276

Кравар Евроатлантик

преди 1 година

Като дойде руския кораб до Варна и каже "предайте се" нашия Радев ще е пъврия да свали *** и да се надупи.

275

Бъдещ непочиващ

преди 1 година

Май сезона за следващата петилетка свърши? Може би само войници ще почиват на Черноморието вече! Имате ли армейски рецепти?

274

аноним

преди 1 година

Пише-Русия се готви да прехваща кораби! Затова ли от-щаба им и ЕК,предлагат наши кораби да придружават украинското зърно????И в същият момент ни готвят за пушечно месо,като във списъкът им е уточнена бройката,с която ще ни хвърлят във врящият казан-80000 българи.

273

Анонимен

преди 1 година

Украинската криза ще прерасне в 3та световна война

272

Анонимен

преди 1 година

До:Нато да идва на черно мореОтговор: Ами да идват де... Какво чакат? Или пак са се посрали ? Или може би немогат? Нали ние сме НАТО и Румъния и Турция...

271

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Нато да идва на черно море. Какво чакат. Крайно време този конфликт да се развие. И рашките да бъдат н еани.

270

Анонимен

преди 1 година

Русия взема черно море под свой контрол... Това се случва... все пак всичко опира до возможности а те имат такава възможност

269

Ескалация

преди 1 година

тя е вече налична! Нали Йенс вече каза, че Русия е взела част от българската акватория в своята защитна зона! Какво чакат зиналите войни на българската армия, напред и победа над Русия, даже и без боеприпаси! Такава е съдбата!

268

i ssip

преди 1 година

...и руските ***.

267

jhvh

преди 1 година

да изгоним руснаците от България

266

ТУ 160 МС

преди 1 година

Никакви ТУ 160 не са изстревлаи никакви 50 ракети. Нищо не се е случвало в действителност. Случва се във виртуални военни игри на ЮТЮБ. Иначе, Русия се самоубива и руснаците започват да го разбират.

265

СМЕХ...

преди 1 година

ЕРДОГАН ЗАТВАРЯ БОСФОРА ЗА РУСКИ ТАНКЕРИ И РУСКИ КОРАБИ---НЕМА НИЩО ОПАСНО!

264

Анонимен

преди 1 година

Копейките копипейстките пак са сюда, здес! УРА!

263

до 285

преди 1 година

Какво по-точно имаш предвид+ Цяла Европа, барабар с Америка е в пълен шок, а изсипаха милиарди в Тая бездънна яма наречена Украйна.

262

Анонимен

преди 1 година

285, братушките се били наааккали от една Украйна. Да погледнем какво се случи снощи. Случи се най-мащабната атака на ВКС от началото на СВО. 12 руски стратези Ту-160 МС изстреляха не по-малко от 50 броя крилати ракети Х-55 по критични цели в Украйна. Поразена е ВВС-базата Староконстантинов край Хмелницки. Поразени са най-малко 4 дислокации на чужди наемници - Ингул в Николаев, почивната база Коблево между Одеса и Очаков, хотел "Кристал" и почивната база "Голубой Факел".

261

да

преди 1 година

всичко това е да се спрат натъпканите кораби с оръжие за украйна! ха сега, да ги видим хохлите каква контраофанзива ще правят!

260

До 284

преди 1 година

Братушките са наааккаха от една Украйна, а си представи НАТО да започне да ги стреля... направо ще се режат сами вените ...

259

LosHo

преди 1 година

Руzzия вече е Серена Корея 2. Факт... дори двете страни започнаха да празнуват празниците заедно..., защото са отсвирени от цивилизованият свят... факт. Защо се случи всичко това и защо процъфтяваща Русия сама се постави на дъното ... !.,? Мисля, че никига няма да разберем, но едно е ясно Трета Световна война *** на вратата и ако е въпрос на време всичи тролчета да хванат пушки и да защитават родината си България, ако се наложи.

258

4

преди 1 година

С други думи, руската алтернатива позволява по-рядко да се извършва процедурата по натоварване на реактора и отваря възможност за работа при повишени натоварвания. По този начин тези възли правят възможно генерирането на по-евтина електроенергия, което допълнително подчертава статуса на ядрената енергия като "зелена".

257

3

преди 1 година

Росатом от своя страна също създаде основата за доставка на горивни касети за реактори на Уестингхаус и други подобни. Основното предимство на руското "западно" гориво е пълната независимост на веригите за доставки. Процесът от началото до края се извършва в Русия при спазване на всички технологични изисквания. Но това не е всичко. Горивните възли, представени от руски разработчици, имат подобрения, които позволяват на горивото да "гори" по-дълго и с по-голяма ефективност.