155

Анонимен

преди 9 месеца

в зоопарка пак са забравили клетката на обезьяна отворена

154

Гай Баньо

преди 9 месеца

До 166 wtf : най накрая някой си призна че войната не е окраина срещу Русия , а нато срещу Русия!!! Ашколсун афферим.

153

Анонимен

преди 9 месеца

Копейкин още ли не е забранен?

152

Анонимен

преди 9 месеца

Копейкин се опитва да мисли. Това е нещо ново.

151

Анонимен

преди 9 месеца

в центъра на Истанжул на площад Тексим има паметник на основателя на светската турска държава Кемал Ататюрк . На паметникастроен преди 100 години по проект на италианец, има изобразени в цял ръст Ворошилов и Фрунзе - видни дейци от близкото сталинско обкръжение. Причината е, че точно СССР помага много активно за изграждането на съвремемнна индустриална Турция, въпреки огромните трудности вътре в СССР. Помага и с оръжие да се справи с "благодетелите". Така че и Турция без Русия нямало да я бъде.

150

malgiorno a tutti

преди 9 месеца

Ама е хитро Коцето-Фоце, ей! От 9 изоставени дворски нужника тиня ще донесе, и от десети, този на "Драган Цанков", само и само да угоди на дъртата вещерица, пак на "Драган Цанков", та да го помилва по четинката и да му даде поредното чувалче кьопеки. Голема либоф, големо нещо, ама накрая ще вземе да се пръкне някоя филикощерица (всичко нужно е налично) и ще гледаме сеира... PS някои думи са на немски, други - на турски, трети са жаргонни...

149

До WTF

преди 9 месеца

Да си съюзник на НАТО не значи,че си безусловно съгласен с решенията на големите държави.Малките държави също имат свои интереси.

148

До 170

преди 9 месеца

3-ти март стана разделителна линия поради двете пропагандни линии- едната проруска,другата пронатовска.Над 30 години не беше разделителна линия.Не ми харесва пропагандата да определя националните празници в България.

147

Анонимен

преди 9 месеца

Така и не казаха от петорната управляваща коалиция ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ защо не искат празника 3 март.

146

Анонимен

преди 9 месеца

Коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ ще ни връща ли под управлението на Османската империя?!

145

Фори Светулката

преди 9 месеца

Да попитам: Храм - паметник св. Александър Невски кога се планира да го съсипят?

144

Русия

преди 9 месеца

Кинефити на ПОСОЛСТВОТО искат турския нац празник

143

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя как дам си го набуттва.Ами,щом е разделителна линия този 3 март,ще се отмени като национален празник.Той ако иска да събира от селата 4 автобуса и да ходи всека година на Шипка.Само,че и това няма да направиl,щото там няма да има ского да се заяжда.

142

Анонимен

преди 9 месеца

Току-що гледах по БНТ 2 филм за туризъм из Русенско. Във филма говориха и за крепостта Червен. Между другото водещият каза, че името не се знае какво е значело и откъде е, но било възможно да идвало от Червоная Русь, от Галиция. (Това е днешна Украйна) В края на филма имаше едно име на -енко при екипа (транспорт).....Че ! украинската пропаганда обхвана и България. (В украинските учебници пишело, че всички народи в Европа тръгват от Украйна. Показаха ги в Съвет за сигурност на ООН.)

141

WTF

преди 9 месеца

Русофилите не могат да проумеят, че България е член на НАТО от 19 години и член на ЕС от 16 години! Правителството не може да не се съобразява със това особено в момента, като има война между НАТО и Русия!Ако бяхме неутрална държава, щях да ги разбера, но да си съюзник на НАТО и да подкрепяш Русия е меко казано не патриотично!Аз също харесвам Русия, но не и режима на Путин, има голяма разлика!

140

Анонимен

преди 9 месеца

Американите имат другите народи за етник,варари,племена.Така настройват един вид араби против други,едни сирийци против други,либийци против либийци и т.н.Проблема е че си позолиха да барат християни против християни.Ние не сме племена деибилни имириканци.

139

Анонимен

преди 9 месеца

Престанете да плашите човека!Той е безсмъртен!!!Защото е ваксиниран.

138

Впрочем

преди 9 месеца

Тук повечето коментари са много елементарни и просташки.Ясно е че са от наети кадри.

137

Анонимен

преди 9 месеца

Тази промяна искана сега не е случайна.И защо на службите на ФАЩ им е толкова важно?Забележете приоритетите които пуснаха на скалъпеното правителство....И това е началото

136

Анонимен

преди 9 месеца

Някой знае ,ли защо на снимката до тоя в ОНЯ сайт,има овца?