25

Боби

преди 1 година

Няколко ФАКТА не са 17 милиона абонати а прегледи за посления месец. Значи тази цифра я разделяме на 30 дни и по 3-4 видео клипа дневно... А защо ги закриха? Защото в прав текст съобщиха че основната им цел е Поражение на Русия и победа на останалите над нея. (ПП разбирате че няма как да им простят подобно изказване представител на коя да е власт къде да е по света)

24

Анонимен

преди 1 година

Русия, САЩ, Китай са в основата на всички конфликти по света. Докато невинни хора загиват във военни действия, от бомбардировки, болести вследствие на разрушени и замърсени водохранилища, глад вследствие на унищожени храни, в емиграция, 3те империи създават конфликти, продават оръжия И НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ ! РАЗДЕЛЯЙ И ГРАБИ ! ТОВА Е ТЯХНАТА ПСИХОПАТСКА ФИЛОСОФИЯ !

23

Анонимен

преди 1 година

'' Мир сегодня угрожает сатанинская, чекистская, кровавая секта Путина '' _______ Дмитрий Биков

22

Анонимен

преди 1 година

А кога ще обявят Путин за нежелан.

21

Анонимен

преди 1 година

Тинков продал банката си за 5% от стойността й и емигрирал в Обединеното кралство. Да е. Направил си е сметката и е прегърнал наглосаксите. Аз гледам, че в Русия банк Тинкоф си е много добре и почти не отстъпва на Сбербанк и ВТБ. Важното е всички да са доволни.

20

П.Утин

преди 1 година

Мисля, че трябва да се прегради небето, за да вали над Русия само дъжд от руски облаци ! Желателно е другарите Песков и Лавров да се заемат незабавно с въпроса !

19

Дановски

преди 1 година

Радваме се да научим от вас, че руската прокуратура е обявила телевизията Дождь за нежелана организация, но защо не ни съобщихте новината с неизмеримо по-голямо значение, а именно: Миналата седмица Русия отправи по вода от Мурманск към работната му площадка месторождение "Утринее", първия в света плаващ завод за производство на СПГ. Плаващият завод е толкова огромен, че за една година ще произвежда толкова втечнен газ, колкото тръбопроводен газ през 2020 г Русия е изнасяла за Германия.

18

От 18 питане

преди 1 година

От кога думата соро.соиден се цензурира?Нали облизвате на Сорос?

17

Еми

преди 1 година

Тя тая дождь е от типа на Бтв,Нова и пр.Демек пълен к.***.На никого няма да липсва освен на работещите в нея *** списвачи.

16

ВЪZРАЖДАНЕ

преди 1 година

ПРАВИЛНО! САМО ПУТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИН!

15

Анонимен

преди 1 година

Много сте закъснели. Дождь отдавна се изнесоха от Русия, вече не помня къде и там също ги отрязаха, та ореваха орталъка. Помня как една журналистка ронеше тежки сълзи, че не очаквала подобно гадно отношение. Кам он.

14

Анонимен

преди 1 година

Любимеца на всички нарко картели забрани опозиционните партии в Украйна вие за една телевизия ревете.

13

Аре на глупостите!

преди 1 година

Мисирките - А може ПРОСТО да напишете че укропитеците пак са яли яко бой на фронта и още много западна техника е доказала че не струва.

12

ами

преди 1 година

"телевизия Дождь" made in usa, напълно нормално.Преставете си телевизия,която по цял ден дава какви извращения прави и правила сащ през годините по целият свят.....дали ще види бял свят въобще,за да може после да го забранят?!?НИКОГА

11

Анонимен

преди 1 година

Ето това е - да си с Русия е да си свободен. Свободен да повтаряш каквото ти е позволено и то дословно.

10

VladTepes

преди 1 година

Екипът на телевизията трябва да получи дълга спокойна почивка в ол инклузив Владимирский централ.

9

Анонимен

преди 1 година

Те ги плюеха досега ,а си мислеха ,че дъжд вали..

8

беее

преди 1 година

Раша-ofце.

7

пришълецът

преди 1 година

Проблеми с даган ли имате?:))) асирия на вечна война:)))

6

Друг извод

преди 1 година

В момента нейният екип работи в Нидерландия.- ЗАЩОТО я изгониха и от Латвия нали? Като твърде "независима" :):):)