29

A

преди 9 месеца

Просто Киро и сие искат в историята да пише, че те са написали Конституцията. На някои индивиди модерните пици действат така - смятат се за велики

28

Анонимен

преди 9 месеца

В случая е прав, ПП си правят реклама си тия глупости за конституцията - проблема е ОПГ-то в съдебната власт, това са хора - не закони. И за Радев е прав, може да не го харесвате но е легитимно избран. Представете си *** плевнята да трябваше да се оправя с ковид и липса на правителство 2 години какъвто е лабилен ревльо.

27

ddwqdq

преди 9 месеца

професията на този човек е , да не работи нищо , или да го наречем гадател който не носи отговорност ....

26

анонимен

преди 9 месеца

Първане, може ли да си в такова амебно състояние, нито риба, нито рак. Въртиш, сучиш и не можеш да изразиш категорично и ясно мнение. Хем си така, хем си инак. Но нали знаеш, че седението на два стола, дори ако не паднеш, е много неудобно.

25

Всичко е до време..

преди 9 месеца

И конституцията и проституцията.... запомни го, Първане

24

Някой

преди 9 месеца

И този направи едно голям сФирчок на Радев! Ясно е , че сегашната Конституция беше грубо газена от Радев, и най-вече да не се занимава с политика, и да е равноотдачечен от всички партии! Всички видяхме, как държавата тръгна надолу след радмахания юмрук , само Първан не го е забелязал! Ако иска Радев да управлява, да си направи партия и да се яви на избори, както е по Конституция! А не да се набира все той да си назначава, и отговорност да носи... никаква!

23

Анонимен

преди 9 месеца

"Галъп интернешънъл" използва в нарушение името "Галъп" и затова ги съдят от истинския "Галъп". Това говори достатъчно за тоя на снимката.

22

БАЧКАТОР

преди 9 месеца

Когато се сменяше конституцията др.соц.д-ви оправяха икономиката си.Сега,30 г. по-късно в новата геопол.обстановка-ние пак се заниваме с конституцията.С кого ще се ремонтира-с герберски и депесарски мутри?На кого му пречи основния з-н,за да си върши съвестно работата?Хр.Иванов е един от най-вредните хора.Той цял живот с този проблем се занимава.И докъде стигна?За съжаление,в бълг.история,в най-важните моменти не сме имали истински мъже-патриоти.

21

Тео

преди 9 месеца

Къв е тоя? Професор по конституционно право? Или виден държавник? Или май беше некво мишленце на хранилка.

20

Комунярник

преди 9 месеца

Кой беше тоя някакъв цирков артист ли?!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Г-н Симеонов! Оставете политиката на политиците! Правете си анкетите и преброяванията! Макар че и там не ви бива много, убедихте ни на изборите..

18

Анонимен

преди 9 месеца

А интересно е ЗАЩО някакъв социолог трябва да дава акъл на тези,които са избрани да управляват и законодателстват? Кой е упълномощил г-н Първан, подобно на онази психиатърка от Курило, да ни обясняват колко много разбират нещата,които никак не са им специалност?

17

Анонимен

преди 9 месеца

Понеже казвате да се изчисти държавата от мафията, Вие давате ли си сметка какво означава това? Как си го представяте това изчистване? Мафията се е сраснала с държавните структури. Да не говорим че имаме над 10 000 чужди агенти който обслужват интересните на други държави. Основно САЩ, Русия, и Турция. Изчистване на държавата означава гражданска война. Армията полицията, и всички служби работят за мафията. Как и с какви средства може да се победи това?

16

До 12

преди 9 месеца

На Андрей Слабаков ми дават тлъста заплата в евро и вече не му се говори

15

Анонимен

преди 9 месеца

Кмета на Монтана кмет от 1999 и как можело някой да иска да му ограничи мандатите .Кмета е нагъл безхаберник .Няма чувство за такт ,нито за нищо .

14

Анонимен

преди 9 месеца

На калпав политик, Конституцията му крива. Заклевайки се в нея, а после скачащи да я променят, не са ли клетвопрестъпници? Хората си ги знаят, че са алчни зависими лъжци - та и не гласуват, но клетвопрестъпник е нова степен в падението им.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Намирам написаното за абсолютна глупост .Кмета на Монтана е кмет от 1999,пожизнен диктатор като Ким Чен Ун.Окопал се е навсякъде в полиция ,съд,прокуратурата и прочие държавни институции .От демокрация се превръщаме в феодална автокрация .А служебното правителство такава глупост няма нииде по света .Да остава редовното правителство като служебно Доде се проведат избори е добра идея.Да не забравяме че президента дори не искаше да състави правителство и въртя и *** до последно

12

Qwerty

преди 9 месеца

Кви са тия глупости? Ще рестартираме държавата... Един компютър с вирус като се рестартира, оправя ли се? Мафията, корупцията и зависимостите са в основата на проблема. Докато не се изчистят от държавата или поне се сведат до минимум - нищо няма да се оправи.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Конституцията рябва да се смени от народа на референдум защото хора с власт не влизат в затвора . Това е защото е прието от велико народно събрание а не от народа. Политиците са си я написали така че след като се смени властта новите да не могат да потърсят отговорност на старите а да ги изперат .

10

Анонимен

преди 9 месеца

Имам въпрос-къде е Андрей Слабаков и Ернестина? Преди не можехме да им затворим устите, а сега се превърнаха в шапки невидимки.