21

Анонимен

преди 9 месеца

Жалко за загиналия човек, Бог да го прости.

20

@@@@@@

преди 9 месеца

Все пак е на 70 години и не би трябвало да пилотира дори да е минал медицински прегледи. Що се отнася до Индиана Джоунс (Харисън Форд) съвсем на истински катастрофира два пъти със самолет и искаха да му отнемат разрешителното. Годините си казват думата.

19

Анонимен

преди 9 месеца

До 18 - Защито е частна сибственостни аконше, ше си сложи и знамето на американската конфедерация ...

18

Анонимен

преди 9 месеца

Огромният риск при пилотирането на тези самолети идва от свъхниската височина, на която летят, за да изпълняват ефективно поставените задачи. Пилотирането на тези самолети е висше майсторство.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Все птиците им виновни на льотчиците.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Ама знамето защо е руското на опашката.

15

безопасността е

преди 9 месеца

най-важна . Колан, Каска и пилотски костюм - твърда кожа и кожен шлем . Щурвала не се дърпа рязко . Прекълената увереност и липса на контрол е довело до трагедията . Човешка грешка . Не летя срещу ято Гарги.

14

Алекс

преди 9 месеца

Пилот е рискова професия.Вчера в Гърция загинаха двама пилоти на противопожарен самолет.Днес наш пилот.Да почиват в мир.

13

не е сложил

преди 9 месеца

бгн знаме . с полско е . мошеник . Като Месершмит се е фраснал - отвесно . Пенсията е виновен . Лети и обикаля нивата . Те земеделците взимат скъпо . Вятър духва и Кондйо отвесно надолу в земята - иииииИИИИИИииииААААААААА Дуууууум . Купувам полски таралясник със знаме . Давам 1100 лв. и черпя 4 пържолки Блак Стек Рибай от Лидъл

12

Иван

преди 9 месеца

Така е, с тези ниски пенсии. Горкият нещастен пенсионер, налага му се да работи докато умре вместо от 30 години да е пенсионер. Едно време пилотите се пенсионираха на 32 години.

11

?

преди 9 месеца

А братът жив ли е?

10

до 1

преди 9 месеца

Не бе птиците са били руски , ненормалник.

9

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 7. Това е самолета.

8

Анонимен

преди 9 месеца

До ще лети пак. Летят и до 90. Разбира се за удоволствие а не да пръскат. Отвори някой американски източник по въпроса и ше се замаяш.

7

И

преди 9 месеца

кво значение има какво е знамето, бе, кратуни?! Човека го няма!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Ако въобще това е снимка от конкретния инцидент самолета е полски PZL M18A Dromader и е поне 30 годишен. Пак по снимка от такава катастрофа с този самолет се оцелява. Кабината е изцяло обградена с дебели греди като клетка и пилота е много добре защитен точно от такива инциденти. Обикновено скоростите при тези самолети не са особено високи. При обработка летят с около 160-180 км час като 200 е макс скорост с инвентар за пръскане. Пак ако снимката е вярна става дума за самолет с регистрация LZ-KEC

5

Анонимен

преди 9 месеца

Знамето е нашето бе. снимката е калпава и затова зеленото илиза синьо. Самолета ако е тоя на снимката е полски PZL Mielec-M18 Dromader. Явно сме продали АН-2. Тоест са откраднати и продадени та купуват на старо некви полски въшки. А с това ято птици си връзват гащите по веригата. досега не бях чувАл подобно нещо да се случи с малък самолет и то витлов.

4

ще лети пак

преди 9 месеца

Един ремонт - 200 лв. и отива да пръскоти . Че е бил без перка не е проблем дето Призрака от селата да неможе да скочи с парашут или да спре на поляна . Ас се става за 15 години. Никой нелети до 60 години . Индяна Йоунс му спира двигатела- от птици и пак се оправи

3

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Руско е знамето, полското е само два цвята комрад :)))

2

Анонимен

преди 9 месеца

Уффф, някои и на руски ще проговорите от много "познания". Я погледни полското как изглежда? Самолетът е полски.