23

СПГ

преди 9 месеца

Също като Бойко комунист 4то поколение от най кралицата фамилия в града. Дядо му бе шеф на АБПФК и от него зависеха "народните пенсии" и апартаментите на много хора срещу огромни рушвети.Вуйчо му Нено Темелков,който го издигна за депутат и кмет бе близо 40 г шеф наБСП в Перник. Следствен и съден за раздавани под масата обществени поръчки.Идеален кандидат за ГЕРБ

22

Доктор Менгеме

преди 9 месеца

Всички гербави трябва да бъдат евтаназирани! Всички! И това трябва да се случи бързо и хуманно!

21

Алекс

преди 9 месеца

До За какво му е? Напротив.Решението му за Миньор е много правилно.Шепата ***,които позорят града,трябваше да бъдат наказани.Перник не бива да се асоциира с няколко пропаднали алкохолици и наркомани.

20

Алекс

преди 9 месеца

Изключително успешен кмет.Сигурен втори мандат и без ГЕРБавата подкрепа.Станислав изобщо не е търсил подкрепа от ГЕРБ.

19

Ангелина

преди 9 месеца

"ПРИСЛАМЧВАТ СЕ" КЪМ ПЕЧЕЛИВШИЯ КАНДИДАТ.АКО ИСКА ДА ЗАГУБИ СВЕСТНИЯТ СИ ОБРАЗ ДА "ПРИСТАНЕ" НА ГЕРБ И КОМПАНИЯ НА ПОРОЧНИТЕ КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ.

18

За какво му е?

преди 9 месеца

Би било много глупаво от негова страна, ако се съгласи. Те може да си номинират и Чък Норис. Друг е въпросът дали сметката им не е без кръчмар. Защо я правят? Защото въпреки грешния ход на Владимиров спрямо Миньор Перник (имаше основания, но ходът беше грешен), си остава един от най-харесваните кметове от местното население в България! Това означава загуба за тях. За това пускат партенки, за да го очернят предварително. Перничани няма да се вържат, той също ;) Жалка история...

17

Ст. Владимиров

преди 9 месеца

Станислав Владимиров като се махна от БСП (заради проблем с действията на Нинова) си обяви плановете - ще се яви на кметските избори като НЕЗАВИСИМ кандидат! Някои ще кажат "без партия, няма да има общински съветници на своя страна и ще е с вързани ръце", но ако сте от Перник, знаете, че в МОМЕНТА Е ТАКА! БСП са срещу него, защото не им раздаде постове по партийна линия и заради Нинова, а ГЕРБ и останалите са си срещу него по принцип! Няма как да са 4 години срещу него, после с него ;)

16

Знаем ви номерата

преди 9 месеца

Идват местни избори и: 1. До тях герб и пп-дб се правят на "скарани", но играят перфектно заедно за да 2. Овладеят всички инструменти да спечелят изборите (които са ключови, защото държат реално населението) - "наше МВР" 3. Правят Конституционни промени за да може като паднат след това, да продължат да управляват служебно безсрочно вместо Радев да ги погне 4. Предават, продават и подаряват всичко Българско, а правят скандали за отвличане на внимание 5. Манипулират за злепоставяне на враговете!

15

И един мармот...

преди 9 месеца

Няма кой да се върже на това :D Станислав встъпи в длъжност ТОЧНО, когато дойде водната криза в Перник. Тя не беше създадена от ГЕРБ (на централно ниво), но всички виновни за нея бяха от ГЕРБ. Всички в Перник знаят. Бойко знаеше какво ще стане, ако допусне голям областен град да бъде евакуиран заради мизерии на негови хора и опитваше да помогне (за разлика от министрите си). Бойко беше премиер и Владимиров работеше с премиера за да реши проблема-логично. Но не е от ГЕРБ и няма как да бъде ;)

14

Истината

преди 9 месеца

Станислав Владимиров е един от малкото наистина кадърни хора на БСП (вече бивш член), но е и ПЕРНИЧАНИН - корав мъж! За пример - изправи се срещу мафията в града и й отне сметопочистването - чисти дъжавни пари директно в касичката им. ОБАЧЕ не си поплюва - разкара и чакащите бсп-ари за службица. Сложи кадърни хора. БСП работи срещу него от тогава. Той беше основен критик на Нинова. За това се и махна. ГЕРБ сега пускат "слух" за да злепоставят Владимиров, защото на изборите ще ги бие сам!

13

Перничанин

преди 9 месеца

ПАРТЕНКА! Станислав Владимиров беше знаково лице на БСП и единственият човек, подкрепен от БСП, освен Румен Радев, който е побеждавал ГЕРБ в директен сблъсък (въпреки опитите за манипулации от много партии, първият нанесъл загуба на национално ниво на ГЕРБ и в последствие до сега единствената им опозиция НА ДЕЛА е Радев, а Владимиров беше единствен от малкото кметове на областни градове различен от ГЕРБ въпреки яростната медийна и всякаква помощ в Перник в полза на ГЕРБ). НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ!

12

отвратен

преди 9 месеца

ПОДКУПИТЕ И ВЛАСТОВИТЕ МЕСТА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА !!!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Е нали е станал гербаджия,защо да издигат друг кандидат?.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Да работиш за ГЕРБ означава да заложиш на куц кон.

9

Анонимен

преди 9 месеца

ГЕРБ ЛЪЖЕ И КРАДЕ

8

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя кмет и Боко разделиха парите, които прилапаха от строежа на фалшивия водопровод между София и Перник.

7

Стела

преди 9 месеца

Браво! Станислав Владимиров е изключителен млад човек ,много мъдър за възрастта си,който трябва да продължи да управлява Перник

6

хаха

преди 9 месеца

е рашков ли да е :)

5

мда

преди 9 месеца

когато кмета си върши работата защо да се маха , кво значение от коя партия е ?

4

Анонимен

преди 9 месеца

То се знае, че тоя отдавна играе за ГЕРБ