25

Боби

преди 10 месеца

Няколко ФАКТА не са 17 милиона абонати а прегледи за посления месец. Значи тази цифра я разделяме на 30 дни и по 3-4 видео клипа дневно... А защо ги закриха? Защото в прав текст съобщиха че основната им цел е Поражение на Русия и победа на останалите над нея. (ПП разбирате че няма как да им простят подобно изказване представител на коя да е власт къде да е по света)

24

Анонимен

преди 10 месеца

Русия, САЩ, Китай са в основата на всички конфликти по света. Докато невинни хора загиват във военни действия, от бомбардировки, болести вследствие на разрушени и замърсени водохранилища, глад вследствие на унищожени храни, в емиграция, 3те империи създават конфликти, продават оръжия И НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ ! РАЗДЕЛЯЙ И ГРАБИ ! ТОВА Е ТЯХНАТА ПСИХОПАТСКА ФИЛОСОФИЯ !

23

Анонимен

преди 10 месеца

'' Мир сегодня угрожает сатанинская, чекистская, кровавая секта Путина '' _______ Дмитрий Биков

22

Анонимен

преди 10 месеца

А кога ще обявят Путин за нежелан.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Тинков продал банката си за 5% от стойността й и емигрирал в Обединеното кралство. Да е. Направил си е сметката и е прегърнал наглосаксите. Аз гледам, че в Русия банк Тинкоф си е много добре и почти не отстъпва на Сбербанк и ВТБ. Важното е всички да са доволни.

20

П.Утин

преди 10 месеца

Мисля, че трябва да се прегради небето, за да вали над Русия само дъжд от руски облаци ! Желателно е другарите Песков и Лавров да се заемат незабавно с въпроса !

19

Дановски

преди 10 месеца

Радваме се да научим от вас, че руската прокуратура е обявила телевизията Дождь за нежелана организация, но защо не ни съобщихте новината с неизмеримо по-голямо значение, а именно: Миналата седмица Русия отправи по вода от Мурманск към работната му площадка месторождение "Утринее", първия в света плаващ завод за производство на СПГ. Плаващият завод е толкова огромен, че за една година ще произвежда толкова втечнен газ, колкото тръбопроводен газ през 2020 г Русия е изнасяла за Германия.

18

От 18 питане

преди 10 месеца

От кога думата соро.соиден се цензурира?Нали облизвате на Сорос?

17

Еми

преди 10 месеца

Тя тая дождь е от типа на Бтв,Нова и пр.Демек пълен к.***.На никого няма да липсва освен на работещите в нея *** списвачи.

16

ВЪZРАЖДАНЕ

преди 10 месеца

ПРАВИЛНО! САМО ПУТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИН!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Много сте закъснели. Дождь отдавна се изнесоха от Русия, вече не помня къде и там също ги отрязаха, та ореваха орталъка. Помня как една журналистка ронеше тежки сълзи, че не очаквала подобно гадно отношение. Кам он.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Любимеца на всички нарко картели забрани опозиционните партии в Украйна вие за една телевизия ревете.

13

Аре на глупостите!

преди 10 месеца

Мисирките - А може ПРОСТО да напишете че укропитеците пак са яли яко бой на фронта и още много западна техника е доказала че не струва.

12

ами

преди 10 месеца

"телевизия Дождь" made in usa, напълно нормално.Преставете си телевизия,която по цял ден дава какви извращения прави и правила сащ през годините по целият свят.....дали ще види бял свят въобще,за да може после да го забранят?!?НИКОГА

11

Анонимен

преди 10 месеца

Ето това е - да си с Русия е да си свободен. Свободен да повтаряш каквото ти е позволено и то дословно.

10

VladTepes

преди 10 месеца

Екипът на телевизията трябва да получи дълга спокойна почивка в ол инклузив Владимирский централ.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Те ги плюеха досега ,а си мислеха ,че дъжд вали..

8

беее

преди 10 месеца

Раша-ofце.

7

пришълецът

преди 10 месеца

Проблеми с даган ли имате?:))) асирия на вечна война:)))

6

Друг извод

преди 10 месеца

В момента нейният екип работи в Нидерландия.- ЗАЩОТО я изгониха и от Латвия нали? Като твърде "независима" :):):)