди 1 година

В АНГЛИЯ ДЕМОКРАЦИЯТА Е ТОЛКОВА РАЗВИТА ЧЕ ХОРАТА МОГАТ ДА СЕ ОПЛАКВАТ САМО ОТ ВРЕМЕТО. ИНАЧЕ ИДВА ПОЛИЦИЯ.

58

До 67 ето данни

преди 1 година

Ок.За мен,тези данни са толкова достоверни колкото и това което коментираме в статията,или както се коментира по долу - някви хора казали Еди какво си..Въпроса е в какво иска да вярва четящия...затова казах "професори" то ако истината идваше с прочитането на някоя статия и гледането на някое видео,нямаше да съществува научна общност.