7

Даааа...

преди 10 месеца

Моя приятелка, много добър математик, след мъчителен тормоз от други учители, реши и отиде на интервю. Директор към нея: в нашето училище ни пишем по-ниски оценки от 4. Тя благодарила и си тръгнала. Кариерата приключи. Мисля, че няма нужда да харчим пари за образование и да тормозим педагозите. Тик-ток е достатъчно и много евтино.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Каква административна тежест намалявате?...В МОН работят само климатиците...В училищата всичко си е дало заден и си кара частните уроци а учрниците са полирани в мозъка като тикви...Функционално неграмотни и без никаква обща култура...Чат GPT ще ги оправя в живота..

5

Анонимен

преди 10 месеца

Да започнат да им пишат двойки и да остават в същият клас!

4

Ххх

преди 10 месеца

Те затова всички излизат неграмотни ,щото много учат

3

Анонимен

преди 10 месеца

Абе, нас как са ни гърчили не е истина. Седял съм до 23ч да уча, сега им било много. Много им е, защото никой не остава на поправителни или не бива изхвърлен от училище. Почнете да проверявате и даскалите и спрете да променяте програмата за изпитите от днес за вчера.

2

Анонимен

преди 10 месеца

А МОН кога ще изчисти некадърните директори, които карат до пенсия, крадат от бюджетите и тормозят денонощно колективите си??? И кога най- накрая ще въведат мандатност за всички директори и след 4 години като се види, че не стават - аут!!!!А не да си играят със съдбите на подчинените им и да си правят каквото си поискат, без никой да им търси отговорност???

1

Анонимен

преди 10 месеца

Сега завършват неграмотни и невъзпитани. Нека се дадат повече права на учителите. Възпитателни права. А не като сега- да се скара учител на някой малък гамен и веднага и по медиите се вдига шум, че и глоби. И нека пак да се върнат поправителните, лятното училище и повтарянето на класа, за които го заслужават, а те са много. Сега се гледа на учениците като на касички и независимо колко са неграмотни, нагли и невъзпитани, се допускат да преминат в горен клас, а учителя напразно си е трошил нервите